Προς το περιεχόμενο

lg w2486l

aekaras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τη NEC EA231WMI και για όσους ρωτάνε για ghosting, εγώ τουλάχιστον δεν παρατήρησα καθόλου. Η περισσότερες οθόνες εξάλλου που κυκλοφορούν στην αγορά, έχουν παραπλήσιους χρόνους black to white, απλά δεν τους γράφουν στα specs τους :).

Όσο για τα υπόλοιπα, σε χρώματα και γωνίες θέασης είναι απείρως καλύτερη απο οθόνες που φοράνε TN panel, ενώ σε contrast (συνεπώς και σε μαύρο) "τρώει" και τις περισσότερες με IPS panel.

Δημοσ.

Όσον αφορά την samsung xl2370 πήγα και την είδα στον Κωτσόβολο από κοντά. Πολύ καλή μου φάνηκε με έντονα χρώματα. Την είχε δίπλα σε μια lg αλλά δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ακριβώς (όχι πάντως την led). Δεν ξέρω και σε τι ρυθμίσεις και σετάρισμα τις είχαν να παίζουν. Σίγουρα πάντως η samsung είναι καλύτερη. Ένα μειονέκτημα που είδα και από ένα review είναι ότι η βάση της οθόνης δεν της επιτρέπει να πάρει κλίση προς τα κάτω. Εγώ πχ που ξαπλώνω στο κρεββάτι για να δω ταινίες δεν θα έχω την δυνατότητα να την ρυθμίζω να έχει την κλίση που με βολεύει! (δεν είχα και την δυνατότητα να ξαπλώσω στο κατάστημα για να δω αν χάνει πολύ στα χρώματα όταν κοιτάς από κάτω!!!) :Ρ

Δημοσ.

Αγορασα το εν λογω monitor.

Το δουλευω με το συστημα που εχω στη sign, και επισης εχω συνδεσει και μια εξωτερικη καρτα τηλεορασης.

Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ monitor, περα απο τις διαφορες θεωριες που λεγονται παραπανω. Τοσο σε αναλογικο σημα τηλεορασης, οσο και σε ψηφιακο σημα υψηλης αναλυσης.

Εχουν περασει απτα χερια μου 2 eizo 17 και 19 ιντσων, και ενα lg 21 ιντσων.

Το συγκεκριμενο ειναι μακραν καλυτερο απο ολα, πολυ καλυτερη εικονα, φυσικη κινηση και τα περι φωτεινοτητας που λεγονται, ειναι παραλογα, καθως αν παιξεις με 100% brightness και contrast οδηγεισαι μαθηματικα σε τυφλωση. Αρα το 250cd/m σαν νουμερο μπορει να φανταζει μικρο για καποιους, πλην υπεραρκετο για το ανθρωπινο ματι. Και σε συνθηκες εντονου φωτος δεν εχω παρατηρησει να χανει η εικονα σε ποιοτητα και ζωντανια.

Τα αρνητικα στοιχεια της οθονης ειναι:

Α. Μετριου επιπεδου εργονομια. Δεν υπαρχουν πολλες επιλογες ρυθμισης ως προς το χωρο. Μονο καθ'υψος και γωνια ως προς το επιπεδο που στηριζεται.

Β. Δυσχρηστα κουμπια εως σπαστικα. Ειναι και καλα touch τυπου, αλλα στην ουσια πρεπει να τα πατας 2 και 3 φορες για να πιασουν.

Γ. Κακο μενου, επισης δυσχρηστο.

Δ. Δυσκολια σωστης ρυθμισης χρωματων, φωτεινοτητας κλπ, μεχρι να πετυχεις τη σωστη εικονα. Σε συνδυασμο με τα Β, Γ, θα ελεγα οτι θελει παρα πολλη υπομονη και ψαξιμο που μαλλον δεν εχει η πλειοψηφια των mainstream users.

Θετικα:

Α. Ποιοτητα εικονας, χρωματων, κινησης. Αυτο ειναι και ολη η ουσια του εκαστοτε monitor θα ελεγα.

Β. Design (απιστευτα λεπτο, πιο λεπτο απο τα περισσοτερα κινητα τηλεφωνα).

Γ. HD

Δ. Επαρκεστατες εισοδοι για οποιαδηποτε αναγκη

Ιmho σε αυτα τα λεφτα (285Ε) ειναι απο τις πολυ πολυ καλες επιλογες που παιζουν στην ελληνικη αγορα αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Κινδυνεύοντας να βγω off topic, αλλά μιας και αναφέρθηκε μια HP παραπάνω:

Ξέρει/έχει κανείς την HP LA2405G;

Απ'ότι βλέπω είναι καινούριο μοντέλο 24" TN, 16:10 και αρκετά eco-friendly (45W max power!)

Επειδή με ενδιαφέρει, για πείτε γνώμες.

Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...