Προς το περιεχόμενο

Ηβη λουτράκι vs κάποιο αλλο εμφιαλωμένο νερό

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανθρακούχο, κατά προτίμηση ξυνόνερο.

Αλλά εδώ μιλάμε για σεμινάριο ε. Σοβαρά, διακρίνετε διαφορά;

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ανθρακούχο, κατά προτίμηση ξυνόνερο.

Αλλά εδώ μιλάμε για σεμινάριο ε. Σοβαρά, διακρίνετε διαφορά;

νεροσυζήτηση :shifty:

διαφορά έχω δεί μόνο ανάμεσα σε νερό πηγής και μπουκαλιών

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που πολλοί θεωρούν το Ήβη Λουτράκι βασανιστήριο πάντως. Εγώ πλέον δύσκολα μπορώ να πιω άλλο νερό. Χθες ας πούμε ξέμεινα με ένα μπουκάλι Αύρα και προτίμησα να μείνω διψασμένος μέχρι να πάω σούπερ μάρκετ παρά να το πιω, γιατί η γεύση του μου κάνει σαν να πίνω λάδι σαλάτας. Το Ζαγόρι, που αναφέρθηκε, είναι επίσης good tier, αλλά όχι god.

Δημοσ.

Κάποτε σύγκρινα και εγώ τα νερά μεταξύ τους και έβρισκα μικρολεπτομέρειες που θεωρούσα ότι κάνουν τη διαφορά.

Μέχρι που ήπια Σαμαρίνα. Από τότε όλα τα άλλα είναι στο ίδιο καζάνι που λέγεται "άλλα". Και δεν είμαι ο μόνος που το έχει πει αυτό. Πραγματικά ξεχωριστό (έχει "τσουχτερή" γεύση).

Δημοσ.

Εγώ πίνω εμφιαλωμένο γιατί δεν εμπιστεύομαι το νερό της βρύσης.

Συγκεκριμένα πίνω ΚΟΡΠΗ (εγγύηση από Nestle)...μακράν το καλύτερο...πολύ καλή γεύση, καλή τιμή και από αγνή προέλευση. Αυτό για το ότι βοηθάει στα νεφρά που είπε ο madis το έχω ακούσει και εγώ.

Το λουτράκι δεν πίνεται. Όσο για κάτι σαμαρίνα, τζουμέρκα, κτλ. δεν το συζητάω καν.

Δημοσ.

Καλύτερο νερό είναι αυτό με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ph κοντά στο 8 και λιγότερα άλατα.

Δεν θυμάμαι πρόχειρα μάρκα που να ήταν καλή.Νομίζω ότι το Τζουμέρκα είναι πολύ καλό,εκτός και αν το μπερδεύω με κανένα άλλο.Τέτοια συσκευασία πάντως.

Το Ζαγόρι πίνεται και το Αύρα χαλαρά το γυρίζω και πίσω στην καφετέρια να μου βάλει από τη βρύση.

Γενικά πάνω από 7,5ph άμα έχουν είναι καλά νερά.

Δημοσ.
Εγώ πίνω εμφιαλωμένο γιατί δεν εμπιστεύομαι το νερό της βρύσης.

Πρόσφατα έσκαψαν στην περιοχή μου και βλέποντας σε τι τραγική κατάσταση βρίσκονταν οι σωλήνες είπα στον εαυτό μου......"ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΤΩΡΑ" :lol:. Μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον γιατί αν τώρα, χειμώνα καιρό, χρειάζομαι για πλάκα 1.5lt/ημέρα, χώρια τα 2xανθρακούχα που καταναλώνω με το φαγητό, δεν θα βγαίνω οικονομικώς.

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει Ζαγόρι και Ιόλη και διαφορά δεν διαπίστωσα για να είμαι ειλικρινής*. Εξωτερικό αντιθέτως καταλάβαινα χαοτικές διαφορές από μάρκα σε μάρκα.

*ίσως επειδή η πραγματική πηγή εμφιαλώσεως τους είναι....η βρύση της ΕΥΔΑΠ :confused:? Λέω εγώ τώρα, δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο αλλά στην χώρα της απατεωνιάς δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος.

Δημοσ.

Πάντως σε μια λίστα που είχε βγει πέρυσι με νερά που πληρούν τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης, το αύρα ήταν το μοναδικό που έλλειπε. Βρήκα άγνωστες μάρκες που είχα να τις δω κάτι χρόνια αλλά αυτό γιοκ. Δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο.

Δημοσ.

Νερό Λουτρακίου το πιο καλό.

Πάντως ρε παιδιά όλη η Ελλάδα έχει γεμίσει καλά νερά...

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα από το Praktiker (τις έχουν και τα Carrefour) μια κανάτα Brida η οποία είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Αλλάζεις τα φίλτρα κάθε μήνα και το νερό γίνεται σαφώς καλύτερο από εμφιαλωμένο. Φίλτρα υπάρχουν και στα φαρμακεία.

Δεν υπάρχει γιατρός (ειδικά οι ογκολόγοι) ο οποίος να μη συμφωνεί ότι οι πλαστικές συσκευασίες είναι κάκιστες και συμβάλουν στην ανάπτυξη καρκίνου. Ειδικά αυτές οι λεπτές συσκευασίες. Λάδι σε πλαστικό μπουκάλι, απλά είναι μεγάλο λάθος για την υγεία.

Αλλά πού να τα πουν; Αφού όλοι καιγόμαστε για την ανακύκλωση και το καθαρό περιβάλλον...

Δημοσ.

Και το τσίπουρο. Η χειρότερη μπόμπα που μπορεί να πιει κανείς είναι το αλκοόλ που μεταφέρεται σε πλαστικό.

Επίσης αυτός που "καίγεται" για την ανακύκλωση παίρνει γυάλινο μπουκάλι, όχι πλαστικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...