Προς το περιεχόμενο

Heavy Rain

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά δεν το έβαλα γιατί αργούσε να κατέβει και εγώ ήμουν ανυπόμονος:P

χαχαχα! :lol:

Να και που κάποιες φορές το να είσαι ανυπόμονος κάνει καλό!

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικά δεν το έβαλα γιατί αργούσε να κατέβει και εγώ ήμουν ανυπόμονος:P

Κι εγω ημουν αλλα στα 10 λεπτα που εκανε για το dl εφτιαξα δυο γαματα τοστακια με γαλοπουλα,τυρι,αυγα και phliladelphia(οχι light)και εριξα και ενα σφουγγαρισμα στο δωματιο(οχι σκουπισμα πριν το σφουγγαρισμα,οπως στο στρατο για να γουσταρεις μπιχλα)

Δημοσ.
Μα για το patch μιλαμε.Bugs εχει χωρις αυτο.Βλεπε το ΓΑΜΑΤΟ bug που πας να πηδηξεις τον φραχτη οταν ειναι εξω απο το σπιτι σου δημοσιογραφοι.Αν πας να τον περασεις απο την πιο κοντινη αποσταση δειχνει ενα τεραστιο texture του εδαφους και δε μπορεις να κουνηθεις και μονη λυση το reload.Αν πας ομως να τον περασεις λιγο πιο διπλα,τον περναει κανονικα...Τα bugs ποικιλουν οπως ξερεις αν εισαι χρονιος gamer και δεν ειναι δυνατον να πεσει σε ολα ενας παικτης(εκτος κι αν ειναι super duper major bug).

Σίγουρα δεν υπάρχει παιχνίδι που είναι bug free αλλά στο συγκεκριμένο δεν συνάντησα κανά major bug που να σε υποχρεώνει να κάνεις reload το save σου.Μπορεί όμως σε δεύτερο walkthrough να πετύχω.

Δημοσ.
Κι εγω ημουν αλλα στα 10 λεπτα που εκανε για το dl εφτιαξα δυο γαματα τοστακια με γαλοπουλα,τυρι,αυγα και phliladelphia(οχι light)και εριξα και ενα σφουγγαρισμα στο δωματιο(οχι σκουπισμα πριν το σφουγγαρισμα,οπως στο στρατο για να γουσταρεις μπιχλα)

Αυτό θα πει ολοκληρωμένη εμπειρία...

Δημοσ.
τι εγινε; ξανανακαλυψε η βιομηχανια τα adventure games?

Δεν ειναι adventure.Αν ο Γρυπαρης πιστευει οτι ειναι adventure ας το πιστευει.Απο ποτε ενα interactive movie θεωρειται adventure με την στενη εννοια του ορου?

Δημοσ.

Περιεργο,και τα fmv adventures τοτε στα 90s,interactive movies τα λεγανε. :rolleyes:

Οι devs μπορει να νομιζουν και να λενε οτι ανακαλυψανε την Αμερικη,αλλα ας μας επιτραπει να διαφωνησουμε.

ο Γρυπαρης ποιος ειναι;

Δημοσ.
Περιεργο,και τα fmv adventures τοτε στα 90s,interactive movies τα λεγανε. :rolleyes:

Οι devs μπορει να νομιζουν και να λενε οτι ανακαλυψανε την Αμερικη,αλλα ας μας επιτραπει να διαφωνησουμε.

ο Γρυπαρης ποιος ειναι;

Τα fmv ειχαν γριφους.Αυτο δεν εχει.Εκτος αν θεωρει καποιος γριφο το βρες μια ασπιρινη για τον πιτσιρικα..

Δημοσ.

Κανεις λαθος.Δεν ηταν ολα τα fmv τοτε μονο με γριφους.Για την ακριβεια ακομα και πιο πριν,ισως και απο το 70,τετοιου ειδους παιχνιδια ηταν που σε στελνανε να βρεις ασπιρινες..

ο Γρυπαρης ποιος ειναι;

Δημοσ.
Κανεις λαθος.Δεν ηταν ολα τα fmv τοτε μονο με γριφους.Για την ακριβεια ακομα και πιο πριν,ισως και απο το 70,τετοιου ειδους παιχνιδια ηταν που σε στελνανε να βρεις ασπιρινες..

ο Γρυπαρης ποιος ειναι;

αυτός που έγραψε αυτό υποθέτω :-)

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3197942&postcount=134

Δημοσ.
πολυ καλα τα λεει

Παιζει να εισαι και ο μοναδικος που συμφωνει με αυτο το review.Προσωπικα το θεωρω απο τα χειροτερα που εχουν γραφτει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...