chaplin1981 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ποιά είναι τα offline bugs που λές ότι είναι τίγκα χωρίς το patch ; Δε θα καθισω τωρα να αναφερω ενα ενα τα bugs του παιχνιδιου..Αρκει να το παιξεις ενα μισαωρο-μια ωρα και το διαπιστωνεις μονος σου.Μπορεις ωστοσο να χρησιμοποιησεις το google(http://www.google.gr ή http://www.google.com) ή εναλλακτικα καποια αλλη search engine (http://www.yahoo.com).Μπορεις να μπεις και στο http://www.youtube.com(gr δεν εχει ακομα ) και να δωσεις στο κουτακι πανω πανω με ελληνικα(alh+shift αν εχεις windows) ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ ΦΑΝ ΜΠΟΥ ΤΗΣ ΣΟΝΥ.Καλο Πασχα.
ultralisk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ποιά είναι τα offline bugs που λές ότι είναι τίγκα χωρίς το patch ; κολλήματα του χαρακτήρα σε objects που σε αναγκάζουν να κάνεις reload το παιχνίδι και άλλα πολλά...για να βγάζουν patch σημαίνει ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπάρχουν και προβλήματα που θέλουν να φτιάξουν δεν νομίζεις;...δεν το βγάζουν για τον χαβαλέ Όποτε την επόμενη φορά που θα τα σκάσεις όπως λες να φροντίσεις να μάθεις πόση ώρα θέλει install πόση ώρα update και μετά να αποφασίζεις αν θα το αγοράσεις μιας και σε ενοχλούν αυτά. δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να ήμαστε και ευχαριστημένοι με την παρούσα κατάσταση και κακώς διαμαρτυρόμαστε... ε ρε κάτι πράγματα που ακούμε
soso75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε όλους πιστεύω ότι δεν αρέσουν τα bugs η ότι άλλο σε ένα παιχνίδι άλλα τη διαμαρτυρία που θα πρέπει να κάνετε είναι στην ίδια την sony και όχι σε μένα! Πιστεύω ότι όποιος παραθέση κάποιον άλλο τρόπο σκέψης εκτός της ολικής καταστροφής που περιγράφετε τον στολίζετε με ταμπέλες και ότι άλλο. Το πρόβλημα σας δεν είναι η sony η το παιχνίδι αλλά και όποιος τολμήση να εκφράση κάτι διαφορετικό απο αυτό που λέτε.
chaplin1981 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ποιά είναι τα offline bugs που λές ότι είναι τίγκα χωρίς το patch ; ---------- Προσθήκη στις 10:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:13 ---------- Όποτε την επόμενη φορά που θα τα σκάσεις όπως λες να φροντίσεις να μάθεις πόση ώρα θέλει install πόση ώρα update και μετά να αποφασίζεις αν θα το αγοράσεις μιας και σε ενοχλούν αυτά. Στην ειρωνεια απανταω με ειρωνεια φιλος...
soso75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Στην ειρωνεια απανταω με ειρωνεια φιλος... Όταν σε πειράζουν τα πόσα λεπτά θα κάνει install δεν είναι ειρωνεία ούτε το έβγαλα απο το μυαλό μου είναι αυτό που είπες ακριβώς. Εκτός κι αν σου ακούγετε ειρωνικό όταν το λέει κάποιος τρίτος για σένα.
Titan91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως απ' οτι βλέπω θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα καταφέρω να πάρω το platinum trophy.
ultralisk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε όλους πιστεύω ότι δεν αρέσουν τα bugs η ότι άλλο σε ένα παιχνίδι άλλα τη διαμαρτυρία που θα πρέπει να κάνετε είναι στην ίδια την sony και όχι σε μένα!Πιστεύω ότι όποιος παραθέση κάποιον άλλο τρόπο σκέψης εκτός της ολικής καταστροφής που περιγράφετε το στολίζετε με ταμπέλες και ότι άλλο. Το πρόβλημα σας δεν είναι η sony η το παιχνίδι αλλά και όποιος τολμήση να εκφράση κάτι διαφορετικό απο αυτό που λέτε. δεν νομίζω να έφερε κανείς καμία καταστροφή...ο chaplin μάλιστα είπε πόσο γαμάτο είναι σαν παιχνίδι πέρα από τα πολλά bugs
chaplin1981 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Όταν σε πειράζουν τα πόσα λεπτά θα κάνει install δεν είναι ειρώνια ούτε το έβγαλα απο το μυαλό μου είναι αυτό που είπες ακριβώς.Εκτός κι αν σου ακούγετε ειρωνικό όταν το λέει κάποιος τρίτος για σένα. Οταν αγοραζεις κατι (ας πουμε ενα αυτοκινητο) φροντιζεις να ειναι λειτουργικο εκ των ΠΡΟΤΕΡΩΝ και οχι να το στελνω στην αντιπροσωπεια καθε βδομαδα,ετσι δεν ειναι?Ακομα και οι αυτοκινητοβιομηχανιες κανουν ανακληση προιοντων αλλα στην περιπτωση της SONY ειπαν ψεμματα οτι δεν ειναι προβλημα που αφορα πολλους χρηστες αλλα για ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ περιστατικα.Αυτο και μονο αρκει για την σοβαροτητα μιας εταιρειας που σεβεται τον εαυτο της και τους χρηστες της.Γιατι δεν βγαινεις ρε μεγαλε να πεις ΟΚ καναμε λαθος,καντε λιγο υπομονη.Αντ'αυτου εριξαν το μπαλακι σε μας.Αυτο ηταν που με εξοργισε και οχι τοσο τα bugs και το αθλιο patch τους.Αλλωστε εχω τελειωσει και πορωθει ουκ ολιγες φορες μα παιχνιδια τιγκα στα bugs(βλεπε Quest for Glory 4 και Vampire the Masquerade:Bloodlines,για pc)αλλα μη με περνανε και για κοροιδο.Επειδη αγορασα την κονσολα τους δεν παει να πει οτι δε θα ειμαι και αντικειμενικος.
soso75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αφού παρουσιάζει τέτοια προβλήματα καλό θα ήταν να στείλουμε όλοι όσοι το έχουν κι όσοι θα το παραλάβουν ένα e-mail στη sony ευρώπης όμως με παράπονα μήπως και ταρακουνηθούν λίγο. Γιατί απο δώ δεν ξέρω κατά πόσο θα ακούσει κάποιος απο τη sony τα παράπονα αυτά. Με αυτό το παιχνίδι η sony προσδοκεί αρκετές πωλήσεις όπως και εμείς προσδοκούμε πολλά οπότε πιστεύω πως σύντομα θα το φτιάξουνε ιδίως αν κάνουμε τα παράπονα μας εκεί που πρέπει.
chaplin1981 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αφού παρουσιάζει τέτοια προβλήματα καλό θα ήταν να στείλουμε όλοι όσοι το έχουν κι όσοι θα το παραλάβουν ένα e-mail στη sony ευρώπης όμως με παράπονα μήπως και ταρακουνηθούν λίγο.Γιατί απο δώ δεν ξέρω κατά πόσο θα ακούσει κάποιος απο τη sony τα παράπονα αυτά. Με αυτό το παιχνίδι η sony προσδοκεί αρκετές πωλήσεις όπως και εμείς προσδοκούμε πολλά οπότε πιστεύω πως σύντομα θα το φτιάξουνε ίδιως αν κάνουμε τα παράπονα μας εκεί που πρέπει. Κανεις δεν εκανε παραπονα εδω μεσα.Και στο αρχικο μου ποστ οπως βλεπεις δεν ειπα οτι ειναι φολα το παιχνιδι,ισα ισα.Προειδοποιησα υποψηφιους αγοραστες απλα...
soso75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Κανεις δεν εκανε παραπονα εδω μεσα.Και στο αρχικο μου ποστ οπως βλεπεις δεν ειπα οτι ειναι φολα το παιχνιδι,ισα ισα.Προειδοποιησα υποψηφιους αγοραστες απλα... Δεν έγραψα πουθενά στο forum ότι είπες το παιχνίδι φόλα δεν ξέρω γιατί μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Κι όσο για τα παράπονα στο τελευταίο μου μήνυμα ενοούσα τα bugs που λέτε καλό θα ήταν να παραπονεθούμε στη sony ευρώπης.
Titan91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι προσωπικά το τερμάτισα ήδη μια φορά και δεν είδα κανένα bug που να το κάνει unplayable (δεν έβαλα το patch).
soso75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι προσωπικά το τερμάτισα ήδη μια φορά και δεν είδα κανένα bug που να το κάνει unplayable (δεν έβαλα το patch). Κι εγώ αυτό διάβασα ότι αν δεν περάσεις το patch δεν έχει πρόβλημα το παιχνίδι, προσπάθησα να καταλάβω τι πρόβλημα παρουσιάζει στα παιδιά μάλλον κάποια bugs και προβλήματα θα είχαν προφανώς για να το λένε. Όπως και να έχει πρέπει να το φτιάξουν είτε λίγο είτε πολύ.
Titan91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά δεν το έβαλα γιατί αργούσε να κατέβει και εγώ ήμουν ανυπόμονος
chaplin1981 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι προσωπικά το τερμάτισα ήδη μια φορά και δεν είδα κανένα bug που να το κάνει unplayable (δεν έβαλα το patch). Μα για το patch μιλαμε.Bugs εχει χωρις αυτο.Βλεπε το ΓΑΜΑΤΟ bug που πας να πηδηξεις τον φραχτη οταν ειναι εξω απο το σπιτι σου δημοσιογραφοι.Αν πας να τον περασεις απο την πιο κοντινη αποσταση δειχνει ενα τεραστιο texture του εδαφους και δε μπορεις να κουνηθεις και μονη λυση το reload.Αν πας ομως να τον περασεις λιγο πιο διπλα,τον περναει κανονικα...Τα bugs ποικιλουν οπως ξερεις αν εισαι χρονιος gamer και δεν ειναι δυνατον να πεσει σε ολα ενας παικτης(εκτος κι αν ειναι super duper major bug).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.