Προς το περιεχόμενο

Heavy Rain

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το review του edge ισως δειχνει εμπαθεια οχι τοσο στο παιχνιδι αλλα στην ιδια την κονσολα , δεν νομιζω να εχει βαλει σε κανενα παιχνιδι της sony πολυ υψηλη βαθμολογια

Στο heavy rain μπορουσε ανετα να βαλει ενα 8,5 - 9 να κρατησει τα προσχηματα , δεν δικαιολογειται τοσο χαμηλη βαθμολογια σε ενα παιχνιδι που ειναι το μοναδικο στη κατηγορια του , και υποτειθεται οτι εχει καλο story γραφικα soundtarck

Το edge με τι κριτηρια κρινει τα adventure , ουτε καν το ιδιο ξερει .

Γενικα σαν περιοδικο εχει πεσει πολυ η αξιοπιστια του ,στα ορια της γραφικοτητας για πολλους , αλλοι λενε οτι ισως ειναι με τα μερια του xbox αυτο βεβαια δεν παιζει , αλλα οι φημες και ραδιο αρβυλα παντα οργιαζουν

δεν ειναι οτι θαβουν τα παιχνιδια του ps3...το θεμα ειναι οτι εχει δημιουργηθει τετοια εικονα για καποια ps3 exclusives που ακομα και οι reviewers συμπαρασυρονται...δε μιλαω για το heavy rain....για το mag μιλαω!ενα μετριο προς καλο παιχνιδι που θελουμε ντε και καλα να το βγαλουμε κορυφη

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το MAG (Massive Action Game) είναι ακριβό παιχνίδι για αυτά που προσφέρει μιας και είναι μόνο για διαδυκτιακό παίξιμο.

Σε αυτό που καινοτομή και το κάνουν full διαφήμση είναι οτι παίρνουν μέρος 256 παίκτες ταυτόχρονα σε ένα χάρτη κι όχι για τα πρωτόγνορα γραφίκα του η ότι άλλο.

Δημοσ.
Το review του edge ισως δειχνει εμπαθεια οχι τοσο στο παιχνιδι αλλα στην ιδια την κονσολα , δεν νομιζω να εχει βαλει σε κανενα παιχνιδι της sony πολυ υψηλη βαθμολογια

Στο heavy rain μπορουσε ανετα να βαλει ενα 8,5 - 9 να κρατησει τα προσχηματα , δεν δικαιολογειται τοσο χαμηλη βαθμολογια σε ενα παιχνιδι που ειναι το μοναδικο στη κατηγορια του , και υποτειθεται οτι εχει καλο story γραφικα soundtarck

Το edge με τι κριτηρια κρινει τα adventure , ουτε καν το ιδιο ξερει .

Γενικα σαν περιοδικο εχει πεσει πολυ η αξιοπιστια του ,στα ορια της γραφικοτητας για πολλους , αλλοι λενε οτι ισως ειναι με τα μερια του xbox αυτο βεβαια δεν παιζει , αλλα οι φημες και ραδιο αρβυλα παντα οργιαζουν

Δηλαδη πως εξηγεις τα review του Little Big planet, Uncharted 2, Demon Souls και Disgaea 3 (ετσι αυτα μου ηρθαν τωρα)? Και τα 4 παιχνιδια exclusive της κονσολας. Και τα 4 παιχνιδια με σουπερ high βαθμολογιες. Μην ακουω χαζα περι "προτιμησης" και "favoritism" προς μια μερια.

Εχω παιξει παιχνιδια και παιχνιδια που πραγματικα δεν αξιζαν την βαθμολογια τους απο τον "common" τυπο (Dragon Age παραδειγμα) και μονο απο 1 review πηρα πραγματικα αυτο που ενοιωθα και εγω. Περα απο την αληθεια οτι τα review του edge δεν ειναι οπως παλια (γιατι τα παιχνιδια δεν εχουν πλεον την ιδια ποιοτητα οπως παλια εκτος απο μερικες εξαιρεσεις) συνεχιζει τουλαχιστον να ειναι για εμενα η μονη αξιοπιστη πηγη για να μαθαινω για ενα παιχνιδι και για το αν με ενδιαφερει να ασχοληθω μαζι του η οχι.

Στα περισσοτερα αλλα site παιζει πολυ "σαλτσα" και "προμο" που πραγματικα με απωθει οσο τιποτε αλλο (βλεπω προς τη μερια σου dragon age). Στο Edge αυτα δεν υπαρχουν, τουλαχιστον εγω δεν εχω δει τιποτα πουθενα μεχρι τωρα και ειμαι σταθερος αναγνωστης του περιοδικου απο το 1996.

Δημοσ.
Δηλαδη πως εξηγεις τα review του Little Big planet, Uncharted 2, Demon Souls και Disgaea 3 (ετσι αυτα μου ηρθαν τωρα)? Και τα 4 παιχνιδια exclusive της κονσολας. Και τα 4 παιχνιδια με σουπερ high βαθμολογιες. Μην ακουω χαζα περι "προτιμησης" και "favoritism" προς μια μερια.

Εχω παιξει παιχνιδια και παιχνιδια που πραγματικα δεν αξιζαν την βαθμολογια τους απο τον "common" τυπο (Dragon Age παραδειγμα) και μονο απο 1 review πηρα πραγματικα αυτο που ενοιωθα και εγω. Περα απο την αληθεια οτι τα review του edge δεν ειναι οπως παλια (γιατι τα παιχνιδια δεν εχουν πλεον την ιδια ποιοτητα οπως παλια εκτος απο μερικες εξαιρεσεις) συνεχιζει τουλαχιστον να ειναι για εμενα η μονη αξιοπιστη πηγη για να μαθαινω για ενα παιχνιδι και για το αν με ενδιαφερει να ασχοληθω μαζι του η οχι.

Στα περισσοτερα αλλα site παιζει πολυ "σαλτσα" και "προμο" που πραγματικα με απωθει οσο τιποτε αλλο (βλεπω προς τη μερια σου dragon age). Στο Edge αυτα δεν υπαρχουν, τουλαχιστον εγω δεν εχω δει τιποτα πουθενα μεχρι τωρα και ειμαι σταθερος αναγνωστης του περιοδικου απο το 1996.

Τα περιοδικα και εντυπος τυπος εχουν πεθανει πλεον , βρισκομαστε στης εποχη της εικονας - video , net και του youtbe , ο καθενας μπορει να καταλαβει ασχετως αν εχει κονσολα η pc , ποσο ενα περιοδικο θαβει η οχι παιχνιδια , κανωντας ενα απλο serf βλεπωντας τα video και διαβαζωντας σχολια

Εχει πολλα παραδειγματα το edge απο αυτα του εχουν κρεμασει τα κουδουνια , ενα απλο παραδειγμα

killzone 2 ομολογουμενως το καλυτερο first person shooter παιρνει 7 , και το halo odst παιρνει 9 η to halo 100 η η ακομα και το bioshock που παιρνει 80 ,κανενα απο αυτα τα παιχνιδια δεν αντεχουν την συγκριση με το killzone που ειναι σε αλλο επιπεδο .

Grand turismo 5 prologue 7 - forza 2 90 , αυτο κανει ισως το μεγαλυτερο μπαμ και απο του Killzone

metal gear solid 4 8

motorstorm 2 70

motorstrom 1 80 αυτο μονο το edge το ειδε , πως γινεταi να καλυτερο το 1 απο το 2

uncharted 70

formula 1 40

buzz 70

heavy rain 7

Οπως και το κανεις τετοιες βαθμολογιες δεν αξιζουν τα παιχνιδια , γαιυτο οπως λεω πολυς κοσμος πλεον δεν εμπιστευεται τις κριτικες , παρα μονο τι βλεπει στα video και σε αυτα που παιζει

Δημοσ.

Αν και δεν έχω ps3, έχω ρίξει αρκετό ψάξιμο με αυτό το game μιας και μου κίνησε την περιέργεια. Από όσα review διάβασα, το πιο έγκυρο στα μάτια μου και με περισσότερο info (και δεν είναι καν review) είναι από το adventure gamers. Έχει μία πολύ σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού την οποία δε βρήκα σε κανένα review μιας και όλοι είναι απασχολημένοι με το να παίζουν fps.

Κάτι που βρήκα ΠΟΛΥ ενδιαφέρον και δεν αναφέρθηκε σε κανένα review:

Another distinguishing feature is that, instead of creating character models and only then hiring actors to voice them, the voice actors are the models for the characters here. The developers are also using motion capture to drive the characters' movements—even the actors’ facial expressions were modeled.

Περιμένω πως και πως το review από αυτό το site. Να υπήρχαν άλλα 4-5 exclusives που να ήθελα, θα έπαιρνα και ένα ps3 ρε γμτ... Με τρώει όμως η τσέπη να τα σκάσω για να το παίξω.

Δημοσ.

Οσο για τα γραφικά ηθελά να το πω και εγώ αυτο και το βρήκα σε ενα αλλο forum που το έγραψε ενας τύπας το οποιο εχάσα μολις την σέλιδα,αλλα παραθέτω το κείμενο τις απάντησης που έδωσε σε μια γκρίνια για τα 4.5 GB install που θέλει το παιχνίδι και απάνταει κιολας γιατι τα γραφίκα ειναι δύσκολα να φτιάχτουν απο το ps3 γιατι δεν ειναι CGI movie να ειναι pre-set αλλα υπολογίζονται και σχεδιάζονται εκεινη την ώρα σύμφωνα με τις κινήσεις του παίχτη παρόλα αυτα έχουν την ίδια σχεδόν ποιότητα με μια CGI movie:

How is it not a graphics intensive game? It has to render graphics constantly based on the choices made by players. A lot of action intensive games with good graphics are pre-set.

And usually the installation is to cut down loading time to provide a seamless experience. I would definitely want this option.

Δημοσ.
Να υπήρχαν άλλα 4-5 exclusives που να ήθελα, θα έπαιρνα και ένα ps3 ρε γμτ... Με τρώει όμως η τσέπη να τα σκάσω για να το παίξω.

Και εμένα με έτρωγε πήγα πριν μια βδομάδα και το πήρα είχε και μαζί δώρο το exclusive uncharted 2! Tώρα είναι σε προ παραγγελεία το heavy rain για πολλά γούστα! :-D

Δημοσ.

killzone 2 ομολογουμενως το καλυτερο first person shooter παιρνει 7 , και το halo odst παιρνει 9 η to halo 100 η η ακομα και το bioshock που παιρνει 80 ,κανενα απο αυτα τα παιχνιδια δεν αντεχουν την συγκριση με το killzone που ειναι σε αλλο επιπεδο .

LOL?...επειδή το λες εσύ να φανταστώ...επέτρεψε όμως οι πωλήσεις και οι gamers που συνεχίζουν να λιώνουν όχι μόνο το HALO 3 αλλά μεχρι και το HALO 2, να λένε το αντίθετο από σένα...αν θες διευκρίνισε μας τον όρο "ομολογουμένως" που λες αλλά όχι εδώ αφού είναι οφτόπικ αλλά στο PS3 vs XBOX thread

Grand turismo 5 prologue 7 - forza 2 90 , αυτο κανει ισως το μεγαλυτερο μπαμ και απο του Killzone

μήπως συγκρίνουμε ένα DEMO με έναν full retail τίτλο;...κάτσε να βγει το κανονικό GT5 και τα ξαναλέμε...7 και πολύ είναι για ένα DEMO με 0 car damage

στο θέμα μας τώρα είναι άδικο να συγκρίνουμε Uncharted με Heavy Rain σε θέμα γραφικών...καμία σχέση μεταξύ τους τα 2 παιχνίδια σε genre

επίσης ναι μπορεί να μοιάζει σε κάποιους σαν βαρετό interactive movie αλλά δεν πειράζει ρε παιδιά...αφήστε να παίξουμε και κάτι διαφορετικό και ας μην αρέσει...τι να κάνουμε, δεν μπορούν όλα τα games να έχουν snipers, M4 και grenades

Δημοσ.

1. Το killzone ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το καλύτερο first person shooter. A και επειδή μας είπες εσυ ότι τα Halo/ BioShock(αν μιλάς για το 1 την πέταξες πάλι την κοτσάνα σου) δεν αντέχουν τη σύγκριση σε πιστέψαμε...

2. Τι περίμενες να πάρει ένα demo για το οποίο πληρώνεις. Αλλά αφού συμφωνείς με τέτοιες τακτικές έχω να σου νοικιάσω 10 λίτρα αέρα εξοχής...

3. Το ότι είσαι ένα psbot-ακι το καταλάβαμε τώρα φαίνεται το μέγεθος σου...

Αντε πίσω στη σπηλιά σου troll...

Δημοσ.
Τα περιοδικα και εντυπος τυπος εχουν πεθανει πλεον , βρισκομαστε στης εποχη της εικονας - video , net και του youtbe , ο καθενας μπορει να καταλαβει ασχετως αν εχει κονσολα η pc , ποσο ενα περιοδικο θαβει η οχι παιχνιδια , κανωντας ενα απλο serf βλεπωντας τα video και διαβαζωντας σχολια

Δεν διαφωνω αλλα τα βιντεο και αν ειναι μεγαλη παραπλανα ως προς την ποιοτητα ενω παιχνιδιου. Ενα βιντεο δεν μπορει να σου εξηγησει τιποτα. Ειναι σαν να λεμε οτι βλεπεις μια πολυ ομορφη γκομενα στο δρομο και την εχεις ηδη ψυχολογησει κιολας (απο χλωμο ως ψοφιο να το καταφερεις κατι τετοιο). Ο γραπτος λογος συνεχιζει να μετραει αρκετα περισσοτερο απο το βιντεο μονο του. Ο συνδιασμος των δυο ομως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο.

Εχει πολλα παραδειγματα το edge απο αυτα του εχουν κρεμασει τα κουδουνια , ενα απλο παραδειγμα

killzone 2 ομολογουμενως το καλυτερο first person shooter παιρνει 7 , και το halo odst παιρνει 9 η to halo 100 η η ακομα και το bioshock που παιρνει 80 ,κανενα απο αυτα τα παιχνιδια δεν αντεχουν την συγκριση με το killzone που ειναι σε αλλο επιπεδο.

Αστειευεσαι φανταζομαι. Το killzone 2 το καλυτερο FPS? Απο που και ως που και απο ποια αποψη? Το Perfect Dark HD που θα βγει τωρα στο XBLA θα ειναι πολλες κλασεις πανω απο οτιδηποτε εχει εμφανιστει σε FPS τα τελευταια 10 χρονια (εκτος απο Half Life 2, timesplitters και το πρωτο Bioshock οπου αυτα τα παιχνιδια ειναι ηδη πανω απο το Killzone 2).

Γιατι μπαμ? Το Forza 3 ειναι πεχνιδαρα φουλ κανονικη και το αλλο ενα cash in demo. Και το 7 μου κανει για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γι αυτο που ειναι αλλα εχει χαρη που ακομα και σαν demo προσφερει περισσοτερα απο πολλα αλλα φουλ παιχνιδια.

metal gear solid 4 8

Σωστη βαθμολογια.

motorstorm 2 70

motorstrom 1 80 αυτο μονο το edge το ειδε , πως γινεταi να καλυτερο το 1 απο το 2

Δεν εχω παιξει motorstorm 1 & 2 γιατι δεν με ενδιαφερουν και δεν μπορω να ξερω.

uncharted 70

8 πηρε το πρωτο Uncharted. Στο ιδιο τευχος με το Mario Galaxy ειναι.

formula 1 40

buzz 70

heavy rain 7

Για τα πρωτα 2 δεν γνωριζω και δεν με κοφτει και ιδιαιτερα αλλα για το heavy rain θα σχηματισω και εγω σε λιγο καιρο την δικη μου αποψη.

Οπως και το κανεις τετοιες βαθμολογιες δεν αξιζουν τα παιχνιδια , γαιυτο οπως λεω πολυς κοσμος πλεον δεν εμπιστευεται τις κριτικες , παρα μονο τι βλεπει στα video και σε αυτα που παιζει

Εγω παλι τα βιντεο τα εμπιστευομαι οσο λιγοτερο γινεται. Ποιο κατω δεν παει γιατι με ενα "ομορφα" φτιαγμενο βιντεο ενας reviewer μπορει να σου σχηματισει αποψη πριν καλα καλα πιασεις στα χερια σου το παιχνιδι. Δεν ειναι λιγες οι φορες που ειδα βιντεο review απο παιχνιδια και οταν τελικα τα επιασα στα χερια μου ηταν πληρης απογοητευση παρα τα ομορφα λογακια του reviewer και το ομορφα edited βιντεακι του(dragon age κοιταω στην πλευρα σου).

Δημοσ.

Καταρχάς, να διευκρινίσω ότι ΔΕΝ έχω παίξει ακόμα το Heavy Rain, αν και έχω διαβάσει/ακούσει/δει πολλά γύρω από αυτό όλους αυτούς τους μήνες (δυστυχώς, με πρόλαβε άλλος στο byteme). Ωστόσο, δεν νιώθω άνετα να το αναλύσω, από τη στιγμή που δεν έχω παίξει ο ίδιος για να έχω σφαιρική άποψη, οπότε θα το αποφύγω προς το παρόν...

Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω, όντας στην "άλλη πλευρά του ποταμού", είναι οι απόψεις περί του ειδικού Τύπου που ακούστηκαν. Προφανώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει στα γραφεία του EDGE (είμαι μερικά χιλιόμετρα πιο βόρεια, εξάλλου) ή του κάθε EDGE και για να είμαι ειλικρινής κι εγώ συμφωνώ ότι έχει ενισχύσει τον ελιτίστικο χαρακτήρα που είχε και την τραγική λογική ότι "όσο χαμηλότερες βαθμολογίες βάζω, τόσο πιο σοφιστικέ θεωρούμαι". Ούτε το αντίθετο είναι φυσικά σωστό (να είναι η βάση το 80%), αλλά ούτε και το να βάζεις 4/10 σε παιχνίδια που αν μη τι άλλο είναι αξιοπρεπή και διασκεδαστικά, μόνο και μόνο για να το παίξεις έξυπνος...

Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει να ξεφύγουμε λίγο από τη λογική του Ελληνάρα που "το ξέρει από μέσα" πως "παντού υπάρχει διαφθορά" και "όλοι είναι πουλημένοι". Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό κάποιες φορές (ειδικά σε διεθνή Μέσα που επηρεάζουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου), αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι κάθε φορά που μια κριτική αποκλίνει από την άποψη του κόσμου, κρύβεται κάποια συνομωσία από πίσω της. Πολλές φορές, η απάντηση είναι η πιο προφανής και μην ξεχνάτε πως κάθε κριτική είναι πάνω από όλα υποκειμενική. π.χ. το ότι το EDGE έβαλε στο Motorstorm 8/10 και στο Motorstorm 2 7/10 όπως αναφέρθηκε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θεωρεί το πρώτο καλύτερο του δεύτερου. Μπορεί να γράφτηκε από άλλο άτομο, μπορεί να κρίθηκε με βάση τις συνθήκες της εποχής, μπορεί να δόθηκε σε πιο αυστηρό συντάκτη που δεν τρελαίνεται για racing games... χίλια-δυο άλλα "μπορεί". (κάτι ακόμα που με ενοχλεί στο EDGE είναι η απουσία του ονόματος του συντάκτη -σχεδόν- κάθε άρθρου. Καταλαβαίνω το σκεπτικό τους, αλλά προσωπικά με βρίσκει κάθετα αντίθετο)

//Και μια τελευταία -αν και κλισέ- συμβουλή: Μην κολλάτε στις βαθμολογίες, ειδικά όταν συνοδεύονται από αναλυτικότατα reviews...

Δημοσ.

Σε έξι μέρες κυκλοφορεί ίσως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς..

Ένα ενημερώτικο video και ένα trailer ακόμα πρίν την τελική έκδοση προς τιμή του Heavy Rain exclusive!

Heavy Rain ειδική παρουσίαση:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=nMdLA3xgccg&NR=1[/ame]

Όσο για το trailer μιλάει απο μόνο του.. :

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=RE4mzrayux0&feature=related[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...