tasosvel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω αρχίσει να πίνω εμφιαλωμένο νερό, αρχικά άρχισα με το Avra το οποίο όμως δεν μου πολυ άρεσε γιατί είχε μια γέυση. Τώρα δοκιμάζω το Ηβη λουτράκι το οποίο μου φαίνεται αρκετά καλό και χωρίς να έχει γεύση εμφιαλωμένου. Ποιό άλλο εμφιαλωμένο νομίζεται ότι λέει; Λίγο άσχετο το θέμα, αλλά μιας και μου ήρθε σκέφτηκα να το συζητήσουμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 αρχικά άρχισα με το Avra το οποίο όμως δεν μου πολυ άρεσε γιατί είχε μια γέυση. Το ΗΒΗ Λουτρακι εχει δυο γευσεις? :fear:
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ναι το αύρα έχει μια ξυνίλα. Το ζαγόρι μου φαίνεται καλό.
skiabox Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Και το mitsikeli ειναι καλο και φθηνο. Το φερνουν τα carefour.
AFANIS_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 i vote Ζαγόρι....χαλαρά... αυτο που δεν μπορώ είναι το Αθως....
gtaivpc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ζαγόρι ΧΑ-ΛΑ-ΡΟ-ΤΑ-ΤΑ. Αηδιάζω με λουτράκι karadanis.
Höfdingadrapa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ήβη λουτράκι και τα μυαλά στο μπλέντερ.
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάλι γουστάρω τρελά Αύρα και Ιόλη (αυτό με την νέα συσκευασία)
buzzad Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις αλλα ειναι κορυφη...Τζουμερκα.
teo64x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόσωπό μου όταν ήπια Ήβη Λουτράκι για πρώτη φορά.
freedubus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Νερό βρύσης Αθήνας. Σε μπουκάλι κοκακόλας.
Sellers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σε μπουκάλι κοκακόλας. με ξεφτυσμένη ετικέτα. Λοιπόν... Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα νερό, ακούστε με. (Πίνω για 22 χρόνια σχεδόν κάθε μέρα. ) Πρώτα από όλα το πάω με την συσκευασία. Αν δεν σε κάνει κλικ το μπουκάλι να πιείς, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Για αυτόν τον λόγο φεύγει άπατο το Αύρα. Απαίσιο μπουκάλι. Και για αυτό το λόγο έχω πρώτο το Βίκος. (Εξαιρείτε το Αύρα το 75ml με το καπάκι τσουτσούνι που μου αρέσει πολύ.) (το μπουκάλι ανόητοι) Ωραίο νερό είναι το εύδωρο, και το ζαγόρι. Απαίσιο νερό είναι το Δροσιά το οποίο πασχίζεις να καταλάβεις αν είναι νερό ή κάποιο αλμυρό αναψυκτικό, το νεαρό το οποίο όσο και να πιο δεν ξεδιψάω, και το Σέλι το οποίο το παίρνω μόνο όταν γυρνάω απο το Σέλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.