Προς το περιεχόμενο

Heavy Rain

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρέπει να ξέρεις και τρομερά αγγλικά ή κάνω λάθος?

Μπααα.

Εγώ δεν έχω πάρει καν το Lower(του χρόνου δίνω... Αχ), και τα έβγαζα μια χαρά όλα.

Απλά, βάλε και υπότιτλους αν θες για να σου είναι πιο κατανοητά.

Δημοσ.

Ένα link (ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS) με ένα ενδιαφέρον κειμενάκι για τις σεναριακές "τρύπες" του παιχνιδιού, για όσους ενδιαφέρονται.

Η ύπαρξη τέτοιου είδους κριτικών/αξιολογήσεων για ένα παιχνίδι, με χαροποιεί αφάνταστα. Μέχρι πρότινος τέτοια κείμενα τα βλέπαμε μόνο σε ταινίες, να που ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστεί και το gaming όπως το σινεμά :)

Δημοσ.

Μολις το τερματισα και εγω, αυτο με τις διακοπες στον ηχο το εκανε ΠΑΝΤΑ οταν εκανα resume μετα απο pause. Εχανε τον ηχο για 1-2 sec και μετα επανερχοταν. Η συνδεση ειναι με οπτικη σε ενισχυτη.

Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, σε βαζει σε πολλη σκεψη για καποιες αποφασεις, και αρκετες φορες εκανα load για να δω τα διαφορετικα αποτελεσματα.

Αυτο που με κουρασε απιστευτα ειναι το περπατημα, αρκετες φορες ειναι λιγο εκνευριστικο, ειδικα η αργη ανταποκριση στις αλλαγες κατευθυνσης του χαρακτηρα.

Δημοσ.
Μολις το τερματισα και εγω, αυτο με τις διακοπες στον ηχο το εκανε ΠΑΝΤΑ οταν εκανα resume μετα απο pause. Εχανε τον ηχο για 1-2 sec και μετα επανερχοταν. Η συνδεση ειναι με οπτικη σε ενισχυτη.

Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, σε βαζει σε πολλη σκεψη για καποιες αποφασεις, και αρκετες φορες εκανα load για να δω τα διαφορετικα αποτελεσματα.

Αυτο που με κουρασε απιστευτα ειναι το περπατημα, αρκετες φορες ειναι λιγο εκνευριστικο, ειδικα η αργη ανταποκριση στις αλλαγες κατευθυνσης του χαρακτηρα.

Δεν ειναι δικο σου προβλημα.Οπως αναφερουμε πιο πανω,εχει πολλα bugs.

Δημοσ.

Το παιχνίδι το απολαμβάνω πραγματικά (δεν το έχω τελειώσει ακόμα) η σκηνοθεσία είναι φοβερή και το game γενικά έχει έναν τρόπο να σε βάζει μέσα, η πλοκή εξελίσσεται ομαλά και να σε καθηλώνει(δεν υπάρχει καμία καλή στιγμή για να το κλείσεις). Είναι fresh air μέσα στα FPS και Shooters.

Προσωπικά ως τώρα δεν μου έχει τύχει κανένα bug, πάντως είναι κρίμα που υπάρχουν, και πόσο μάλλον να αμαυρώνουν αυτό το ξεχωριστό game που δεν είχε την τύχη να την 'σκαπουλάρει' όπως άλλα παιχνίδια γκούχου Mass γκούχου Effect (Flame incoming :P ). Κάποια από τα textures και animation σε μερικά σημεία (στα χέρια παράδειγμα) δεν είναι τόσο δουλεμένα όσο άλλα που είναι φανταστικά (πρόσωπα) και η διαφορά είναι αισθητή.

Όσον αφορά για το τι είναι αυτό το παιχνίδι είναι αυτό ακριβώς που λέει η εταιρία παραγωγής του: Interactive Movie, χωρίς όμως να είναι ένας πεζός συνδυασμός από quick time events όπως φαντάζονται πολλοί, το αντίθετο μάλιστα, το κάνει έντεχνα και με μοναδικό τρόπο.

Η Quantic Dream έχει δημιουργήσει τα εξής παιχνίδια: Omikron (Adventure), Fahrenheit (Interactive Movie), Heavy Rain (Interactive Movie) και ξέρει να ξεχωρίζει το Adventure από το ΙΜ.

Τέλος, το Heavy Rain αυτό που κάνει πιστεύω το καταφέρνει πάρα πολύ καλά αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο post μου σίγουρα δεν είναι για όλους.

Δημοσ.

Τελικα πηγα να το παιξω σε ενα φιλο μου που το αγορασε.Τουχε παρουσιασει και εκεινου προβληματα αλλα μετα το πατς δεν ξαναφανηκανε.Οκ πολυ ωραια κινηματογραφικη ατμοσφαιρα,ενδιαφερον στορυ,τα γραφικα εξαιρετικα,γενικα σαν συνολο ενα αρκετα προσεγμενο και πρωτοτυπο Adventuraki.

Αλλα μαλλον θα περιμενω να το τελειωσει ο φιλος μου και να το παιξω,δεν το βλεπω για αγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...