Προς το περιεχόμενο

Heavy Rain

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το review copy έρχεται απλά χωρίς package ή έχει αλλαγές στον κώδικα?

Ολόκληρο το παιχνίδι είναι στο κανονικό κουτί του.Άντε να γράφουν απ'έξω κάτι σε στυλ promotional copy-not for resale.

Δημοσ.

Βασικα τα review copies ειναι τα γνωστα promos.

Ειναι δισκακια συνηθως ασημι απο πανω που αναγραφουν τον τιτλο του παιχνιδιου, μαζι με το not for resale κτλ.

Ερχονται σε απλη πλαστικη θηκη απο αυτες που εχουν τα απλα cd.

Δημοσ.

Το είδα και εγώ και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Κάτι ο χειρισμός, κάτι η μαύρη μαυρίλα, κάτι το -μικρό - tearing κάτι ότι δεν μου είπαν απολύτως τίποτα τα όσα διαδραματίστηκαν στην οθόνη μου με κάνουν εξαιρετικά επιφυλακτικό. Ωστόσο με οδηγό το Fahrenheit και το γεγονός ότι είναι 1st party τίτλος δεν θα ακυρώσω την προπαραγγελία μου.

Δημοσ.
Μην βάλουν τίποτα παραπάνω, θα τους την πέσει η εφορία...

Καλά κάναν εδώ που τα λέμε και γενικώς βρίσκω πιο σωστή τη βαθμολογία του από τα υπόλοιπα περιοδικά/sites. Δε μπορώ πλέον να βλέπω βαθμολογίες ΜΟΝΟ πάνω από 8 στο 90% των games που βγαίνουν. :-(

Δημοσ.
Καλά κάναν εδώ που τα λέμε και γενικώς βρίσκω πιο σωστή τη βαθμολογία του από τα υπόλοιπα περιοδικά/sites. Δε μπορώ πλέον να βλέπω βαθμολογίες ΜΟΝΟ πάνω από 8 στο 90% των games που βγαίνουν. :-(

Ειδικά για το EDGE δεν συμφωνώ. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι το εφτάρι το κοπάνησαν για να συζητάμε όχι το παιχνίδι αλλά το review τους για το παιχνίδι, πράγμα που κάνουμε αυτή τη στιγμή -και άρα είναι επιτυχημένο. Κουλτούρα να φύγουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...