kousman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 εχω μια απορια αν και ξερω την απαντηση θελω να το σιγουρεψω ..αν αλλαξω λειτουργικο στο λαπτοπ (απο vista--> 7) λετε να χασω την εγγυηση??
tolis_01 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Κανονικά δεν θα έπρεπε, αλλά επειδή μερικοί vendors είναι απατεώνες το γράφουν στους όρους της εγγύησης (ότι αν βάλεις άλλο λειτουργικό χάνεις την εγγύηση). Αν το τραβήξεις σε ινκα κλπ δεν ξέρω τι γίνεται.
kousman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 αρα να παρω τηλ στο πλαισιο απο τ οποιο τ πηρα ή στην toshiba για να ρωτησω????
aldon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 άμα τύχει στραβή και χρειάζεται να πως στο service περνάς πάλι το μαμά λειτουργικό και το πας... απλά πράγματα....
kotsos_licious Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά. Χάνεις την εγγύηση σε επίπεδο software. Δεν φέρουν καμία ευθύνη αν χαθούν τα αρχεία σου ή χάσεις οτιδήποτε άλλο. Η εγγύηση σε επίπεδο hardware παραμένει ως έχειν. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με την Acer μιας και μου το επιβεβαίωσαν μέσω mail. Φιλικά.
npapas1977 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για να μην ανοιγω καινουριο topic αν γινει αλλαγη hdd;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.