Προς το περιεχόμενο

Ηβη λουτράκι vs κάποιο αλλο εμφιαλωμένο νερό

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλυτερο νερο που εχω πιει εναι απο τη Διρφη, απο πηγες.

Υπαρχει και το σχετικο Διρφυς εμφιαλωμενο, δεν ξερω τι λεει...

Με το πρωτο παντως τρως ολοκληρο αρνι και σε δυο ωρες πεινας:lol:

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το καλυτερο νερο που εχω πιει εναι απο τη Διρφη, απο πηγες.

Υπαρχει και το σχετικο Διρφυς εμφιαλωμενο, δεν ξερω τι λεει...

Με το πρωτο παντως τρως ολοκληρο αρνι και σε δυο ωρες πεινας:lol:

Ε, αυτό δε περίμενα να το ακούσω! :-D

Εμείς εδώ(Αρτάκη), όπως είναι φυσικό μιας που η Δίρφυς είναι απέναντι, έχουμε τέτοιο νερό, αλλά δεν το αγοράζουμε ποτέ :P

Προσωπικά, δε μου αρέσει καθόλου.

Προτιμώ Ζαγόρι ή Βίκος.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

να και ένα θέμα που δεν περίμενα ότι θα βρω στο insomnia lol

ας σοβαρευτώ όμως, και εγώ προτιμώ το ΗΒΗ Λουτράκι :-)...

ας πάω να διαβάσω κανένα θέμα για notebook τώρα... άκου εκεί ΗΒΗ Λουτράκι vs Bikos lol

Δημοσ.

Τι να πω...λουτράκι δεν ξέρω έχει μια γεύση απαίσια...

Εδώ και 4-5 χρόνια παίρνω ΚΟΡΠΗ μόνιμα...

Δημοσ.

αυτό που λένε οτι δεν πρέπει να πίνει μόνιμα εμφιαλωμένο νερό, επειδή με τα χλώρια, καθαρισμούς κτλπ ΔΕΝ περιέχουν κάποιος μικρούς παθογόνους οργανισμούς που περιέχει το νερό της βρύσης που είναι σημαντικοί να μπαίνουν στον οργανισμό μας προκειμένου να βελτιώνεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι αλήθεια ή αστικός μύθος?

Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ στην Χίο, προτιμώ να μην πάρω τους μικρούς παθογόνους οργανισμούς και τον υδράργυρο που περιέχει το νερό της βρύσης, και συμβιβάζομαι με ΑΥΡΑ που το θεωρώ το καλύτερο. Αν και πανάκριβο το γ@#$%^νο....

Δημοσ.
Να υποθέσω ότι Σαμαρίνα κυκλοφορεί μόνο στη Λάρισα; Ή ότι έχετε δοκιμάσει και δε σας έκανε αίσθηση;

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί μόνο Λάρισα.Εγώ αυτή τη στιγμή στα Γιάννενα έχω ένα μπουκάλι ξεχασμένο εδώ και όντως το νερό είναι απίστευτο.Δεν ξέρω αν το έφερε ο πατέρας μου(από Βόλο) ή αν το αγόρασα εγώ από μάρκετ (μάλλον το πρώτο γιατί ήταν ξέμπαρκο ανάμεσα σε μπουκάλια Τζουμέρκα που σίγουρα τα έχω αγοράσει εγώ.)

Δημοσ.

offtopic

Ουράνιο Στην Ελλάδα;

Σημαντικά κοιτάσματα ουρανίου, που υπολογίζεται ότι φτάνουν 10.000 τόνους, εντόπισε το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στο υπέδαφος των νομών Δράμας και Σερρών αλλά και σε άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας.

Από παλαιότερη δημοσίευση.

Αν και η photo δεν αναφέρεται ειδικά στην Ελλάδα, γιατί θεωρείς τόσο απίθανο να έχουμε κοιτάσματα ουρανίου? Ορεινή χώρα δεν είμαστε?

Δημοσ.

Αν και η photo δεν αναφέρεται ειδικά στην Ελλάδα, γιατί θεωρείς τόσο απίθανο να έχουμε κοιτάσματα ουρανίου? Ορεινή χώρα δεν είμαστε?

Και πήγε όλο μέσα στο νερό που πίνουμε...

Από την άλλη, εξηγεί πολλά πράγματα για τα μυαλά που κουβαλάνε πολλοί...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί μόνο Λάρισα.Εγώ αυτή τη στιγμή στα Γιάννενα έχω ένα μπουκάλι ξεχασμένο εδώ και όντως το νερό είναι απίστευτο.Δεν ξέρω αν το έφερε ο πατέρας μου(από Βόλο) ή αν το αγόρασα εγώ από μάρκετ (μάλλον το πρώτο γιατί ήταν ξέμπαρκο ανάμεσα σε μπουκάλια Τζουμέρκα που σίγουρα τα έχω αγοράσει εγώ.)

Ε, μα επιτέλους! Λέω κι εγώ, τι στο καλό. Έχω αγοράσει water-cooler στο σπίτι και πίνω μόνο από εκεί. Όπως είπα, το μόνο που νιώθω ότι έχει διαφορά από άλλα.

Δημοσ.

Για λογους οικονομιας στην δουλεια δεν εχουμε τις μπουκαλες με τα εμφιαλωμενα που δεν ξερω αν ειναι και οτι το κλαυτερο αλλα ψυκτες με φιλτρα που παιρνουν νερο απο το δικτυο υδρευσης.

Κοιταξτε πως ηταν η δεξαμενη αποθηκευσης που ειδαμε σε ενα σημερα....Ο πωλητης βεβεια λεει οτι αυτο το νερο που μαζευεται εκει φιλτραρετε απο 3 φιλτρα πριν το πιουμε αλλα ακομα και αν ειναι ετσι παλι νομιζω ειναι απαραδεκτο.

post-2288-129063089248_thumb.jpg

Δημοσ.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ορεινή χώρα δεν έχει καμιά σχέση με την πιθανότητα να έχει κοιτάσματα ουρανίου.

Μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...