Προς το περιεχόμενο

Ηβη λουτράκι vs κάποιο αλλο εμφιαλωμένο νερό

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν πιστεύω καθόλου στα φίλτρα νερού. Συγχρόνως, έχω διαβάσει και κάποιες έρευνες στο εξωτερικό που λένε ότι η ποιότητα του εμφιαλωμένου νερού δε συγκρίνεται με εκείνη του νερού από φίλτρο ως προς τα μεταλλικά και ευεργετικά στοιχεία που περιέχει: Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό είναι κατά πολύ ανώτερο! Και βέβαια και οικονομικά, συμφέρει..

Όσον αφορά τις μάρκες εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα, προτιμώ να πληρώσω ελάχιστα παραπάνω (πχ €0.30 στην εξάδα) για να πάρω την ανώτερη ποιότητα ενός νερού όπως το ΚΟΡΠΗ. Δε συγκρίνεται η τεχνογνωσία τους στην ποιότητα με μάρκες όπως Ζαγόρι και Βίκος.. Η οικογένειά μου πίνει το ΚΟΡΠΗ χρόνια τώρα, έχω ακούσει και από πολλούς γιατρούς να το συστήνουν επειδή είναι αρκετά ισορροπημένη η σύστασή του, οπότε.. για την υγεία μου πάντα το καλύτερο!!

Μπήκα και στο site τους, οι άνθρωποι κάνουν δουλειά σε όλα τα επίπεδα..

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειλικρινά δεν πιστεύω καθόλου στα φίλτρα νερού. Συγχρόνως, έχω διαβάσει και κάποιες έρευνες στο εξωτερικό που λένε ότι η ποιότητα του εμφιαλωμένου νερού δε συγκρίνεται με εκείνη του νερού από φίλτρο ως προς τα μεταλλικά και ευεργετικά στοιχεία που περιέχει: Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό είναι κατά πολύ ανώτερο! Και βέβαια και οικονομικά, συμφέρει..

Όσον αφορά τις μάρκες εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα, προτιμώ να πληρώσω ελάχιστα παραπάνω (πχ €0.30 στην εξάδα) για να πάρω την ανώτερη ποιότητα ενός νερού όπως το ΚΟΡΠΗ. Δε συγκρίνεται η τεχνογνωσία τους στην ποιότητα με μάρκες όπως Ζαγόρι και Βίκος.. Η οικογένειά μου πίνει το ΚΟΡΠΗ χρόνια τώρα, έχω ακούσει και από πολλούς γιατρούς να το συστήνουν επειδή είναι αρκετά ισορροπημένη η σύστασή του, οπότε.. για την υγεία μου πάντα το καλύτερο!!

Μπήκα και στο site τους, οι άνθρωποι κάνουν δουλειά σε όλα τα επίπεδα..

Ψυκτες με 19 λιτρες φιαλες εχουν ???Δεν μπορω το κουβαλημα και το γεματο μπουκαλια ψυγειο.

Για δωσε link. Ευχαριστω.

Δημοσ.

To ΚΟΡΠΗ δεν είναι 0,30 ακριβότερο από το Ζαγόρι, είναι πολύ πιο ακριβό. Επίσης, όταν επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις που έχει το Ζαγόρι έμεινα τελείως μαλάκας σε όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το προϊόν τους γαμάει, γνωρίζουν την αγορά και τα συστήματα διανομής όσο καμία εταιρία στην Ελλάδα. Εξ' ού ότι το βρίσκεις παντού και μάλιστα σε χαμηλές τιμές.

Δημοσ.

Παιδιά πιστεύω ότι νούμερο 1 κριτήριο για το εμφιαλωμένο νερό είναι να γνωρίζεις και να εμπιστεύεσαι την πηγή του, το που δηλαδή και κάτω από ποιες συνθήκες εμφιαλώνεται. Γι' αυτό και προσωπικά επιλέγω το ΚΟΡΠΗ. Έχω διβάσει ότι βρίσκεται σε ένα αμόλυντο και προστατευμένο περιβάλλον...και βασικά είναι γνωστό ότι εκεί πήγαινε ο κόσμος για ποσηθεραπεία.

Φίλε Physics_Rulez το θέμα γύρω από την τιμή είναι λίγο "θολό"...δεν σημαίνει ότι ένα φθηνό νερό είναι και το καλύτερο-ποιοτικότερο...!! if you get what I mean...

Δημοσ.

με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ για το ζαγόρι βρίσκω τα παρακάτω:

http://www.efet.gr/deltio118.html

http://pulse.gr/kataggelia-gia-nero-zagori/news/150750/

Μάλλον θα συνεχίσω να πίνω το ΚΟΡΠΗ.

τουλάχιστον ξέρω ότι πίνω το καλύτερο.

τιμή και ποιότητα πάνε μαζί.

ως καταναλωτής θέλω μόνο το καλύτερο για την οικογένειά μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

μέχρι τη τελευταία σταγόνα του...

(lol, ούτε διαφημίσεις να ήταν τα posts)

Δημοσ.

Εγώ το καλύτερο νερό το πίνω στο χωριό μου(Αίγιο). Ο παππούς μου που πάει συνέχεια για κυνήγι πάνω στο βουνό έχει ανακαλύψει μια πηγή και έχει το καλύτερο νερό.

Δημοσ.

εγω πινω ευδωρο καλο μου φαινεται.

μια φορα αγορασα απο το περιπτερο ενα μικρο μπουκαλακι νερο δεν θυμαμαι την ονομασια,δεν ηταν γνωστο και ηταν ΑΠΑΙΣΙΟ ειχε μεσα κατι λαδι και σου αφηνε μιο χαλια γευση στο στομα.ελεος

Δημοσ.
εγω πινω ευδωρο καλο μου φαινεται.

μια φορα αγορασα απο το περιπτερο ενα μικρο μπουκαλακι νερο δεν θυμαμαι την ονομασια,δεν ηταν γνωστο και ηταν ΑΠΑΙΣΙΟ ειχε μεσα κατι λαδι και σου αφηνε μιο χαλια γευση στο στομα.ελεος

μήπως ήταν οι "αρωματισμένες" με βότανα εκδόσεις του Αύρα;

Δημοσ.

το λουτρακι ειναι απλα το χειροτερο σε γευση ειναι τελειως γλυφο ρε παιδια πως το πινετε!

κορπη-βικος μια χαρα νερα!

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για το Λουτράκι, και μυρίζει και πολύ χλώριο ή τουλάχιστον εμένα έτσι μου μυρίζει.

Δημοσ.

μην ανησυχείς δεν θα πάθεις τίποτα επειδή τα νερά είναι <<καθαρισμένα>> απο τα φυτοφάρμακα ...

εγώ όπως το έχω ξαναδηλώσει πως γίνεται να μην έχω πρόβλημα με καμία μάρκα νερού ? η μόνη ξεκάθαρη διαφορά που έχω δει είναι με πηγές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...