StefxOup Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Πριν λίγο μου ήρθε newsletter http://www.multirama.gr/products/product?pid=0421675&catid=010200 (Nαι είναι μόνο για το ροζ η τιμή...)
gpanagiotou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 η τιμή που το έχουν στα Multirama πάντως τα σπάει Κι εγώ πριν λίγο πήρα το newsletter και κόλλησα !! Και το HP Presario CQ61-430EV στα 499 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για notebook όμως
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 θα το χτυπησω για την κοπελια μου... δεν της πήρα ακομα δωρο (με την προφαση των εκπτωσεων) για τα χριστουγεννα και για τα γενεθλια της (μεσα στα χριστούγεννα) και εχει αρχίσει τη γκρινια... λεει;
tech-freak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 το συγκεκριμένο netbook είναι αυτό που πουλούσαν τα μαγαζιά ως μαθητικό... το έχει μια φίλη και είναι πολύ καλό. από ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό, από επιδόσεις... χμ... ok, και με μεγάλη αυτονομία. Σίγουρα αξίζει τα 199, μόνο του κακό ότι είναι ροζ εδώ έχουν και κάποιες μετρήσεις. HP Mini 110-1160ev
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.