Προς το περιεχόμενο

Heavy Rain

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχμ 45Ε πήρες τη συλλεκτική έκδοση;Γιατί εγώ με 25Ε πήρα τη συλλεκτική!

Ναι το ειδα οτι πηρες την συλλεκτικη. Την κανονικη πηρα εγω damn you. :P

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι τρομερά εκνευρισμένος,η πρώτη μου εμπειρία από το παιχνίδι δεν ήταν και τόσο καλή,ξεκινάει πολύ ωραία και σου προκαλεί πολύ αγωνία η 1η σκηνή στο εμπορικό,έπειτα κάνει μια πολύ μεγάλη κοιλιά στο διαμέρισμά τους,στη συνέχεια ξεκινάει το δράμα και μόλις ξεκινάει η πραγματική αγωνία και δράση στο σημείο με τα γυαλιά και το γάντι εξαφανίζεται ο πρωταγωνιστής και βλέπω μόνο τα γυαλιά και το γάντι σαν να τα φοράει φάντασμα,δεν δίνω σημασία,μετά από 2 λεπτάκια παγώνει η οθόνη και αυτό ήταν όλο,μου έκλεισε το PS3!Ξενέρωσα απίστευτα,μάλλον δεν θα το ξαναπαίξω μέχρι να βγεί κανένα τελικό patch,πως μπορούν να κυκλοφορούν ένα παιχνίδι αν δεν έχει περάσει εκτενώς από debugging και beta testing;

Δημοσ.
,μετά από 2 λεπτάκια παγώνει η οθόνη και αυτό ήταν όλο,μου έκλεισε το PS3!Ξενέρωσα απίστευτα,μάλλον δεν θα το ξαναπαίξω μέχρι να βγεί κανένα τελικό patch,πως μπορούν να κυκλοφορούν ένα παιχνίδι αν δεν έχει περάσει εκτενώς από debugging και beta testing;

πλάκα κάνεις?

δε φταίει το παιχνίδι. το ps3 σου τα φτήνει σιγα σιγά. =p

Δημοσ.
Είμαι τρομερά εκνευρισμένος,η πρώτη μου εμπειρία από το παιχνίδι δεν ήταν και τόσο καλή,ξεκινάει πολύ ωραία και σου προκαλεί πολύ αγωνία η 1η σκηνή στο εμπορικό,έπειτα κάνει μια πολύ μεγάλη κοιλιά στο διαμέρισμά τους,στη συνέχεια ξεκινάει το δράμα και μόλις ξεκινάει η πραγματική αγωνία και δράση στο σημείο με τα γυαλιά και το γάντι εξαφανίζεται ο πρωταγωνιστής και βλέπω μόνο τα γυαλιά και το γάντι σαν να τα φοράει φάντασμα,δεν δίνω σημασία,μετά από 2 λεπτάκια παγώνει η οθόνη και αυτό ήταν όλο,μου έκλεισε το PS3!Ξενέρωσα απίστευτα,μάλλον δεν θα το ξαναπαίξω μέχρι να βγεί κανένα τελικό patch,πως μπορούν να κυκλοφορούν ένα παιχνίδι αν δεν έχει περάσει εκτενώς από debugging και beta testing;

εγω να δεις ξενερα που παιζω ολοκληρο κεφαλαιο απο την αρχη γιατι δεν μου φωρτωνει τα save μου...Γενικα μιλαμε για μαπα testing...Eχει τα bug το παιχνιδι...

Δημοσ.

μπραβο ρε σόνυ, τη μία τα σκ@τώνεις με τις γκάφες σου στο psn. μετά τα σκ@τώνεις με ένα απο τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια. να δεις που κ στο gow3 τα ιδια θα κάνει.

Δημοσ.
Έχω Slim ολοκαίνουριο,πίστεψέ με δεν πεθαίνει :P

Ευτυχώς δεν μου έσβησε τα saves.

πεθαίνει κ θα πείς κ ένα τραγούδι.

εγω μέχρι να τερματίσω το gay tony. μετα το bad company 2, σε κανα μήνα δηλαδή. θα έχει βγεί το πατς.

και το Ρς3 μου δεν θα ψωφίσει όπως το δικό σου . =p

Δημοσ.
Έχω Slim ολοκαίνουριο,πίστεψέ με δεν πεθαίνει :P

Ευτυχώς δεν μου έσβησε τα saves.

ουτε εμένα τα εσβηνε μεχρι ενα κεφαλαιο οπου το τελειωσα κανονικα το εκλεισα κανονικα και μαντέψτε οταν πηγα να το φορτώσω μπαμ...Μια ωραια μαυρη οθονη και τελος...

Δημοσ.

Γενικα γινεται ενας ψιλοχαμος απο bugs.Εμενα ενα μου ετυχε που το εκανε unplayable και επρεπε να κανω reset.Πηγα να πηδηξω την μαντρα στο σπιτι μου απεξω(Το κεφαλαιο με τους paparazzi)και οταν εκανε το salto mortale απλα εβλεπα τα textures του εδαφους.Οταν μετα δοκιμσσα να την πηδηξω απο αλλο σημειο πιο περα,το εκανε κανονικα.Τραγικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...