Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνω για το American Haunting! Επισης πολυ καλα και τα : House on Haunted Hill Return to House on Haunted Hill The Haunting
jacknut Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 1) Το Πνευμα Του Κακου 2) The Amityville Horror 3) Ju On ( δεν ειναι καλη ταινια ομως)
GeorgeVls Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ποιο Uninvited, ποιο The Haunting in Connecticut, ποιο White Noise, ποιος Βοοgeyman και πρασινα αλογα, ποιο Gothica? Τι ειναι αυτες οι ταινιες που προτεινετε? Συγγνωμη για το επιθετικο υφος, αλλα αυτες οι ταινιες ειναι μετριες προς κακες. Θα συμφωνησω με Πνευμα του Κακου και μερικες ακομα. Για να μην ανατρεχουμε στο παρελθον συνεχεια, και να μην αναπαραγουμε τα ιδια και τα ιδια, που πιστευω τις περισσοτερες κλασσικες ταινιες τις εχουμε δει ολοι, αν θες μια καινουρια και απολαυστικη ταινια τετοιου ειδους, που λατρευτηκε απο κοινο και κριτικους δες το : Drag me to hell. Aπλα πραγματα.
wizzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 @paschalia: Η πρότασή μου είναι το 13 Ghosts
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ποιο Uninvited, ποιο The Haunting in Connecticut, ποιο White Noise, ποιος Βοοgeyman και πρασινα αλογα, ποιο Gothica? Τι ειναι αυτες οι ταινιες που προτεινετε? Συγγνωμη για το επιθετικο υφος, αλλα αυτες οι ταινιες ειναι μετριες προς κακες. Θα συμφωνησω με Πνευμα του Κακου και μερικες ακομα. Για να μην ανατρεχουμε στο παρελθον συνεχεια, και να μην αναπαραγουμε τα ιδια και τα ιδια, που πιστευω τις περισσοτερες κλασσικες ταινιες τις εχουμε δει ολοι, αν θες μια καινουρια και απολαυστικη ταινια τετοιου ειδους, που λατρευτηκε απο κοινο και κριτικους δες το : Drag me to hell. Aπλα πραγματα. Κανένα πρόβλημα με το ύφος σου αλλά εμένα πχ μ άρεσε περισσότερο το uninvited απ το drag me to hell. Τι να κάνουμε;
jacknut Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 1) Τhe Haunting 2) The Changeling 3) Το Πνεύμα Του Κακού 4) The Ammityville Horror
thanocaster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Όχι πως είναι το ζητούμενο, αλλά προσωπικα έχω βρει ως πιο τρομακτική ατμόσφαιρα το 1408.
Sadako Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μιας και επαναφέρθηκε αυτό το (σχετικά) παλιό τόπικ και το διάβασα από την αρχή, δεν μπορώ να μην σχολιάσω την προτροπή ενός φίλου για το "Drag Me To Hell", το οποίο θεωρώ κάτι σαν παρωδία τρόμου.. Όλο το σινεμά γελούσε. Και παρόλο που είχα όλη την καλή διάθεση προσωπικά, από ένα σημείο και μετά μου φάνηκε και εμένα γελοίο..
Sellers Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 @paschalia: Η πρότασή μου είναι το 13 Ghosts Πραγματικά αυτό αν δεν σου πουν αν πρόκειτε για κωμωδία ή για θρίλερ δεν μπορείς να το καταλάνεις μόνος σου. Οι σπλατεριές που δείχνει είναι τόσο πολύ τραβηγμένες απο τα μαλλιά που λες ότι δεν γίνεται να το δείχνουν αυτό σοβαρά. Το χειρότερο είναι ότι παρόλο που στο σπίτι γίνεται της πόρνης απο φαντάσματα, οι ''πρωταγωνιστές'' είναι χαλαροί και δεν φοβούνται και πολύ. Στα @@ τους ένα πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.