tzotzo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια που εβαλα το θεμα Θα ηθελα ενα εναλλακτικο του Skype. Το οποιο φυσικα να εχει δυνατοτητα να μιλας,να μην φαινεται οταν εισαι "αορατος" και να στελνει τα offline messages εστω και οταν εισαι αποσυνδεδεμενος. Ζηταω πολλα? ευχαριστω εκ των προτερων.
tzotzo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 ναι εχεις δικιο. Θελω να χρησιμοποιω το account του skype.
isay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Άρα δε θες εναλλακτικό του skype, αλλά συμβατό με skype. Βασική διαφορά. Γιατί δε θες το skype. Έχει άριστη ποιότητα επικοινωνίας;
tzotzo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 ειναι φοβερο οσον αφορα την ποιοτητα αλλα δεν κανει τα παραπανω.
isay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να είσαι αόρατος, δεν το έχεις ψάξει καλά. Για τα offline μηνύματα, μέχρι και την παρούσα έκδοση δεν τα υποστηρίζει. Πρέπει και οι δυο χρήστες να είναι Online (έστω και αόρατοι)
tzotzo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 τα προβληματα με το αορατος ειναι 2. Το πρωτο ειναι οτι αν συνδεομαι σαν αορατος,δλδ αν κανω sign in ως αορατος μερικες φορες φαινεται οτι μπηκα ως αορατος.Ξερω οτι υπαρχει ενα patchακι. Το δευτερο προβλημα ειναι οτι οταν ειμαι αορατος,αν καποιος μου στειλει μηνυμα μπορει αυτοματως να δει αν ειμαι αορατος.Το πατσακι το διορθωνει αυτο?
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το "bug" έχει να κάνει με τις επιλογές εμφάνισης ότι διαθέτεις κάμερα. Μπεις στις ρυθμίσεις και δήλωσε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα ξέρει ότι διαθέτεις κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.