vangos40 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Εχω W98SE ,καρτα ΤΝΤ 16 ΜΒ ,οθονη EIZO FLEX57 drivers της NVINDIA Όταν κανω εκκινηση καποια στιγμη κολλαει πριν μπει στα windows .Κανω restart από το κουμπακι Και με βγαζει σε safe mode.Ξανα restart και μπαινει με αναλυση 640Χ480Χ8 ενώ εχω επιλογη 800Χ600Χ32.Το παραθυρο στην οθονη λεει ότι υπαρχει σφαλμα στις ρυθμισεις της οθονης και κατι για προσαρμογεα.Ρυθμιζω παλι την αναλυση και όλα ΟΚ. Ας σημειωθει ότι αυτό δεν γινεται παντα αλλα 7 στις 10 εκκινησεις. Τα φωτα σας. ΥΣ Εχω κανει επανεγκατασταση τους drivers της καρτας,τους detonators κλπ αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icem4n Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 to idio akrivws pa8ainw kai egw me thn geforce256, mono otan ksanakane restart vgazei dyo ka8etes grames i o8oni kai kollaei kai meta mpainei me 8bit analush! me tous teleutaious drivers, klp. klp. mallon 8a faei petama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Tί chipset έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_ar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Εχεις ελεγξει αν "καθεται" καλα η καρτα; Τετοια προβληματα ειχα παλιοτερα με μητρικη που ειχε λιγο "στραβα" την AGP θυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangos40 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 nvindia TNT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangos40 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 πρεπει να εφταιγαν οι detonator.Εβαλα παλι τους παλιους 368 και προς το παρον ολα ΟΚ.Ειχα τους 40.71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.