Rabican Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα. εχω ενα PC με Intel Core2 Duo E6400, 4GB RAM (800MHz, 4-4-4-12), μια 9600GT και εναν 500αρη WD ABYS δισκο. περασα προσφατα Win7 Ultimate x86 και παρατηρω εντονα κοληματα σε ενα παιχνιδακι που παιζω στο facebook (treasure madness λεγεται). δοκιμασα απο IE, απο Opera, απο FF αλλα παντου κολλαει απιστευτα. ειναι φυσιολογικο βασει δυνατοτητων του συστηματος μου? εχοντας ανοιχτο το task manager δεν βλεπω μπαφιασμα στο CPU usage, ουτε υψηλο memory (αντε να ειναι στο 30%). γενικα το PC μου μου φαινεται γρηγορο, απλα εχω αυτη την απορια. παιζει να φταιει το game και το οτι ειναι κακοστημενο και αρα καθυστερει το PC μου, η εχει να κανει με τα Win7? οσο ειχα XP πηγαινε αερα πατερα...
mihachris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το πιο λογικό είναι να φταίει ο ISP σου. Κάνε κανένα speedtest και τσέκαρε ταχύτητα και ping. Επίσης, κατέβασε και την τελευταία έκδοση του flash. Σε παιχνίδια που παίζεις στο pc έχεις κολλήματα;
Rabican Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 την τελευταια flash εχω και σιγουρα δε φταιει ο ISP αφου το ιδιο game οταν το ανοιγω απο το laptop (με πολυ χειροτερο επεξεργαστη και RAM) που εχει vista, παει σφαιρα. επισης στο ιδιο PC οταν ειχα τα ΧΡ παλι σφαιρα πηγαινε. παιζει να εχει καποιο θεμα η flash με τα win7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.