Wavemaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να αντικαταστήσω προσωρινά,για λίγες μέρες,το σκληρό δίσκο του φορητού αλλά το drive caddy (η μεταλλική θήκη που περιέχει το δίσκο) δεν λέει να ξεκολλήσει από τον ...μπαμπά-σκληρό. Πώς μπορώ να φτιάξω ένα αυτοσχέδιο προσωρινό drive caddy για να μη βάλω γυμνό το δίσκο στο φορητό,με κίνδυνο να υπερθερμανθεί ο ίδιος αλλά και να προξενήσει ζημιά στο εσωτερικό του λάπτοπ. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ένα λεπτό στρώμα από φύλλα αλουμινόχαρτου.Κάνει σαν υλικό; ευχαριστώ
axaraktiristos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αν χρησιμοποιήσεις αλουμινόχαρτο μπορεί να ακουμπήσει και να βραχυκυκλώσει ο δίσκος . Άστο έτσι , δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης
matsutsas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ που έχω βάλει γυμνό δίσκο σε φορητό, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Απλά, το drive caddy, χρησιμοποιήται πιο πολύ, για να κρατά τον δίσκο σταθερά στην θέση του ώστε να μην έχει πρόβλημα από τραντάγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.