olga1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παιδια καλησπεραμια και εχω χρονο το σκ ειπα να δοκιμασω το Netbook Remix,το μηχανημα μου ειναι ενα msi u100 και εχω xp και 7,οποτε λεω να τα κανω εγκατασταση σε μια μνημη usb 4giga που εχω(αν γινεται),και να τα δοκιμασω απο εκει,λοιπον τα κατεβασα σε iso μορφη τα περασα σε ενα dvd και βεβαια δεν ξερω ποια βηματα να ακολουθησω απο εδω και περα σας αναφερω οτι ειμαι εντελως ασχετη οποτε αν καποιος εχει την ορεξη ας μου πει οσο πιο αναλυτικα μπορει τα επομενα βηματα μηπως και τα καταφερω(αν και αμφιβαλω) ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 να μήν αμφιβάλης ! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=267786 Install Ubuntu NetBook Remix to a Flash Drive in Windows http://www.pendrivelinux.com/usb-ubuntu-netbook-remix-install/ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ http://www.ubuntu.com/GetUbuntu/download-netbook https://help.ubuntu.com/community/USB%20Installation%20Media ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 σε ευχαριστωξεκιναω διαβασμα και εχει ο θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 μην αγχώνεσαι και εγώ άσχετος απο linux έβαλα σε acer d150 τα UNR και μου φάνηκε πανεύκολο. Ακολούθα τις απλες διαδικασιες και όλα είναι απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 καλή επιτυχία και καλώς ήρθες στο Linux ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 παιδια μπορω να το κανω και απο το unetbootin;το κατεβασα εχω και .iso αρχειο,ειμαι οκ με αυτα;η θα μου κανει εγκατασταση στον σκληρο του msi;ξερω ρωταω βλακειες αλλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Θα πρότεινα να δοκιμάσεις το jolicloud γιατί το UNR 9.10 γιατί σύμφωνα με το wiki τους : Works good up to Jaunty, but major issues with Karmic! To jolicloud είναι κι αυτό βασισμένο στο Ubuntu (χωρίς τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει το τελευταίο, στο συγκεκριμένο μηχάνημα), είναι εύκολο, αλαφρύ και όμορφο. για του λόγου το αληθές, ο G μπορεί να θυμάται, που σ' ένα απ τα ξενύχτια στο OOTr ήμουν έτοιμος να μετατρέψω το netbook σε puzzle απ τα νεύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστωθα το δω,αν εχω καταλαβει καλα με αυτον τον τροπο θα εχω λινουξ στο στικακι μου και θα μπορω να τα τρεξω απο οποιοδηποτε μηχανημα,σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ναι, όσο είναι live διανομή, μπορεί να τρέξει σε οποιοδήποτε μηχάνημα, βέβαια οι συγκεκριμένες είναι ραμμένες για netbooks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ωραιαναι για netbook τα θελω,απλα μην κανω καμμια ζημια στον σκληρο δεν θελω και χασουν τα windows γιατι θα με σκοτωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Spoiler για του λόγου το αληθές, ο G μπορεί να θυμάται, που σ' ένα απ τα ξενύχτια στο OOTr ήμουν έτοιμος να μετατρέψω το netbook σε puzzle απ τα νεύρα δεν σε μιλάω γιατί κοιμάσαι νωρίς ! ο angmar ξέρει περισσότερα ! το επιβεβαιώνω δεν μ' αρέσει το "cloud", αλλά δεν είναι της ώρας ! . ---------- Προσθήκη στις 05:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:02 ---------- apodio linux απο live dvd σε asus eee900 η διανομή είναι βασισμένη στο ubuntu 9.10 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Settler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δουλεύει καλά και εύκολα το Ubuntu netbook remix; Τι ελείψεις έχει; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα.λοιπον παιδια περασα το netbook remix στο στικακι μου και τωρα οταν παω να το κανω εγκατασταση μου λεει να διαλεξω δισκο,εχω 2 διαμερισματα στον δισκο μου,ο ενας με 7 και ο αλλος με xp,η ερωτηση μου ειναι υπαρχει δυνατοτητα να γινει εγκατασταση μονο στο στικακι μου;βλακεια ειπα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 τρέχει απο το στικάκι ? βάλε ένα άλλο στικάκι και δες αν μπορεί να εγκατασταθεί εκεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 απλα πρεπει να εχω κανει καποιο λαθοςθα δοκιμασω και με ενα αλλο την δευτερα και αν δεν....αστο να παει στο καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.