soso75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά δεν το έβαλα γιατί αργούσε να κατέβει και εγώ ήμουν ανυπόμονος χαχαχα! Να και που κάποιες φορές το να είσαι ανυπόμονος κάνει καλό!
chaplin1981 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά δεν το έβαλα γιατί αργούσε να κατέβει και εγώ ήμουν ανυπόμονος Κι εγω ημουν αλλα στα 10 λεπτα που εκανε για το dl εφτιαξα δυο γαματα τοστακια με γαλοπουλα,τυρι,αυγα και phliladelphia(οχι light)και εριξα και ενα σφουγγαρισμα στο δωματιο(οχι σκουπισμα πριν το σφουγγαρισμα,οπως στο στρατο για να γουσταρεις μπιχλα)
Titan91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μα για το patch μιλαμε.Bugs εχει χωρις αυτο.Βλεπε το ΓΑΜΑΤΟ bug που πας να πηδηξεις τον φραχτη οταν ειναι εξω απο το σπιτι σου δημοσιογραφοι.Αν πας να τον περασεις απο την πιο κοντινη αποσταση δειχνει ενα τεραστιο texture του εδαφους και δε μπορεις να κουνηθεις και μονη λυση το reload.Αν πας ομως να τον περασεις λιγο πιο διπλα,τον περναει κανονικα...Τα bugs ποικιλουν οπως ξερεις αν εισαι χρονιος gamer και δεν ειναι δυνατον να πεσει σε ολα ενας παικτης(εκτος κι αν ειναι super duper major bug). Σίγουρα δεν υπάρχει παιχνίδι που είναι bug free αλλά στο συγκεκριμένο δεν συνάντησα κανά major bug που να σε υποχρεώνει να κάνεις reload το save σου.Μπορεί όμως σε δεύτερο walkthrough να πετύχω.
chaplin1981 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Τελος παντων θα το χαρω το παιχνιδι και με εχει πορωσει ηδη αλλα μου την σπαει η τσαπατσουλια παιδια...Καλο λιωσιμο.
Sir Pretender Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγω ημουν αλλα στα 10 λεπτα που εκανε για το dl εφτιαξα δυο γαματα τοστακια με γαλοπουλα,τυρι,αυγα και phliladelphia(οχι light)και εριξα και ενα σφουγγαρισμα στο δωματιο(οχι σκουπισμα πριν το σφουγγαρισμα,οπως στο στρατο για να γουσταρεις μπιχλα) Αυτό θα πει ολοκληρωμένη εμπειρία...
giorgos147 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι δείχνει πολύ όμορφο! Τρομερή αίσθηση! Αφού σε πάμπολλες στιγμές μου ήρθε να κλάψω!
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 τι εγινε; ξανανακαλυψε η βιομηχανια τα adventure games?
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 τι εγινε; ξανανακαλυψε η βιομηχανια τα adventure games? Δεν ειναι adventure.Αν ο Γρυπαρης πιστευει οτι ειναι adventure ας το πιστευει.Απο ποτε ενα interactive movie θεωρειται adventure με την στενη εννοια του ορου?
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Περιεργο,και τα fmv adventures τοτε στα 90s,interactive movies τα λεγανε. Οι devs μπορει να νομιζουν και να λενε οτι ανακαλυψανε την Αμερικη,αλλα ας μας επιτραπει να διαφωνησουμε. ο Γρυπαρης ποιος ειναι;
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Περιεργο,και τα fmv adventures τοτε στα 90s,interactive movies τα λεγανε. Οι devs μπορει να νομιζουν και να λενε οτι ανακαλυψανε την Αμερικη,αλλα ας μας επιτραπει να διαφωνησουμε. ο Γρυπαρης ποιος ειναι; Τα fmv ειχαν γριφους.Αυτο δεν εχει.Εκτος αν θεωρει καποιος γριφο το βρες μια ασπιρινη για τον πιτσιρικα..
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Κανεις λαθος.Δεν ηταν ολα τα fmv τοτε μονο με γριφους.Για την ακριβεια ακομα και πιο πριν,ισως και απο το 70,τετοιου ειδους παιχνιδια ηταν που σε στελνανε να βρεις ασπιρινες.. ο Γρυπαρης ποιος ειναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Κανεις λαθος.Δεν ηταν ολα τα fmv τοτε μονο με γριφους.Για την ακριβεια ακομα και πιο πριν,ισως και απο το 70,τετοιου ειδους παιχνιδια ηταν που σε στελνανε να βρεις ασπιρινες.. ο Γρυπαρης ποιος ειναι; αυτός που έγραψε αυτό υποθέτω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3197942&postcount=134
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 πολυ καλα τα λεει Παιζει να εισαι και ο μοναδικος που συμφωνει με αυτο το review.Προσωπικα το θεωρω απο τα χειροτερα που εχουν γραφτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.