soso75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το GOD OF WAR 3 δεν? Είδα μερικά trailers στο youtube δεν μου άρεσε προσωπικά , ασχέτος αν αρέσει σε πολλούς Αυτό που σκοπεύω να πάρω επίσεις όταν με το καλό βγεί θα είναι το Warriors: Legends of Troy.
jk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δε με καταλαβες, ειπα απλα οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις ουτε του "gamers" απο αποψη review γιατι οι περισσοτεροι που μπαινουν για να γραψουν ειναι ειτε fanbois ειτε πληρης haters. Του ενα ακρου ή του αλλου δηλαδη πραγμα που δεν ειναι καλυτερο απο καποιο περιοδικο που τα "παιρνει". Εχω ομως μεγαλο respect σε περιοδικο που λεει τα πραγματα με το ονομα τους και δεν δισταζει να το διχνει και στην τελικη βαθμολογια του αυτο χωρις φοβο απο "νευριασμενα 15χρονα" που θα τους φανε ολο το bandwidth με τις αντιδρασεις τους. Η διαφορα μεταξυ εμενα και καποιου αλλου ειναι εγω βλεπω σαν "καλο" παιχνιδι ακομα και αυτο που αρπαζει ενα 6. Αλλος αυτην την βαθμολογια θα την θεωρησει ως "μαλακια παιχνιδι". Στο IGN παραδειμγα τo "Average" ειναι το 7.0. Μεγα λαθος για εμενα γιατι ετσι χανεται η αξια της βαθμολογιας. Γι'αυτο κατα την γνώμη μου μην ακούς απόλυτα ουτε τους gamers ουτε τα περιοδικά,απλά συμπεριέλαβε την αποψή τους στην δικία σου και πες την αφου παίξεις το παιχνίδι η εστω το demo του παιχνίδιου,εγώ έπαιξα το demo και το παιχνίδι ειναι αρκετά καλο και γραφίκα πολυ ωραία και ατμόσφαιρα και καλο gameplay και στο σύνολο του φαινεται φρέσκο παιχνίδι με κάποιες καινοτομίες ισως,θα πρεπει να δω και ολόκληρη την έκδοση για να βγάλω μια τελική άποψη.
chill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Τα πολύ ωραία γραφικά που αναφέρουν όλοι, πως ακριβώς τα διακρίνατε στο "pitch black" demo? Απορία το έχω ο άνθρωπος γιατί η οπτική απεικόνιση με άφησε απλά αδιάφορο
pscrazy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Τα πολύ ωραία γραφικά που αναφέρουν όλοι, πως ακριβώς τα διακρίνατε στο "pitch black" demo? Απορία το έχω ο άνθρωπος γιατί η οπτική απεικόνιση με άφησε απλά αδιάφορο Ρε chill με 5870 στο pc σου! τι περιμενες να σου πει το HEAVY RAIN!?
timekeeper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ρε chill με 5870 στο pc σου! τι περιμενες να σου πει το HEAVY RAIN!? Ρε μπαγασάκο, παίρνεις όλα τα thread σβάρνα έ;;; Ρε μπας και ήθελε να αγοράσεις κονσόλα που έπαιζε κόπιες και πήρες το PS3 κατά λάθος και σου βγαίνει τώρα στα μηνύματα;
jk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τα πολύ ωραία γραφικά που αναφέρουν όλοι, πως ακριβώς τα διακρίνατε στο "pitch black" demo? Απορία το έχω ο άνθρωπος γιατί η οπτική απεικόνιση με άφησε απλά αδιάφορο Τα γραφίκα φαίνονται ειτε στο "pitch black" ειτε οχι,εχει κάποια σημεία οπως η είσοδος του ξενοδοχείου που εχει φως στο demo,οταν λέμε γραφικά συμπεριλαμβάνεται και ο φωτισμός,και για μερικούς ισως και η κίνηση(animation),αν δεν εχει παίξει το demo παίξτο.
chill Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τα γραφίκα φαίνονται ειτε στο "pitch black" ειτε οχι,εχει κάποια σημεία οπως η είσοδος του ξενοδοχείου που εχει φως στο demo,οταν λέμε γραφικά συμπεριλαμβάνεται και ο φωτισμός,και για μερικούς ισως και η κίνηση(animation),αν δεν εχει παίξει το demo παίξτο. Το έχω παίξει το demo, απλά δεν είδα τίποτα το τρομερό που να με κάνει να πω "γουάου" σχετικά με την οπτική απεικόνιση. Μπορεί να έφταιγαν και τα μέρη στα οποία εξελισσόταν το demo, λόγω ακριβώς αυτής της μαύρης μαυρίλας. Θα δούμε σε 10 ημέρες.........
Sir Pretender Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Και για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει ένα review για το παιχνίδι, σίγουρα διαφορετικό απ' αυτό του EDGE (), μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Παντως το 7 του Edge ειναι μεγαλυτερη βαθμολογια απο πολλα sites που βαζουν 9αρια (σε σχεση με το βαθμολογικο τους συστημα). Ενα 7 στο Edge μπορει να θεωρηθει ανετα must buy σε αντιθεση με οπουδηποτε αλλου που το 7 μπορει σημαινει "κακο".
Sir Pretender Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 σε αντιθεση με οπουδηποτε αλλου που το 7 συμαινει "κακο". Διαφωνώ καθέτως. Το ότι το κάνουν 5-10-20 sites/περιοδικά κλπ δεν σημαίνει ότι το κάνουν και όοοολοι οι άλλοι εκτός του EDGE. Και το ότι ένα Χ παιχνίδι δεν άρεσε στον τάδε του EDGE δεν πάει να πει ότι είναι κακό.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματι. Fixed πλεον για να ειναι ποιο σωστο.
gtaivpc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 WOW τι παιχνιδάρα είναι αυτή. είδα όλο το demo στο youtube και τα'παιξα. μόνο για αυτό θα έπαιρνα ps3, αλλά θα αρκεστώ στο yt απ'ότι φαίνεται.
Nate Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μην εμπιστεύεστε τα reviews, πολλές φορές εξυπηρετούν συμφέροντα.
Xoxosis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Το review του edge ισως δειχνει εμπαθεια οχι τοσο στο παιχνιδι αλλα στην ιδια την κονσολα , δεν νομιζω να εχει βαλει σε κανενα παιχνιδι της sony πολυ υψηλη βαθμολογια Στο heavy rain μπορουσε ανετα να βαλει ενα 8,5 - 9 να κρατησει τα προσχηματα , δεν δικαιολογειται τοσο χαμηλη βαθμολογια σε ενα παιχνιδι που ειναι το μοναδικο στη κατηγορια του , και υποτειθεται οτι εχει καλο story γραφικα soundtarck Το edge με τι κριτηρια κρινει τα adventure , ουτε καν το ιδιο ξερει . Γενικα σαν περιοδικο εχει πεσει πολυ η αξιοπιστια του ,στα ορια της γραφικοτητας για πολλους , αλλοι λενε οτι ισως ειναι με τα μερια του xbox αυτο βεβαια δεν παιζει , αλλα οι φημες και ραδιο αρβυλα παντα οργιαζουν
soso75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Γι' αυτό σε όλες τις περιπτώσεις σχηματίζουμε γνώμη απο το σύνολο των κριτικών και όχι απο ένα δημοσίευμα για το εν λόγω παιχνίδι και απο το demo του. Ώσπου με το καλό να βγεί..(και να μου το στείλουν!) Άντε 9 μέρες ουφ! xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.