Tilemaxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το review copy έρχεται απλά χωρίς package ή έχει αλλαγές στον κώδικα?
gherudos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Έχει δεν έχει αλλαγές και συσκευασία ο τυπάς το χει και το χαίρεται!!! Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη...
Merdock Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το review copy έρχεται απλά χωρίς package ή έχει αλλαγές στον κώδικα? Ολόκληρο το παιχνίδι είναι στο κανονικό κουτί του.Άντε να γράφουν απ'έξω κάτι σε στυλ promotional copy-not for resale.
v-tidus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα τα review copies ειναι τα γνωστα promos. Ειναι δισκακια συνηθως ασημι απο πανω που αναγραφουν τον τιτλο του παιχνιδιου, μαζι με το not for resale κτλ. Ερχονται σε απλη πλαστικη θηκη απο αυτες που εχουν τα απλα cd.
dkmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες πιο φθηνή τιμή για το game από που έχουμε βρεί;
chill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Το είδα και εγώ και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Κάτι ο χειρισμός, κάτι η μαύρη μαυρίλα, κάτι το -μικρό - tearing κάτι ότι δεν μου είπαν απολύτως τίποτα τα όσα διαδραματίστηκαν στην οθόνη μου με κάνουν εξαιρετικά επιφυλακτικό. Ωστόσο με οδηγό το Fahrenheit και το γεγονός ότι είναι 1st party τίτλος δεν θα ακυρώσω την προπαραγγελία μου.
Pytzamarama Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Στο καινουργιο EDGE παντως τσιμπησε 7αρακι
ikaruga24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλη βαθμολογια για Edge. Οσο ειχε παρει το Indigo prophecy.
Sir Pretender Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Στο καινουργιο EDGE παντως τσιμπησε 7αρακι Μην βάλουν τίποτα παραπάνω, θα τους την πέσει η εφορία...
DJTaurus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 8.9/10 [ame]http://www.gametrailers.com/video/review-heavy-rain/61846[/ame]
BucketheadGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μην βάλουν τίποτα παραπάνω, θα τους την πέσει η εφορία... Καλά κάναν εδώ που τα λέμε και γενικώς βρίσκω πιο σωστή τη βαθμολογία του από τα υπόλοιπα περιοδικά/sites. Δε μπορώ πλέον να βλέπω βαθμολογίες ΜΟΝΟ πάνω από 8 στο 90% των games που βγαίνουν.
Pytzamarama Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Καλα, η εφταρουμπα για τοσο ντορο που εχει πεσει για το συγκεκριμενο game δεν ειναι και κατορθωμα. Το Mass Effect τσιμπησε 9αρι...
Sir Pretender Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Καλά κάναν εδώ που τα λέμε και γενικώς βρίσκω πιο σωστή τη βαθμολογία του από τα υπόλοιπα περιοδικά/sites. Δε μπορώ πλέον να βλέπω βαθμολογίες ΜΟΝΟ πάνω από 8 στο 90% των games που βγαίνουν. Ειδικά για το EDGE δεν συμφωνώ. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι το εφτάρι το κοπάνησαν για να συζητάμε όχι το παιχνίδι αλλά το review τους για το παιχνίδι, πράγμα που κάνουμε αυτή τη στιγμή -και άρα είναι επιτυχημένο. Κουλτούρα να φύγουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.