soso75 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Από ηλεκτρονικό κατάστημα παραγγελεία πριν πληρώσεις μέσω κάρτας η paypal σου λέει το συνολικό κόστος με ταχυδρομικά η αν είναι δωρεάν αποστολή πάλι θα το γράφει στο site. Όσο για το παιχνίδι: 1ον Αν τα πατήσης λάθος θα φας ξύλο η θα σε σκοτώσουν και θα αλλάξη η ιστορία στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά όχι σε όλες. 2ον Ναι είναι αλήθεια τις περισσότερες φορές αν όχι σε όλες ότι απάντηση επιλέξεις και ότι κάνεις έχουν διαφορετικές επιπτώσεις στο παιχνίδι (δεν μπορείς να το καταλάβεις). Άλλωστε αυτό είναι που το ξεχωρίζει απο τα άλλα παιχνίδια όπου όποια απάντηση κι άν δώσεις αποτέλεσμα βλέπεις το ίδιο..αυτό είναι βαρετό για μένα. Έχει απο όσο ξέρω 20 διαφορετικά Endings. 3ον Λιγότερες δεν νομίζω απλά θα σου δίνει κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω για αντίδραση.
Luxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αν πεθανω ή με σπασουν στο ξυλο τι γινεται; Ξανα απο την αρχη; Ποσες ωρες κραταει περιπου το παιχνιδι; Εχει βγει καποιο Patch τελικα για ολα αυτα τα bugs που διαβαζω;
soso75 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αν σε δείρουν μπορεί να έχει επιπτώσεις αλλά όχι πάντα..αν πεθάνεις ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δεν συνεχίζη και παίζεις με τους υπόλοιπους (απο την αρχή δεν σε πάει) αλλά βέβαια χάνεις χρόνο παιχνίδιου απο το χαρακτήρα που τα τίναξε οπότε στο επόμενο νέο παιχνίδι αν ζήση θα δείς κι αυτά που έχασες ή κάνεις load.. εσύ αποφασίζεις. Υπάρχει patch και πριν το παίξω το έβαλα και δεν είχα κανένα bug πρωσοπικά στο παιχνίδι (2 φορές το τερμάτισα μέχρι στιγμής).
jason_rethymno Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Υπάρχει patch και πριν το παίξω το έβαλα και δεν είχα κανένα bug πρωσοπικά στο παιχνίδι (2 φορές το τερμάτισα μέχρι στιγμής). To patch που μπορώ να το βρώ στείλε μου pm αν δεν επιτρέπετε,pls.
gherudos Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μόλις συνδεθείς στο internet και πας να ξεκινήσεις το παιχνίδι το κατεβάζει αυτόματα.
jason_rethymno Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λοιπόν το αγόρασα το παιχνίδι αλλά δε μ αρέσει το θέμα με την κάμερα δηλαδη οτι δε δείχνει τον παίχτη όπως πχ στο Uncharted.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Το παιχνίδι έχει κινηματογραφικό στυλ που εκφράζεται με τις γωνίες λήψης της κάμερας. Δεν είναι shooter ώστε να πρέπει ο παίχτης να χειρίζεται την cam για να βλέπει που βαράει. Αν ήταν η κάμερα έτσι θα έχανε το 80% της ατμόσφαιρας και του στυλ το παιχνίδι.
gherudos Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πατώντας το L1 αν θυμάμαι καλά αλλάζεις την γωνία λήψης. Το παιχνίδι το τερμάτισα και έμεινα άφωνος. Απλά έπος.
gherudos Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Και φυσικά έχει replay value καθώς η ιστορία αλλάζει ανάλογα με τις πράξεις σου! 18 διαφορετικά endings έχει!!!
jason_rethymno Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γεια σας και πάλι. Δυστυχώς το παιχνίδι μου κολλάει συχνά εκεί που φoρτώνει για να πάει σε άλλα chapters. Εχει κάνει το Update όταν το εγκατέστησα. Τι μπορώ να κάνω?
soso75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο απο όσο ξέρω.. Ποιό ps3 έχεις το χοντρό η το λεπτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.