Dropsreef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον να σας παρουσιασω τον τριετη υπολογιστη μου motherboard: GIGABYTE GA-945GM-S2 επεξεργαστης: Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E6400 μνημες ram:4 x Kingston 512MB DDR2-667 Ram Dimm καρτα γραφικων GeForce 7600 GT τροφοδοτικο:Silverpower 400W PSU By Seasonic (το αγορασα 4 μηνες πριν καθως το τροφοδοτικο που ειχε μεσα το κουτι τα επαιξε) σκληρος δισκος!2x seagate 250mb 5400rpm sata οθονη: SAMSUNG SYNCMASTER 943SN ο συγκεκριμενος υπολογιστης χρησιμοποιειται κυριως για downloading και για ελαχιστο σερφαρισμα(πριν 3 μηνες αγορασα καινουριο συστημα για να κανω την δουλεια μου και για games)! σκεφτομαι λοιπον στο συγκεκριμενο υπολογιστη να αγορασω εναν σκληρο δισκο ωστε να περασω εκει το λειτουργικο συστημα windows 7! απο αποψη χωρητικοτητας συνολικα μαζι με τους δυο 250αρηδες με 1ΤΒ ειμαι μια χαρα!ειμαι κατοχος του Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB HDD στο καινουριο μου συστημα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!ο αντιστοιχος 500αρης ειναι το ιδιο γρηγορος? η δευτερη σκεψη μου ειναι να κρατησω 2χ512 mb ram και να αγορασω 2χ1 gb ram στα 667mhz οποτε να εχω συνολικα 3gb ram!αξιζει το κοπο η δευτερη σκεψη ή μπα? καρτες γραφικων επεξεργαστες και μητρικες δεν αλλαζω για κανενα λογο καθως μιλαμε για πεταμενα λεφτα!
disqualified Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 πεταμενα λεφτα θα ειναι και για τις μνημες, αστο οπως ειναι. Τωρα για το σκληρο λιγο πιο γρηγορος λιγο πιο αργος ουτε καν μικρη σημασια δεν εχει στην περιπτωση σου.
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το μόνο που θα κανα αν ήμουν στη θέση σου, θα ταν να βάλω έναν HDD <7200rpm λογικά 1TB (μιας κι αυτοί και οι 1.5TB έχουν το καλύτερο value for money και ο χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός). Λειτουργικό θ άλλαζα μόνο εφόσον το τρέχον έχει ορατά προβλήματα. 2GB για κατεβαστήρι και internet είναι αρκετά.
nick#18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αμα ειναι και καταβαστηρι και δεν κανεις καποια αλλη χρηση, βγαλε και την 7600 που καιει σχετικα πολυ...
Dropsreef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 βασικα σκεφτομαι να ξηλωσω τα xp και να βαλω τα 7αρια για αυτο σκεφτηκα εναν θεωρητικα γρηγοροτερο σκληρο απο τους seagate που εχω!
nikolakisgk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 βασικα σκεφτομαι να ξηλωσω τα xp και να βαλω τα 7αρια για αυτο σκεφτηκα εναν θεωρητικα γρηγοροτερο σκληρο απο τους seagate που εχω! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ Καλύτερα μείνε στα xp:mrgreen: Ειδικά μόνο για download και ίντερνετ. Άμα το θές μόνο για τα παραπάνω,βάλε Linux και θα πάει σφαίρα:shifty:
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 σκληρος δισκος!2x seagate 250mb 5400rpm sata Υπήρχαν sata στα 250 mb? Πλακα κανω Προσωπικά θα έριχνα σε (ίσως) ram, (γιατί οχι) γραφικά και σίγουρα σκληρούς... Γιατί ρε παιδιά να μη βάλει τα 7? Εμένα μ'αρεσαν... Τα βρίσκω αρκετα βολικά αν τα προσαρμόσεις κατάλληλα (καλα εγω είμαι και απο τους έλάχιστους που ήταν ευχαριστήμένοι από τα Vista-με εξαίρεση οτι σα λειτουργικό είναι πολυ πολύ βαρυ - σε σχέση με τα 7) ---------- Προσθήκη στις 20:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:04 ---------- Και με καμία παναγία Linux, ήθελα προσθές να κάνω δουλεία (back up σε κρασαρισμένα win) με ενα live cd και μου εβγαλαν την παναγία... Πολύ μπέρδεμα ρε παιδι μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.