Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Λουτράκι ουτε στον εχθρό μου δεν δίνω να πιει γιατί τον λυπαμαι να τον βασανίσω με τετοιο τρόπο..
BadBoy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Προτιμώ το Nestle. Όχι ότι το Ζαγόρι είναι άσχημο, αλλά με φαίνεται ότι έχει μια ελαφρά γεύση.
arxaggelos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Προτιμώ το Nestle. Βγάζει η Nestle νερά?? Οτιδήποτε έχω πιει από Λουτράκι (Ηβη, Ιρις, κλπ) μου βρωμάει έντονα. Όλα τα άλλα τα πίνω. Συνήθως παίρνω Ύδωρ Σουρωτής γιατί δεν έχει κακήγεύση και είναι και κοντά (είχα διαβάσει ότι τη μεγαλύτερη ζημιά από ήλιο, ζέστη, κλπ τα νερά την παιθαίνουν κατά την μετάφορά και όχι κατά την αποθήκευση). Είναι και αρκετά φθηνό. Εναλλακτικά τρεις εξάδες από το φτηνιάρικο του Lidl.
beatshooter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μακραν το καλυτερο νερο το Ζαγορι και σε πολυ καλη τιμη 1,60 η εξαδα. Απαισιο ναρο το Λουτρακι Καραντανης.Δεν παλευεται και το ΗΒΗ Λουτρακι.
SilverCloak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ζαγοροχώρια/Βίκος/Ζαγόρι. Αν και το καλύτερο ever είναι νερό βρύσης Ζαγοροχωρίων. Από το λουτράκι, προτιμώ νερό βρύσης Αθήνας.
oblivia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εδω και 8 μηνες πινω μονο IOLI. κατ εμε, μακραν το καλυτερο...εννοειται περασα απο ολες τις εταιριες και κατεληξα σε αυτο.
opera Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 κανείς δεν έχει ακούσει πως, "το πλαστικό κάνει το πλανήτη θηλυκό" και ακόμα πως οι πλαστικές συσκευασίες ( ακόμα και οι pet ) ενοχοποιούνται για καρδιαγγειακές παθήσεις? το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να φιλτράρεις το φρέσκο νερό της βρύσης και να το βάλεις σε αλουμινένιο μπουκάλι (ποδηλασίας-ορειβασίας) για να το έχεις μαζί σου. ο πιό φτηνός τρόπος φιλτροκανάτα από το ebay.co.uk φίλτρα για 12 μήνες ούτε 40 ευρώ. ο πιό ακριβός (και καλύτερος) σύστημα αντίστροφης όσμωσης για το σπίτι.
Andreas2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 κανείς δεν έχει ακούσει πως, "το πλαστικό κάνει το πλανήτη θηλυκό" και ακόμα πως οι πλαστικές συσκευασίες ( ακόμα και οι pet )ενοχοποιούνται για καρδιαγγειακές παθήσεις? το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να φιλτράρεις το φρέσκο νερό της βρύσης και να το βάλεις σε αλουμινένιο μπουκάλι (ποδηλασίας-ορειβασίας) για να το έχεις μαζί σου. ο πιό φτηνός τρόπος φιλτροκανάτα από το ebay.co.uk φίλτρα για 12 μήνες ούτε 40 ευρώ. ο πιό ακριβός (και καλύτερος) σύστημα αντίστροφης όσμωσης για το σπίτι. φυσικά reverse osmosis και με δυνατότητα να το κάνει αλκαλικό
Chris_85 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Bασικα οταν καποιος πινει συστηματικα εμφιαλωμενο νερο, ειναι καλο να αλλαζει αρκετα συχνα τη μαρκα, ετσι ωστε ο οργανισμος να παιρνει ολα τα ιχνοστοιχεια..Ταδε εφη χημικος, προισταμενος στην ΔΕΥΑΛ
De@th L0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Bασικα οταν καποιος πινει συστηματικα εμφιαλωμενο νερο, ειναι καλο να αλλαζει αρκετα συχνα τη μαρκα, ετσι ωστε ο οργανισμος να παιρνει ολα τα ιχνοστοιχεια..Ταδε εφη χημικος, προισταμενος στην ΔΕΥΑΛ Το καλύτερο πιστεύω είναι να πίνει και από τη βρύση αν μπορεί,ωστε να παίρνει κανα κωλοβακτηρίδιο κ κανα βαρύ μετάλλο που υπερπληρεί τις ανάγκες σε ιχνοστοιχεία...
nickarmy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 και τη πίεση ? (νερό πόσημο δεν έχει παντού ...)
BadBoy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Βγάζει η Nestle νερά??Οτιδήποτε έχω πιει από Λουτράκι (Ηβη, Ιρις, κλπ) μου βρωμάει έντονα. Όλα τα άλλα τα πίνω. Συνήθως παίρνω Ύδωρ Σουρωτής γιατί δεν έχει κακήγεύση και είναι και κοντά (είχα διαβάσει ότι τη μεγαλύτερη ζημιά από ήλιο, ζέστη, κλπ τα νερά την παιθαίνουν κατά την μετάφορά και όχι κατά την αποθήκευση). Είναι και αρκετά φθηνό. Εναλλακτικά τρεις εξάδες από το φτηνιάρικο του Lidl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.