Προς το περιεχόμενο

Heavy Rain

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kατεβασα κ εγω το demo απο το promotion site πριν 2 μερες κ επιτελους επαιξα το πολυαναμενομενο αυτο παιχνιδι - τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα, οι χαρακτηρες ειναι αρκετα αληθοφανεις και ομορφα τα περιβαλλοντα αν κ με χαλαει που γενικα το παιχνιδι δεν εχει interactive παριβαλλοντα/ψαξιμο κ στηριζεται καθαρα στα QTE - στην ουσια ειναι περισσοτερο interactive movie παρα videogame..βεβαια το δευτερο μερος του demo εχει καποιου ειδους ψαξιμο το οποιο προσωπικα βρηκα βαρετο κ ανουσιο μιας κ ο ιδιοτροπος χειρισμος κ η αργη ταχυτητα του χαρακτηρα κανουν το ολο ψαξιμο αγγαρεια.

Κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι το voice acting δεν ειναι κ το καλυτερο κατι που μου εκανε εντυπωση αν αναλογιστει κανεις το κινηματογραφικο υφος του τιτλου...γενικα παντως αν και δεν ξετρελαθηκα θελω να το παιξω καποια στιγμη πιο πολυ για την ιστορια αλλα αγορα day one δεν παιζει με τπτ κυριως γιατι δεν βλεπω να εχει διαρκεια στον χρονο και δευτερον γιατι δεν τρελαινομαι για ολο αυτο το αργο γεματο QTE "gameplay" a la Farenheit.

+1000000000 Και στο Comment μου στο PSN εβαλα οτι ειναι βλακια το παιχνιδι και μου στελνουν μηνυματα γτ? και οτι ειναι godlike.. Μεχρι εκεινη την στιγμη επαιξα την αρχη του Demo. Λεω ας παιξω και το υπολοιπο μπας και ειναι καλυτερο, αλλα τπτ.. Σκεφτομαι οτι αν το αγορασω μπορει και να κοιμηθω, τοσο βαρετο το βρηκα.. :lol:

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου άρεσε, ίσως επειδή έχω καιρό να παίξω κάνα adventure παιχνίδι και τα πεθύμησα, αν και το Heavy Rain είναι ουσιαστικά interactive movie.

Τα γραφικά εντάξει είναι πολύ καλά. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού που είναι έτσι πεσιμιστική και κάπως dark.

Θα συμφωνήσω με την κίνηση και τον αργό ρυθμό του παιχνιδιού, γιατί με ξίνισε κι εμένα στην αρχή, όμως πιστεύω ότι σχεδιάστηκε έτσι ώστε να υπάρχει ομοιογένεια του gameplay με το όλο κλίμα και να μοιάζει πιο πολύ με ταινία.

Στο voice acting δεν βγήκα κάποιο πρόβλημα το αντίθετο θα έλεγα. Γενικά το περίμενα το παιχνίδι και δεν απογοητεύτηκα μπορώ να πω, αν και δεν φαίνεται zomg game of the year 2010, ούτε must buy όπως φαίνεται γιατί δεν είναι για όλους, παρόλα αυτά μου έκανε καλή εντύπωση και σίγουρα θα το τιμήσω στις 26.

Δημοσ.

Καλο το ντεμο το παιχνιδι εχει τρομερη ατμοσφαιρα.Σπανια βγαινουν τετοια παιχνιδια,σιγουρη αγορα για μενα...

Δημοσ.

Εγώ το έπαιξα σήμερα το demo... Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα...

Το concept και το story (μυστηριώδης φόνος, βρες το δολοφόνο) και η ατμόσφαιρα μου άρεσαν πολύ. Όπως και τα γραφικά. Αυτό που με προβληματίζει ΠΟΛΥ είναι το gameplay... Τώρα να πατάς κουμπιά για το ότι κάνεις είναι λίγο υπερβολικό... (το ξύλο που έπεσε πάντως μάρεσε :P) Αλλά το χειρότερο είναι το περπάτημα... R2 για μπροστά και στρίβεις με το analog??? Grand Turismo παίζω ή adventure??? Απλά το analog δεν εφτανε;;;;! Θα το νοικιάσω ξαι αν δω ότι το ολόκληρο παιχνίδι με ικανοποιεί θα το πάρω. Το demo δεν με έπεισε πολύ όμως...

Δημοσ.

Ο χειρισμός δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε πάντως -το αντίθετο, μόλις τον συνήθισα ήταν αρκετά βολικός. Σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια (ειδικά στην αρχή) έχανα τα sequences αλλά φαντάζομαι ότι είναι κάτι που με τον καιρό το αποκτάς. Γενικότερα, οι εντυπώσεις μου απ' αυτό ήταν οι καλύτερες, μου άφησε την εντύπωση ενός πιο "ώριμου" Fahrenheit. Θα δείξει...

Δημοσ.

απο τα λιγα που ειδα φαινεται αντε γεια το παιχνιδακι. σαν φαν του CSI που ειμαι θα το τιμησω ανετα. για κατι τετοια παιχνιδια ζουμε.......

Δημοσ.

NextGN Review: Heavy Rain

"Heavy Rain is definitely not for everyone. First of all it's rated Mature for two reasons: it's designed for the mature gamer, and it has tits, ass, blood, death and all that cool stuff. Besides, I just don't see young gamers (those MW2 fanatics) having the patience to sit through it.

Heavy Rain has the best, and most photo-realistic, graphics to be seen on console to date."

Score : 99/100

http://www.nextgn.com/2010/02/09/heavy-rain-review/

.................................................................................................................

- One play is about 10 hours. If you want to finish all the game' scenarios it's 30 hours.

- Innovative control and fabulous story

- You can really immerse your emotion, especially if you have kids.

- Lots of branching in the story

- Top notch atmosphere

- Keeps you want to continue playing

- You can also sense fear

The game has no "game over''

http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-472812.aspx?CT=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...