Neal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Έχει κανείς να μου προτείνει φθηνά ασφάλιστρα για 50cc scooter και γενικώς που παίζουν οι τιμές για 6μηνο-χρόνο; Το μηχανάκι είναι Θεσσαλονίκη (μου είχαν πει παίζει ρόλο που κυκλοφορεί το μηχανάκι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αν θυμάμαι καλά πληρώνω 70e/χρόνο. Θα κοιτάξω αύριο να σου πω σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clockwork Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αν θυμάμαι καλά πληρώνω 70e/χρόνο. Θα κοιτάξω αύριο να σου πω σίγουρα. κανα 50αρικο νομιζω ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ακυρονννννν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον δίνω πολλα για το 110 σκουτερ που εχω, 60 το εξαμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clockwork Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον δίνω πολλα για το 110 σκουτερ που εχω, 60 το εξαμηνο. ναι! δινεις πολλα. οπως και εγω δινω πολλα, για 125αρη 108ευρω το χρονο και εχω αγανακτησει αφου καθε χρονο μου το ανεβαζει και ενα δεκαευρω τουλαχιστον. δεν εχω εμπλακει ποτε σε ατυχημα η οτιδηποτε αλλα η αυξηση σταθερη! ειχα ξεκινησει θυμαμαι με 65ευρω/χρονο!!! απο το καλοκαιρι που ληγει η ασφαλεια θα την ψαξω να αλλαξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ασε φιλε, να φανταστεις καποια στιγμη ειχε τελειωσει το +30% αν δεν κανω λαθος, του νεου οδηγου, και παω να πληρωσω λιγοτερα και μου λεει -3Ε... Τις λεω τι γινεται? Μου λεει ακριβηναν Αυτη την φορα θα ψαξω για καμια αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή το λογικό είναι γύρω στα 50€-60€ το χρόνο από "μαϊμού" εταιρία; Εγώ όταν πήρα το μηχανάκι μου είχαν πει 110 ευρώ η φθηνότερη, οπότε εδώ και 1500km το έχω χωρίς ασφάλεια και χωρίς να έχω πάρει την άδεια κυκλοφορίας απ'το τμήμα! Μάλιστα με σταμάτησαν μια φορά ζητάδες και δε με γράψαν για τίποτα, αφού μάλλον έλεγχο θα έκαναν αν είναι κλεμμένο. Αλλά, πλέον, λέω να τελειώνω και με αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ε οχι και 70 ευρω το χρονο για 50ρι.Εδω για 1760ρι αυτοκινητο η οδικη βοηθεια (= ασφαλιση) πανελλαδικα για εναν χρονο μου ερχεται συνολο 85 ευρω... Απλα οχι απο εταιρειες "κυρους", αλλα απο μικροτερες. Θα μου πειτε, κι αν κλεισουν? Ε θα σας πω, σιγα, χασατε 85ευρω. Προτιματε να πληρωνετε 145-165 στις "μεγαλες" καθε χρονο? Εγω οχι. εισαι σιγουρος γι αυτο που λες; 85 ευρω το χρονο για ασφαλεια αυτοκινητου (και μαλιστα 1800αρι, αρα με μπολικους φορολογισιμους ιππους) και οχι απλα μια οδικη; θα ηθελα πολυ να δω ασφαλιστηριο ενος χρονου με τοσο κοστος οπως και τις καλυψεις που περιεχει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ακυρονννν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Η οδική δεν είναι ασφάλεια.... δεν καλύπτεσαι σε περίπτωση ατυχήματος. Μην το μπερδεύεις. Άλλο η ασφάλιση και άλλο η οδική βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Οπα τοτε ακυρα ολα τα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trolaios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Έχει κανείς να μου προτείνει φθηνά ασφάλιστρα για 50cc scooter και γενικώς που παίζουν οι τιμές για 6μηνο-χρόνο; Το μηχανάκι είναι Θεσσαλονίκη (μου είχαν πει παίζει ρόλο που κυκλοφορεί το μηχανάκι?) Απο 70-90 παίζουν οι τιμές ,αλλά με την προυπόθεση ότι δεν είσαι και νέος οδηγός ή σε ηλικία.Επίσης οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν κάνει αύξηση 10-15 % τουλάχιστον απο την αρχή του χρόνου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αν σε σταματήσουν και δεν έχεις ασφάλεια και η άδεια κυκλοφορίας είναι στο τμήμα (επειδή ζητάν ασφαλιστήριο πριν σου δώσουν την άδεια), τότε τι γίνεται; Πέφτει βαριά καμπάνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfourkas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 www.asfalish.gr Σας προτείνω το asfalish.gr για online ασφάλιση αυτοκινήτου και μοτό,είναι μακράν το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.