dkmaster Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Interactive Drama (Bronze) Thank you for supporting interactive drama - Cannot be missed. This will be unlocked as soon as you complete the prologue. Μήπως όντως είναι bug? Αν βάλω το patch τώρα αφού το τελείωσα μία φορά παίζει να χαθούν τα saves? Και τελευταίο, για να ξεκλειδώσεις τα trophies πας new game για δεύτερο Playthrough ή από chapters; Κάπου διάβασα ότι από το new game δεν σου κρατάει τα προηγούμενα.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εννοείται πως δεν χάνονται τα saves αν κάνεις update. Για τα trophies μπορείς να πας από τα chapters αλλά μη κάνεις save γιατί θα χαθεί ότι έχεις κάνει μετά από αυτό το chapter. Τα trophies μπορείς να τα πάρεις και χωρίς να κάνεις save απλά παίζοντας το chapter. Αν θες να προχωρήσεις και να αλλάξεις την ιστορία κάνεις save. Όσο για το Interactive Drama όλοι το έχουν, μήπως χάθηκε με το 8001050F error που είχαμε τις προάλλες. Απλά παίξε ξανά το πρώτο chapter και θα το πάρεις.
gherudos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Παίδες είναι όντως bug και υπάρχουν αρκετά ακόμα,το φύλαξα στη συλλεκτική του συσκευασία και θα περιμένω να βγεί κανένα αξιόλογο patch για να το ξαναπιάσω στα χέρια μου,πραγματικά με ξενέρωσε...
Socratis_g Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 το έβαλα κ εγώ. δεν κρατήθηκα. κανα 3ωρο που έχω παίξει δεν έχει βγάλει κάτι. πάντως πολύ depressing παιχνίδι.
soso75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Απο ποιά άποψη το λές αυτό ; Ψυχολογικό thriller είναι..τι περίμενες ακριβώς ;
Socratis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 σε ποιο σημείο σας κόλλησε? εμένα την ώρα που πήγε ο χοντρός ο ντεντεκτιβ στο σπίτι κ γινότανε το παρτυ με τις κοκες και παραδέχτηκε ο τύπος ότι είναι ο origami killer μετά μαυρη οθόνη και τίποτα.
Sir Pretender Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Η εμπειρία του Heavy Rain (ή έστω ένα συγκεκριμένο μέρος της) τώρα και στα PC -τρεlol Press X To Jason: The Game //ακόμα απορώ με τα high-scores, wtf;
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Λοιπον μολις τερματισα το Heavy Rain. Απο τον τεχνικο τομεα εχω αντιμετωπισει καμποσα bugs οπως χαμενο ηχο και sound effects, κολληματα σε ολοκληρο το μηχανημα (2 φορες ευτυχως), glitches με χαρακτηρες να ειναι ταυτοχρονα σε 2 μερη, αποτομες και σπασμοδικες κινησεις των χαρακτηρων σε διαφορες στιγμες, επικο loading ωρες ωρες. Βεβαια το παιχνιδι μου αρεσε τοσο πολυ (γιατι ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα) που τα λαθη αυτα τα περασα στο ντουκου γιατι το παιχνιδι μετρησε πραγματικα αλλου. Ευγε! Το παιχνιδι θα παει για κανονικη αγορα στη συλογη μου οταν πεσει η τιμη του (απο e-bay φυσικα). Απο αποψη γραφικων υπηρχαν στιγμες που εμεινα με ανοιχτο το στομα (μεσα στο κλαμπακι με την Madison παραδειγμα) και αλλες που τα low res textures ηταν διασπαρτα και μαζεμενα σε εναν χωρο αλλα και παλι δεν με χαλασε γιατι δεν ηταν ασχημα, απλα low quality. Ο ηχος αν και περιορισμενος σε ποσοτητα ηταν κατι παραπανω απο καλοφτιαγμενος και ατμοσφαιρικος. Εδενε τελεια με αυτο που "επαιζα". Οι χαρακτηρες ηταν ρεαλιστικοτατοι στις κινησεις τους και οι διαλογοι ηταν τις περισσοτερες φορες πολυ καλοι. Γενικα δεν υπηρχε τιποτε "κακο" στο παιχνιδι που να κανει μπαμ.
john2gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1528-Heavy-Rain
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ο Υahtzee ειναι ο μονος του οποιου διαβαζω τις κριτικες του για τα βιντεογκειμς.με βρισκει σχεδον παντα συμφωνο και εχει πολυ χιουμορ
Socratis_g Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 τέλος κ απο μένα. apo bugs είχα, μεγάλα φορτώματα. 1 φορά κόλλημα, και κανα 2 φορές τα cut scenes να κινούνται λίγο σπαστικά. δε μου φένεται πάντως μεγάλο παιχνίδι. και δε νομίζω να το ξαναρχίσω να δω άλλο τερματισμό. έτσι και αλλιώς ο δολοφόνος κάθε φορά ο ίδιος θα είναι.
Lefteris29 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αυπνος ολο το βραδυ μολις το τελειωσα, δοκιμαζοντας μεσα απο τα κεφαλαια τα διαφορετικα endingς του παιχνιδιου (τα οποια ειναι εντελως διαφορετικα καθε φορα) και οχι ολα (διαβασα οτι εχει 22 διαφορετικα endings). ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ γιατι δεν εχω παιξει ποτε μου ουτε στο pc ουτε σε κονσολα τετοιο πρωτοποριακο παιχνιδι που σε εκανε να νιωθεις οτι και βλεπεις ταινια (με απιστευτο σεναριο) και παιζεις παιχνιδι!!Το παιχνιδι ειναι αψογο απο ολες τις πλευρες !!!!!Ισως το καλυτερο και πιο ενδιαφερον παιχνιδι που εχω παιξει ποτε μου!!!καποια bugs ειχα στην διαρκεια αλλα δεν τους εδωσα σχεδον καθολου σημασια γιατι με καθηλωσαν το gameplay, τα γραφικα, οι απιστευτα αληθοφανεις deep χαρακτηρες, η μουσικη και οτι προσφερει το παιχνιδι.. 10/10 σε ολους τους τομεις χαλαροτατα απο μενα!!! Το προτεινω ανεπιφυλακτα παρα την τσουκτερη τιμη..
Socratis_g Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 10/10 σε ολους τους τομεις χαλαροτατα απο μενα!!!Το προτεινω ανεπιφυλακτα παρα την τσουκτερη τιμη.. 45 ευρώ τσουχτερή? http://www.thehut.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.