Προς το περιεχόμενο

Samsung SyncMaster P2270HD

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέει η συγκεκριμένη οθόνη? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0424502&catid=030100 Την θέλω να πολύωρη χρήση, ταινίες Full HD και gaming. Επίσης θέλω να βλέπω και τηλεόραση. Είναι καλή για την χρήση που την θέλω? Επίσης για να βλέπω τηλεόραση από'κει πρέπει να κάνω τίποτα (να συνδέσω καμιά κεραία, κάτι τέλος πάντων)?:-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δωσε κατι παραπανω και παρε την 2370 που εχει και μεγαλυτερη επιφανεια.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η οθονούλα και πανέμορφη.. Έχω την P2370HD και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την θέλω για τα ίδια πράγματα που τη θες και εσύ randy και είναι μια χαρά, όπως και πολλές άλλες βέβαια. Τα ίδια πράγματα είναι σιγά μην ανησυχείς ότι θα σε απογοητεύσει. Για να βλέπεις tv ναι, πρέπει να την συνδέσεις με κεραία..

Δημοσ.

vocals αν ειδες και το θεμα που εχω ανοιξει, εχεις κανονικα full hd αναλυση? Με τι την εχεις συνδεσει?

Δημοσ.
Γραψε λαθος, νομιζα πως ο φιλος ειχε γραψει 2770 και σκαλωσα.

Μα κάτσε άμα ήταν η 2770 όπως λες τότε θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη η επιφάνεια..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά και από εμένα. θελω την βοηθεια σας αν ειναι ευκολο. Έχω την 2370HD και έχω διαπιστώσει το εξής πρόβλημα:

Όταν κατεβάζω τον οπτικό φωτισμό στην οθόνη (π.χ από το 10 στο 9 ή στο 8) , τότε ακούγεται κάποιος ενοχλητικός θόρυβος "ρεύμα" από το εσωτερικό τις οθόνης. Προφανώς από την πτώση της τάσης στα blacklight που φωτίζουν την οθόνη.

κάπου στο 7 ο θόρυβος μειώνεται αισθητά. Στο 6,5,4,3,2,1 καθώς και στις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργεια (και γενικά ότι κατεβάζει το οπτικό φωτισμό, και κατά συνέπεια το ρεύμα δημιουργεί αυτόν τον θόρυβο).Είναι πραγματικά εκνευριστικό ιδίως το βράδυ όπου η TV παίζει χαμηλόφωνα...

Το έχει διαπιστώσει αυτό κανένας σας;

Ευχαριστώ πολύ

Και καλώς σας βρήκα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...