tetod17 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να μάθω αν όλες οι ram μπορούν να δουλέψουν σε dual channel ή οχι Ευχαριστώ
mihachris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ποιες RAM έχεις στο μυαλό σου; Απ' ότι ξέρω, όλες οι σύγχρονες RAM δουλεύουν σε dual channel αρκεί βέβαια να το υποστηρίζει και η μητρική. Σε s1366 π.χ. δεν μπορούν να δουλέψουν σε dual αλλά μόνο σε triple.
TirkaS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Με 2 αυτόνομα dimms δεν είναι πάλι 100% σίγουρο αν θα λειτουργίσουν σε dual channel. Προτίμησε κανα dual channel kit να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
nick#18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 σε ddr1 πλατφορμα σε μητρηκη που υποστηριζε dual-channel με 2 ιδιες σε καθε καναλι ηταν οκ... στο 1 εχα βαλει 2 transcend 512 400ρες και στο αλλο 2 twinmos 512 400mhz... πιστευω πως και σε ddr2 θα 'ναι ιδια τα πραγματα...
mihachris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Με 2 αυτόνομα dimms δεν είναι πάλι 100% σίγουρο αν θα λειτουργίσουν σε dual channel.Προτίμησε κανα dual channel kit να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άμα είναι ακριβώς ίδιες νομίζω πως είναι σίγουρο ότι θα δουλέψουν σε dual.
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Yeap - δύο ίδια dimm ddr2 θα δουλέψουν σε dual channel ακόμα και αν δεν έχουν αντίστοιχο αυτοκόλλητο στην συσκευασία τους. Και αυτό γιατί το dual channel γίνεται "διάφανα" από τον memory controller - οι μνήμες δεν "το βλέπουν"
tetod17 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστώ παιδια για τις πληροφορίες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Σε s1366 π.χ. δεν μπορούν να δουλέψουν σε dual αλλά μόνο σε triple. Μεγαλο λαθος. Μια χαρα δουλευουν σε dual αν δεν εχεις 3 για triple.
mihachris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μεγαλο λαθος.Μια χαρα δουλευουν σε dual αν δεν εχεις 3 για triple. Sorry, δίκιο έχεις Δεν το είχα ψάξει πολύ το θέμα
RRTeam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Προσοχή! Η μνήμη KHX6400D2/1G ΔΕΝ δουλεύει σε dual channel! Και από τον κατασκευαστή είναι δηλωμένη σαν single channel! http://www.kingston.com/hyperx/products/khx_ddr2.asp Έχω δοκιμάσει και εγώ σε υπολογιστή ενός πελάτη μου, οποίος είχε ένα stick και απλά πήρε δεύτερο, και όντως δεν δουλεύουν σαν dual channel τουλάχιστον σε μητρική όπως P5N-E ASUS ακομα και με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και όχι σε αυτόματη ρύθμιση (κάτι που είναι γνωστό σε ASUS OC mobos)! Για να είστε εντάξει, αγοράστε το kit π.χ. KHX6400D2K2/2G (αυτό είναι το αντίστοιχό) για να έχετε dual channel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.