Προς το περιεχόμενο

Τι καλυτερο εχουν τα apple computers απο τα pc με windows?

anastasios5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θα ηθελα να μου πειτε σε τι ειναι καλυτερα τα apple computers απο τα κλασσικα pc με windows,επειτα θα ηθελα να μαθω αν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο το λογισμικο MAC OS,αν υποστηριζει τα περισσοτερα προγραμματα της αγορας,και τελος

πως μπορω να εχω και Mac OS και Windows στον ιδιο υπολογιστη?ευχαριστω για την βοηθεια:-)

Δημοσ.
Γεια σας,θα ηθελα να μου πειτε σε τι ειναι καλυτερα τα apple computers απο τα κλασσικα pc με windows,επειτα θα ηθελα να μαθω αν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο το λογισμικο MAC OS,αν υποστηριζει τα περισσοτερα προγραμματα της αγορας,και τελος

πως μπορω να εχω και Mac OS και Windows στον ιδιο υπολογιστη?ευχαριστω για την βοηθεια:-)

Απο πλευράς hardware, πλεον, δεν έχουν κάτι καλύτερο (δεν ξέρω και αν είχαν ποτέ) από ένα pc. Κάποτε είχαν μια δική τους πλατφόρμα (PowerPc) αλλα τώρα η αρχιτεκτονική τους είναι intel. Οποιες διαφορές έχουν είναι στην αισθητική και στην ποιότητα κατασκευής (βλέπε unibody λαπτοπς), αλλά αυτά είναι γούστα. Χαλάνε και σπάνε όπως όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που έχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη είναι η ευχρηστία του λειτουργικού συστήματος (Leopard/Snow Leopard). Το λογισμικό είναι πανεύκολο στη χρήση. Τώρα για το τελευταίο σκέλος της ερώτησής σου, γενικά, μπορείς να βρείς πολλά προγράμματα, όπως Μ$ Office, Photoshop, αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά που δέ θα βρεις όπως το ΑutoCAD. Αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το τι ψάχνεις θα πάρεις και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις. Αυτά από κάποιον που έχει στο σπίτι Vista, και Snow Leopard, και στη δουλειά Fedora. Πιστεύω πως είμαι αντικειμενικός. Οσον αφορά αν μπορείς να βάλεις windows στο Apple μηχανάκι, ναι μπορείς. Γενικά πάντως να ξέρεις, πως όταν αγοράζεις μηχανάκι της Apple, δεν παίρνεις απλά ένα λαπτοπ που τυχαίνει να έχει και δικό της λογισμικό, αλλά παίρνεις συνολικά ένα πακέτο. Τα μηχανάκια της Apple δεν πρέπει να τα βλέπεις σαν κλασικα μηχανάκια, είναι σαν μια μορφή ...ηλεκτρικής κουζίνας (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός, δεν εννοώ ότι είναι άθλια). Μπορείς να τα κρίνεις μόνο σαν πακέτο με το λογισμικό τους και όχι χωρίς αυτό. Εγώ αυτό το κατάλαβα αργά.

Δημοσ.

Από θέμα hardware, εχουν το ίδιο σχεδον με τα αλλα pc ,απλα πιο έξυπνα και όμορφα σχεδιασμένο και τοπεθετημένο.....

Από θέμα OS, είναι οτι προσπάθησαν τα windows με τα Vista να αντιγράψουν αλλα επειδή δεν τα καταφέρανε ξαναγυρισαν στα xp με τα 7....

Το πώς μπορείς να έχεις και τα δύο OS βλεπε τα αντιστοιχα υπομνήματα στο forum....ομοιως και για τα προγράμματα.

Δημοσ.

Η apple σου δίνει το Macos x μεσω των υπολογιστων της (imac,mac mini,mac pro κτλπ),δλδ δεν παίρνεις το cd-ακι και το βάζεις σε ενα pc.

Εξαρτάται τι εννοείς καλύτερο ειναι υποκειμενικη αποψη.Ιούς παντως εχει μετρημένους στα δάκτυλα ή και καθολου νομίζω.

Το λογισμικο δεν ειναι δυσκολο μενει μονο να το μάθεις αμα εχεις συνιθίσει τα windows.

Πιο πολλα προγραμματα δεν εχει απο τα windows.

Μπορεις να εχεις και windows αμα εχεις Mac μέσω bootcamp το αντιστροφο δεν μπορεις(εκτος αμα το ψάξεις πολυ...)

Βεβαια ειναι λιγο παραπάνω ακριβα εως πολυ.

Ειναι σταθερο λογισμικο και ευκολο.

Παρακαλω ομως τους υπολοιπους μην γίνει flame το θέμα.Βοηθήστε το παιδί να μάθει...

Δημοσ.

Για πρωτάρη ή μη έμπειρο χρήστη το Mac OS είναι ιδανικό. Ούτε viruses, ούτε malware. Αν το θες για να παίζεις και παιχνίδια, ξέχασε το (για παιχνίδια πάρε κονσόλα).

Δημοσ.

Καλό είναι, αν θες να μαθεις για την Αpple να δείς καμια εγκυκλοπέδια με την ιστορία του προσωπικού υπολογιστή.

Επίσης αν έχεις Apple κινδινεύεις να παραξηγηθείς ως gay,glamorocagouras,θύμα του marketing,οτι θες να ξεχωρίζεις,εφετζής,κοροιδο που πλήρωσε παραπάνω για κάτι που σου δίνετε με λιγότερα και άλλα σχόλια που θα προσβάλλουν την ελευθερία της επιλογής σου.....(Αυτα για να να ξέρεις τη εννοεί ο φίλος με τo flame....)

Δημοσ.
Καλό είναι, αν θες να μαθεις για την Αpple να δείς καμια εγκυκλοπέδια με την ιστορία του προσωπικού υπολογιστή.

Επίσης αν έχεις Apple κινδηνέυεις να παραξηγηθείς ως gay,glamorocagouras,θύμα του marketing,οτι θες να ξεχωρίζεις,εφετζής,κοροιδο που πλήρωσε παραπάνω για κάτι που σου δίνετε με λιγότερα και άλλα σχόλια που θα προσβάλλουν την ελευθερία της επιλογής σου.....(Αυτα για να να ξέρεις τη εννοεί ο φίλος με τo flame....)

Koιτα ταμπέλες βγαινουν για ολους και για όλα στον κόσμο μας.Δυστηχώς

Απλα να μην γίνει flame ωστε:

1oν) να μάθει το παιδι κατι

2ον)να μην λεει ο καθένας οχι τα είναι windows καλυτερα κτλπ

3ον)να μην λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντο του

Δημοσ.

Ο φίλος που άνοιξε το θέμα με μια απλή αναζήτηση εδώ στο forum μπορεί να βρεί άπειρες απαντήσεις στα ερωτήματα του και να λύσει τις απορίες του.

Δημοσ.

ρε παιδια ευχαριστω για την βοηθεια,προς θεου σε καμια περιπτωση δεν θελω να γινει flame το θεμα αλλα θελω μονο να μαθω περισσοτερα για τα apple computers,ειδικοτερα θα ηθελα να αγορασω εναν νεο υπολογιστη και αρκετοι μου ειπαν να κοιταξω προς apple μερια αλλα δεν ξερω και πολλα σχετικα με αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Επίσης αν έχεις Apple κινδινεύεις να παραξηγηθείς ως gay,glamorocagouras,θύμα του marketing,οτι θες να ξεχωρίζεις,εφετζής,κοροιδο που πλήρωσε παραπάνω για κάτι που σου δίνετε με λιγότερα και άλλα σχόλια που θα προσβάλλουν την ελευθερία της επιλογής σου.....(Αυτα για να να ξέρεις τη εννοεί ο φίλος με τo flame....)

Κάτι σαν τα sony vaio των 1500+ ευρώ. :lol::lol:

Τα περισσότερα τα έχουν πάρει ψώνια - άσχετα στελέχη πακέτο με κινητό blackberry για να βλέπουν τα mail τους και τίποτα άλλο .

Για μένα τα mac έχουν τρελλό design αλλά πανάκριβα για τα γούστα μου.

Αυτό το πανάλαφρο που έχουν βγάλει τα σπάει.

Αν και μου είναι άχρηστο και αρκετά ευαίσθητο θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για το φετίχ της super gadgetάρας.

Δημοσ.
Κάτι σαν τα sony vaio των 1500+ ευρώ. :lol::lol:

Τα περισσότερα τα έχουν πάρει ψώνια - άσχετα στελέχη πακέτο με κινητό blackberry για να βλέπουν τα mail τους και τίποτα άλλο .

Για μένα τα mac έχουν τρελλό design αλλά πανάκριβα για τα γούστα μου.

Αυτό το πανάλαφρο που έχουν βγάλει τα σπάει.

Αν και μου είναι άχρηστο και αρκετά ευαίσθητο θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για το φετίχ της super gadgetάρας.

Οπως κατάλαβες θα πρέπει να αντέχεις σχόλια οπως τα παραπανω με την αγορα ενός Apple.Παρεπιμτόντως για όσους δεν το γνωρίζουν είμαι χρήστης mac αλλα όχι του macbook air και ούτε έχω blackberry.Θα συμφωνήσω εν μέρει με τα άνωθι και θα πώ οτι επειδή οδηγάς Porshe δεν σημαίνει οτι είσαι και καλός οδηγός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...