Προς το περιεχόμενο

Ποιοί είναι οι νέοι Intel iX CPU στα 32 νανόμετρα??

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείτε να μου λύσετε την εξής απορία γιατί τα έχω λίγο χαμένα...

Ένας φίλος μου ζήτησε να τον βοηθήσω στην επιλογή αγοράς νέου desktop.

Εγώ κάνοντας μια έρευνα διαπίστωσα, ότι ήδη κυκλοφόρησαν οι νέοι CPU της Intel στα 32 νανόμετρα!

Τότε φυσικά του πρότεινα, εάν θέλει ο υπολογιστής του να μην απαξιωθεί γρήγορα τεχνολογικά, αλλά να τον βγάλει ασπροπρόσωπο για μερικά (αρκετά) χρονάκια να πάρει ένα desktop με αυτό τον επεξεργαστή.

Αλλά εδώ αρχίζουν και τα προβλήματα....

Το βασικό πρόβλημα έγκειται στο γεγονός, ότι οι νέοι υπερσύγχρονοι επεξεργαστές της Intel- και αναφέρομαι στους i3, i5 & i7 είναι ήδη στην αγορά εδώ και κάποιους μήνες, αλλά οι περισσότεροι είναι στα 45 νανόμετρα και όχι στα 32nm!!!

Γνωρίζω, ότι προς το παρόν στα 32nm έχουν κυκλοφορήσει μόνο οι i3 (για desktops) και i5 (για laptops), αλλά το ερώτημά μου είναι- πώς τους ξεχωρίζουμε από τους αντίστοιχους i3 & i5 που κυκλοφορούν ήδη (εδώ και μήνες) στα 45nm??

Για να μην κάνουμε καμια πατάτα κι αγοράσουμε γουρούνι στο σακί?

Και οι υπάλληλοι των καταστημάτων (Πλαίσιο, Multirama κλπ.) είναι σκοπίμως (ή από άγνοια?) καθόλου κατατοπιστικοί όταν τους ρωτάς.

Μήπως για να ξεφορτωθούν το στοκ που τους έχει μείνει σε CPU i3, i5 & i7 στα 45nm??

Μπορεί κανείς να μου πει ποιοί είναι οι αριθμοί μοντέλων των CPU στα 32 νανόμετρα??

(π.χ. για Laptops- Intel Core i7 620M 2.66GHz, Intel Core i7 720QM 1.60GHz, Intel Core i5 520M 2.40GHz, Intel Core i3 330M 2.13GHz, Intel Core i3 350M 2.26GHz κλπ. κλπ.):o

Ευχαριστώ...;)

Δημοσ.
Μπορεί κανείς να μου πει ποιοί είναι οι αριθμοί μοντέλων των CPU στα 32 νανόμετρα??

(π.χ. για Laptops- Intel Core i7 620M 2.66GHz, Intel Core i7 720QM 1.60GHz, Intel Core i5 520M 2.40GHz, Intel Core i3 330M 2.13GHz, Intel Core i3 350M 2.26GHz κλπ. κλπ.):o

Δες τους επίσημους πίνακες της Intel για i3 και i5 και θα έχεις ολοκληρωμένη εικόνα.

i3: http://www.intel.com/consumer/products/processors/corei3-specs.htm

i5: http://www.intel.com/consumer/products/processors/corei5-specs.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...