lak10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το AVRA πριν το 2004 και την χορηγια της 3Ε στους ολυμπιακους το AVRA ηταν επιτραπεζιο ξαφνικα κατα τη διαρκεια των ολυμπιακων αγωνων εγινε ξαφνικα φυσικο μεταλλικο νερο. πως γινεται αυτο αλλαξανε πηγη η παιζουν παιχνιδια στην πλατη μας. το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο? εγω ψηφιζω ΖΑΓΟΡΙ ορριστε η ετικετα http://www.homefood.gr/picture_files/articles/530//avra_logo.gif δεν μπορω να βρω την παλια την μπλε πριν αλλαξει μπουκαλει που ελεγε επιτραπεζιο
nickarmy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 καλα όλα έτσι είναι, γιατι η ηβη μπορεί να βγάζει νερό ώστε να φτάνει και στη θεσσαλονικη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Κορπή και Ζαγόρι κυρίως γιατί αν τα πιεις ζεστά (θερμοκρασία περιβάλλοντος), είναι από τα λίγα που δεν σου αφήνουν κάποια ...γεύση! Επίσης προσοχή στις ενδείξεις των μπουκαλιών: Επιτραπέζιο=φιλτραρισμένο βρύσης, Φυσικό Μεταλλικό=απο την πηγή (θεωρητικά).
warewolf Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 εδω και 4 χρονια πινω ΜΟΝΟ εμφιαλωμενα νερα. Η δικη μου αποψη: συστατικα: ακομη και τα εμφιαλωμενα περιεχουν ποσοτητα χλωριου ή αμμωνιας για λογους απολυμανσης. δεν θα σταθω στην περιεκτικοτητα για το λογο του οτι αν προσεξετε οι τιμες ελεγχου δειγματοληψιας απο το χημειο ειναι σε ορισμενα αρκετων ετων πισω. με λιγα λογια, αντε βρες αν ισχυουν σημερα τα ποσοστα συστατικων του νερου. γευση: εντελως υποκειμενικο θεμα. προσωπικα, εχοντας δοκιμασει ολες τις μαρκες κατεληξα στις εξης: ιολη, ζαγορι,κορπη, εχουν την καλυτερη γευση με το ιολη να υπερτερει. απο τα πιο ''ανοστα'' μου φανηκε το λουτρακιου και μου θυμιζει εντονα βρυσης με λιγοτερο χλωριο. συμπερασμα: αν και τα εμφιαλωμενα με τον τροπο που διακινουνται (καλοκαιρι χωρις φορτηγα-ψυγεια) ειναι γεματα παθογονα, το χλωριο της βρυσης φαινεται να κανει καλυτερη δουλεια (αν αντεχεις την αισθηση οτι πινεις χλωρινη) το κακο ειναι οτι λογω μολυνσης του υπεδαφους απο ολους τους υπευθυνους για την μολυνση, ειναι αρκετα επιβαρυμενο το νερο απο τοξικα δηλητηρια. φυσικα η (πραγματικη) διασταση δεν νομιζω να ερθει στο φως αφου το κρατος αδυνατει σε λυση. η επομενη κινηση μου: μολις τα οικονομικα μου το επιτρεψουν, θα αγορασω ενα ακριβο φιλτρο που κατακρατα τα παντα και θα πινω απο τη βρυση.
frenzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα οι παιδίατροι (δυο) στους οποίους έθεσα το ερώτημα "βρύση (Αθήνα) ή εμφιαλωμένο και ποιο" , μου απάντησαν βρύση κατηγορηματικά.
minarokeftes Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο ΑΥΡΑ!!! αν και λίγο ακριβούτσικο.
grdimis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Πηγα το καλοκαιρι στο Καρα τερε.Σχεδον ολοι δεν το ξερετε.Ειναι Βορεια και αναμεσα Δραμα Ξανθη.Ειναι προστατευομενη περιοχη.Το ποιο κοντινο χωριο ειναι περιπου 80 με 100χλμ. Ας μπω στο θεμα πηγαμε σαν ελληναρες να ψησουμε και οπως παντα λιγα πραγματακια Σε Κιλα.Ειχε μια πηγη εκει που οσο και αν ετρωγες αν επινες νερο απο την Πηγη σε 1 ωρα ξαναπεινουσες. Το ψηφιζω το καλυτερο νερο που ηπια. Αλλα δεν ειναι στο εμποριο για να σας το προτεινω. Διαφορετικα θα ψηφισω το εμφιαλομενο νερο Αθως.
clockwork Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Πηγα το καλοκαιρι στο Καρα τερε.Σχεδον ολοι δεν το ξερετε.Ειναι Βορεια και αναμεσα Δραμα Ξανθη.Ειναι προστατευομενη περιοχη.Το ποιο κοντινο χωριο ειναι περιπου 80 με 100χλμ.. καρα ντερε ηθελες να πεις. εκει βρισκετε και το δασος της ελατιας. φανταστικο μερος... καλα με τα χλμετρα τα φουσκωσες λιγακι...αλλα ΟΚ. Εγω εχω πιει νερο απο το χωριο Θερμά ( ειναι κοντα στα συνορα του παρθενου δασους του φρακτου βορειο-ανατολικα του νομου δραμας ) και επαθα αυτο που λες.. επινες επινες και συνεχιζες να πινεις λιτρα νερου χωρις να φουσκωνεις...
nick#18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ζαγορι+βικος=τα καλητερα νερα... το Ηβη λουτρακι εχει μια γευση καπως,το αυρα δεν ξερω αλλα μου φαινεται λιγο στιφο, Ιολη εχω πολυ καιρο να δοκιμασω....
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Να υποθέσω ότι Σαμαρίνα κυκλοφορεί μόνο στη Λάρισα; Ή ότι έχετε δοκιμάσει και δε σας έκανε αίσθηση;
Vivie05 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 μονο ΙΟΛΗ μπορει να ακουστει αστειο αλλα μου φαινεται πιο δροσερο απ'ολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.