Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ και κάποιο διάστημα, το command prompt δε δουλεύει. Η εφαρμογή εμφανίζεται στο task manager, αλλά πρακτικά δεν εμφανίζεται το παράθυρο. Λειτουργικό win7 ultimate, το ίδιο με του λαπτοπ, στο οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα.
angmar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 αν το διάστημα είναι π.χ. μια βδομάδα και όχι 3 μήνες, δε δοκιμάζεις ένα restore;
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν προταθεί τίποτα άλλο, δοκίμασε να τρέξεις sfc /scannow (ουσιαστικά τσεκάρει τα system files και κάνει restore όποια βρει corrupted). Γράφ το είτε στο start menu είτε πάτα Win+R και στο παραθυράκι που λογικά θα πεταχτεί. Παίρνει λίγη ώρα και ίσως να σου ζητήσει κανα DVD των Win7 (εμένα πάντως δε μου χε ζητήσει).
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Είναι αρκετό το διάστημα. Δε θυμάμαι πότε ακριβώς, σίγουρα από τα χριστούγεννα υπάρχει. Ίσως και από πιο πριν, δεν ήμουν εδώ για να ξέρω πότε εμφανίστηκε =/
angmar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι βρωμάει, spyware/trojan/κάλτσες. Κοίτα τις processes που τρέχουν και αν δεις καμιά περίεργη/άγνωστη τσέκαρέ την. Scan με antispyware/antivirus και ζεστά μπάνια.
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Έπλυνα κάλτσες, τσέκαρα τα processes, πάτησα και σκαν παρά το ό,τι έχει live shield για όλα τα καλά του θεού και είναι updated, παπάρια. Κανένα ύποπτο process, κανένας ιός/σκώληξ/ίππος/άλλο σκατό.
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Με Start > Run... > cmd.exe ανοίγει παράθυρο;
random Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ και κάποιο διάστημα, το command prompt δε δουλεύει. Η εφαρμογή εμφανίζεται στο task manager, αλλά πρακτικά δεν εμφανίζεται το παράθυρο.Λειτουργικό win7 ultimate, το ίδιο με του λαπτοπ, στο οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα. απ' την αρχή: ανοιγεις Task Manager, στα processes δεν υπάρχει καμιά διεργασία "cmd.exe". πας start / run, γραφεις cmd.exe <enter> και δεν εμφανίζεται νέο παράθυρο. και στα processes του Task Manager βλέπεις μια νέα διεργασία cmd.exe ; δηλ, το cmd.exe όντως τρέχει. Δεν ειναι Disabled. γιατι αν ειναι disabled, υπάρχει αυτη η επιλογή στα security policies, αλλα βγάζει ενα μηνυμα οτι δεν σας επιτρέπεται να τρέξεται αυτο, και δεν τρέχει καθόλου. όχι απλά να "κρύβεται". 1. στον Task Manager, στη στήλη User Name, βλέπεις το cmd.exe με το δικό σου χρήστη ή άλλο (πχ System, Local Service, κλπ) ; (αν δεν βλέπεις στήλη User Name, πας View / Select Columns ...) αν τρέχει σαν αλλος χρήστης, δεν έχει επικοινωνία με το δικό σου session. 2. υποθέτω στην Task Bar ΔΕΝ βλέπεις button (σαν minimized window) του παραθύρου "command prompt" , ή βλέπεις; (αν βλέπεις, ισως ειναι σεταρισμένο το παράθυρο να τοποθετείται σε περιοχή εκτός ορατού πλαισιου, πχ. στο position [-1000, -1000] ...) 3. τρελή σκέψη: αν με κάποιο τρόπο ξεκινάει ως "minimized to tray", και ειναι επιλεγμένο να μην εμφανίζονται τα tray icons (notifications). υπαρχει τέτοια περίπτωση; κοίτα στα properties του shortcut που ξεκινάει το cmd.exe, σε όλα τα tabs, μηπως δεις κατι εξω απο τα συνηθισμένα. φτιάξε ενα νέο user στα win7, να ανήκει στην ομαδα των administrators, και δες αν έχει κι αυτός το ίδιο προβλημα. το UAC σε ποιά επιλογή το έχεις;
DDoS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 αν απο το run....... του δωσεις ας πουμε τη παρακατω εντολη, το κραταει ανοιχτο το παραθυρο? >cmd /k ipconfig /all για τσεκαρε.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.