giorgos147 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τέλος =) Με τι σεναριάρα ήταν αυτή; Καιρό είχα να πάρω παιχνίδι τη προηγούμενη μέρα και να το τελειώσω την επόμενη! Αν δεν έχετε τελειώσει το παιχνίδι, μην ανοίξετε τον Spoiler. Υπήρχε περίπτωση ο πατέρας στο τέλος να μη πεθάνει; Εν τω μεταξύ, κατά λάθος σκότωσα τον πρακτοράκο με τα ARI. Αν π.χ. όλοι οι χαρακτήρες συνέχιζαν, θα υπήρχε άλλο τέλος; Σε μια σκηνή στο ξενοδοχείο, πήγαν να με πιάσουν. Αν με έπιαναν, τι θα γινόταν με τον γιο; Τέλος, σε άλλη μια σκηνή ήταν ο Origami Killer, μέσα στο αυτοκίνητο, και αν δε τον έσωζες πνιγόταν. Τι θα γινόταν αν δε τον έσωζα; :S
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Παιζει να εισαι και ο μοναδικος που συμφωνει με αυτο το review.Προσωπικα το θεωρω απο τα χειροτερα που εχουν γραφτει. Που διαφωνεις με αυτα που γραφει;
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Που διαφωνεις με αυτα που γραφει; - Review-manual κανει και η γιαγια μου. - H Quantic εχει κανει και αλλο παιχνιδι για την κονσολα της Sony. - Συνεχως αυτοαναιρειται με τη "διαμαχη" (που μονος του ξεκιναει - επιτηδες λογικα) περι interactive movie or adventure και στο τελος βαζει στα πλην (!!!) οτι ειναι interactive movie. - Eκει στα θετικα που λεει "μικρο replayability" μονο αυτος καταλαβαινει τι θελει να πει. - Επισης ο χαρακτηρας της Paige με τα "χαρακτηριστικα μοντελου" στηριζεται σε real person που ειναι μοντελο!Καλο ειναι να ψαχνουμε πριν γραψουμε.
BillGS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τέλος =) Με τι σεναριάρα ήταν αυτή; Καιρό είχα να πάρω παιχνίδι τη προηγούμενη μέρα και να το τελειώσω την επόμενη! Αν δεν έχετε τελειώσει το παιχνίδι, μην ανοίξετε τον Spoiler. Υπήρχε περίπτωση ο πατέρας στο τέλος να μη πεθάνει; Εν τω μεταξύ, κατά λάθος σκότωσα τον πρακτοράκο με τα ARI. Αν π.χ. όλοι οι χαρακτήρες συνέχιζαν, θα υπήρχε άλλο τέλος; Σε μια σκηνή στο ξενοδοχείο, πήγαν να με πιάσουν. Αν με έπιαναν, τι θα γινόταν με τον γιο; Τέλος, σε άλλη μια σκηνή ήταν ο Origami Killer, μέσα στο αυτοκίνητο, και αν δε τον έσωζες πνιγόταν. Τι θα γινόταν αν δε τον έσωζα; :S Εχθες το τελειωσα και γω. Μετα το τελος, επαιξα αλλες 2 ωρες συνεχιζοντας απο ενα απο τα τελευταια chapters, για να δω πως θα εξελισσοταν αν εκανα καποιες αλλες καιριες επιλογες. Αφου το τελειωσα 2η φορα στα καπακια, μενοντας μ@λ@κ@ς απο το ποσο αλλαξε το τελος, το ξαναεπαιξα και εβγαλα και τριτο τελος, και αυτο τελειως διαφορετικο. Νομιζω πως το παραμικρο επηρρεαζει την εκβαση της ιστοριας, αρα σιγουρα θα εχει τουλαχιστον αλλα τοσα endings. Επισης, οταν μου περασε αυτο το wow factor μετα απο κανα 10αωρο σερι gaming, αρχισα να το σκεφτομαι και νομιζω πως υπαρχουν αρκετα plot holes, εκτος και αν εγω δεν καταλαβα πολλα πραγματα λογω θολουρας. Επειδη το παιχνιδι ετσι οπως ειναι στημενο χωραει τρελη συζητηση, ψηνεστε να ανοιξουμε ενα topic για οσους απο μας το εχουν τελειωσει, ωστε να μιλαμε λιγακι πιο ελευθερα και να μη spoilerιασουμε τελειως το παρον thread?? ΥΓ.Οπως και να χει, τα παντα ολα το παιχνιδι....
chaplin1981 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το τελειωσα κι εγω χθες το βραδυ.Κορυφη απλα.FYI εχει 22 endings...Keep liosing.
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πόσες ώρες σας πήρε να το τελειώσετε; οντως,ποση ωρα κραταει το παιχνιδι αν το παιξεις χαλαρα.; θελω να το παιξω αλλα σκεφτομαι αν αξιζει πιο πολυ ως ρενταλ παρα ως αγορα.
giorgos147 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 οντως,ποση ωρα κραταει το παιχνιδι αν το παιξεις χαλαρα.;θελω να το παιξω αλλα σκεφτομαι αν αξιζει πιο πολυ ως ρενταλ παρα ως αγορα. Εγώ πάντως το νοίκιασα χθες και σήμερα το τελείωσα. Με ένα 2ευρω καθαρίζεις δηλαδή. Και όχι τρελό κάψιμο. Λίγο χθες(Παρασκευή), και σήμερα από τις 12 έως τις 6 περίπου.
Heatspreader Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Τόσο εύκολο είναι παιδιά? Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά δεν νομίζω ότι είναι και ο φοβερός τίτλος!
nyne Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 καλα εχει και γαμω τα bug μιλαμε...Δεν μπορω να φορτωσω τα save μου...Ευχαριστω sony και quantic dream... να και ενα fix που βρηκα... Managed to fix my save game. Here's what I did: 1.Delete the patch from the game data folder (~222mb) 2. Disable internet connection 3. Boot game 4. Head straight into the chapter selection screen 5. Select a previous scene. I was at the scene called "sexy girl" when my game crashed. I randomly chose to load the cemetery scene. 6. Chose the option to save your progress 7 Chose ok to overwrite your save file
cynic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 +1 nyne.To νοικιασα κι εγω χθες, και το τελιωσα σε one take.Ειχα χρονο και για σημερα λογω σκ αλλα με κολησε το στορυ.Τεσπα, τρελα bugs ναι.Σε πολλες φασεις, εχανε εντελως τον ηχο για αρκετα δευτερολεπτα.Το ps3 το εχω με optical , και το συγκεκριμενο game dts.Αυτο που παρατηρησα παντως ειναι οτι σε αυτες τις φασεις ο ενισχυτης δεν εχανε το σημα του ηχου, αλλα μονο το ps3.Επισης σε αυτα τα σημεια διαβαζε συνεχεια ο δισκος και το λαμπακι ηταν μονιμως αναμενο.Προφανως δεν τα παει καλα λογω του streaming.Γενικα επισης τα loadings μεταξυ καποιων chapters ηταν τεραστια.Σε σημειο στην αρχη του game νομιζα οτι κολησε το μηχανημα.Δηλαδη αν δεν ειχε και υποχρεωτικο install 4gb τι θα γινοτανε? Και ερχομαστε τωρα στο συγκεκριμενο bug.Στο τελευταιο chapter λιγο πριν τον τερματισμο, θελησα να κανω pause , quit to main, για να αλλαξω μια εξελιση, χωρις φυσικα να κανει save το μηχανημα σε εκεινη τη φαση.Bγαινω λοιπον στο menu, κανω load και παγωνει το μηχανημα.Δουλευε μονο με τον παραπανω τροπο.Αρχικα εκανα load το προηγουμενο chapter, χωρις να κανει save.Το τελιωσα κανονικα, και σημερα που ειπα να δω κι αλλο ενα τερματισμο, εβαλα παλι προηγουμενο chapter με save για να κανει overwrite το χαλασμενο.Τελικα ετσι δουλεψε, κρατησε βεβαια σαν save το συγκεκριμενο ending.Ενταξει αν εκανε corrupt ολο το game θα μιλαγαμε για το μεγαλυτερο φιασκο ever.Απο τη στιγμη που το παιχνιδι κραταει απο μονο του ενα σλοτ για ολα τα saves και δεν αφηνει να δημιουργισεις save σε νεο ωστε να εχεις backup... Σε γενικες γραμμες, παρα πολυ καλοφτιαγμενα προσωπα και γενκα χαρακτηρες, με τα backrounds να ειναι σε πολλα σημεια απλα μετρια.Ειδικα στην αρχη στο πρωτο chapter λεω ενταξει τρελα οverhyped παλι.Το εσωσε η φοβερη ατμοσφαιρα σε καποιες φασεις, γενικα η πλοκη του, και ο πολυ καλος ηχητικος τομεας. Δηλαδη πιστευω οτι αυτο που κανει, το κανει πολυ καλα.Οταν πεσει στο 20αρικο σε κανα zavvi θα αγοραστει, αν και δεν τρελενομαι για 2ο playthrough συντομα. Full price ,αυτην την περιοδο .δε νομιζω οτι θα μου ερχοταν καλα αν δε το ειχα νοικιασει πρωτα..Εχεις μεν ελευθερια σε πολλες αποφασεις, αλλα οχι σε ολο το game.Δεν προκειται δηλαδη να αλλαξει ο βασικος κορμος τη δευτερη φορα.Η δομη των endings ειναι τετοια που επιτρεπει το συνολο τους να φτασει των αριθμο των 18 με 20 που λενε γενικα.Στο περιπου 1 story path τη φορα, βγαζει περιπου 3+ παραλλαγες τερματισμων.
Xoxosis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Οποιος δεν το εχει παιξει απλα Χ-Α-Ν-Ε-Ι , δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις ταινιες του hollywood , μαλλον αυτες εχουν Aκομα και σε λιγες σκηνες εχει το στοιχειο της φρικης ,το σεναριο θα πουν πολλοι οτι ειναι συνηθισμενο , οπως ελεγα και εγω πριν το παιξω , ομως ειναι τελειως αλλη αισθηση να παιζεις και να το διαμοφωνεις οπως εσυ θες Τετοια παινχιδια πρεπει να μενουν στην συλλογες , τα γραφικα ειναι ποιημα οπως και το animation σε πολλες σκηνες καταδιωξεων , ξυλου , ερωτα κλπ δεν χορταινεις να τα βλεπεις Αντε μετα να ξαναπαιξεις metal gear η uncharted θα τα βλεπεις με αλλο ματι στο τομεα (κινηματογραφικη ταινια) μετα απο το heavy rain Bug δεν ειδα πουθενα και τα save κανονικα δουλευαν
tiniakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 +1 nyne.To νοικιασα κι εγω χθες, και το τελιωσα σε one take.Ειχα χρονο και για σημερα λογω σκ αλλα με κολησε το στορυ.Τεσπα, τρελα bugs ναι.Σε πολλες φασεις, εχανε εντελως τον ηχο για αρκετα δευτερολεπτα.Το ps3 το εχω με optical , και το συγκεκριμενο game dts.Αυτο που παρατηρησα παντως ειναι οτι σε αυτες τις φασεις ο ενισχυτης δεν εχανε το σημα του ηχου, αλλα μονο το ps3.Επισης σε αυτα τα σημεια διαβαζε συνεχεια ο δισκος και το λαμπακι ηταν μονιμως αναμενο.Προφανως δεν τα παει καλα λογω του streaming.Γενικα επισης τα loadings μεταξυ καποιων chapters ηταν τεραστια.Σε σημειο στην αρχη του game νομιζα οτι κολησε το μηχανημα.Δηλαδη αν δεν ειχε και υποχρεωτικο install 4gb τι θα γινοτανε? Και ερχομαστε τωρα στο συγκεκριμενο bug.Στο τελευταιο chapter λιγο πριν τον τερματισμο, θελησα να κανω pause , quit to main, για να αλλαξω μια εξελιση, χωρις φυσικα να κανει save το μηχανημα σε εκεινη τη φαση.Bγαινω λοιπον στο menu, κανω load και παγωνει το μηχανημα.Δουλευε μονο με τον παραπανω τροπο.Αρχικα εκανα load το προηγουμενο chapter, χωρις να κανει save.Το τελιωσα κανονικα, και σημερα που ειπα να δω κι αλλο ενα τερματισμο, εβαλα παλι προηγουμενο chapter με save για να κανει overwrite το χαλασμενο.Τελικα ετσι δουλεψε, κρατησε βεβαια σαν save το συγκεκριμενο ending.Ενταξει αν εκανε corrupt ολο το game θα μιλαγαμε για το μεγαλυτερο φιασκο ever.Απο τη στιγμη που το παιχνιδι κραταει απο μονο του ενα σλοτ για ολα τα saves και δεν αφηνει να δημιουργισεις save σε νεο ωστε να εχεις backup... Σε γενικες γραμμες, παρα πολυ καλοφτιαγμενα προσωπα και γενκα χαρακτηρες, με τα backrounds να ειναι σε πολλα σημεια απλα μετρια.Ειδικα στην αρχη στο πρωτο chapter λεω ενταξει τρελα οverhyped παλι.Το εσωσε η φοβερη ατμοσφαιρα σε καποιες φασεις, γενικα η πλοκη του, και ο πολυ καλος ηχητικος τομεας. Δηλαδη πιστευω οτι αυτο που κανει, το κανει πολυ καλα.Οταν πεσει στο 20αρικο σε κανα zavvi θα αγοραστει, αν και δεν τρελενομαι για 2ο playthrough συντομα. Full price ,αυτην την περιοδο .δε νομιζω οτι θα μου ερχοταν καλα αν δε το ειχα νοικιασει πρωτα..Εχεις μεν ελευθερια σε πολλες αποφασεις, αλλα οχι σε ολο το game.Δεν προκειται δηλαδη να αλλαξει ο βασικος κορμος τη δευτερη φορα.Η δομη των endings ειναι τετοια που επιτρεπει το συνολο τους να φτασει των αριθμο των 18 με 20 που λενε γενικα.Στο περιπου 1 story path τη φορα, βγαζει περιπου 3+ παραλλαγες τερματισμων. Πολύ κατατοπιστικός!!! Πόσες ώρες σου πήρε να το τερματίσεις?
cynic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Official τα bugs: http://www.eurogamer.net/articles/sony-forumites-reporting-heavy-rain-issues According to a 28-page thread on the official forum (thanks Kotaku), early buyers are experiencing a number of issues including corrupted auto-saves and stuttering. Τυχερος εισαι. Ειδικα στο θεμα του ηχου απαραδεκτο.Εχω παιξει αρκετα games "του σωρου" και τετοιο πραμα δεν εχω ξαναδει.Για παιχνιδι , exclusive, τετοιου βεληνεκους και development απλα απαραδεκτοι. ---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ---------- @ tiniakos, Στο περιπου , μιας και δεν εχει ρολοι, και προσθετοντας και την ταλαιπωρια με το bug και το πισωγυριμα στο τελος, περιπου 9ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.