Προς το περιεχόμενο

Heavy Rain

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απαιτούμε να μην καταργηθεί ο 14ος μισθός.

απαιτούμε όλο το Δώρο Πάσχα

απαιτούμε να βγεί το πατς για το χεβυ ρέην.

LoL

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι μερικά παιχνίδια που τα έχουν αυτά. Στο Topic πόσες φορές σας έχει κολλήσει το PS3, δύο χρόνια τώρα δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.

Αυτή τη βδομάδα το Assasin's Creed (το πρώτο) που στους περισσότερους έχει κολλήσει τη κονσόλα, αλλά και το Brutal Legend, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει και πολύ, κατάφεραν να με αναγκάσουν να κάνω Reset.

Τώρα ξέρουμε ότι είναι και το Heavy Rain.

Ευτυχώς που το ξέρουμε, γιατί με αυτά τα λάθη δεν αγοράζω παιχνίδι. Τι τα πληρώνουμε για αυθεντικά!

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το heavy rain απίστευτα ωραίο και χωρίς κανένα bug ούτε κάν voice skipping!

Heatsreader δεν πιστεύω να μη το πήρες ακόμα! :-)

Δημοσ.
Μόλις τελείωσα το heavy rain απίστευτα ωραίο και χωρίς κανένα bug ούτε κάν voice skipping!

Heatsreader δεν πιστεύω να μη το πήρες ακόμα! :-)

παίξε κ κανένα τζόκερ μετά.

εγώ δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα γιαυτο το λόγο. δε θέλω να ξενερώσω.

περιμένω κανένα πατς.

Δημοσ.
παίξε κ κανένα τζόκερ μετά.

εγώ δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα γιαυτο το λόγο. δε θέλω να ξενερώσω.

περιμένω κανένα πατς.

Κι εγώ φοβήθηκα λίγο με αυτά που άκουσα αλλά τελικά το έβαλα και το έπαιξα με το patch 1.01.

Αλλά τελικά όλα καλά! ;)

Δημοσ.

Μου ρθε σήμερα (δεν ήξερα ότι δουλεύουν Σάββατο οι ταχυδρόμοι:shock:) και λέω αύριο να το ξεκινήσω.

Να βάλω ή όχι το patch;Απ'ότι ξέρω ότι και να κάνεις έχει προβλήματα απλώς τουλάχιστον να ακολουθήσω την επιλογή με τα λιγότερα bugs:-(

Δημοσ.

Πάντως τ' αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Το κατα-ευχαριστήθηκα. Εγώ το έπαιξα χωρίς το patch και το μόνο πρόβλημα που είδα για όσους το έπαιξαν ήταν μια αόρατη γραβάτα.

Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι στα trophies. Το παιχνίδι το έπαιξα μόνο μία φορά και χωρίς κάποιον οδηγό και έβγαλα το 51% των trophies. Μήπως παρα ήταν εύκολα κάποια;

Δημοσ.

Εγώ χτες τελείωσα το δεύτερο playthrough χωρίς το παραμικρό bug(με το patch), δεν ξέρω αν έτυχε αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εφόσον το παιχνίδι δεν παίζει όπως τα άλλα στην ουσία δεν έχει κάποια δυσκολία, τα πάντα βασίζονται στις επιλογές σου(ακόμα και στις μικρές) κατά την διάρκεια τις ιστορίας.Τα silver trophies θέλουν απλά μεγαλύτερη προσοχή και φυσικά το gold trophy που είναι το all endings που θέλει αρκετές ώρες και ψάξιμο.

Δημοσ.

Έχει και ένα έπαθλο "Thanks for supporting interactive drama".

Και σκέφτικα έμείς θα έπρεπε να τους ευχαριστούμε που βγάλανε τέτοια παιχνιδάρα αυτού του είδους.

Έλπίζω οι περισσότεροι που έχουν PS3 να support αυτό το παιχνίδι γιατί το αξίζει κατά την άποψη μου.

Δημοσ.

Κι εγώ ελπίζω να το στηρίξουν γιατί θέλω να δω το συγκεκριμένο είδος να εξελίσσεται και να βγαίνουν και άλλοι τίτλοι και απο άλλες εταιρείες. Sierra, Lucas ακούτε; :P

Δημοσ.

Ρε παίδες το trophy: Thanks for supporting interactive drama πως γίνεται να το έχουν πάρει όλοι μου οι φίλοι εκτός από εμένα; Μήπως είναι bug;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...