Konstantin77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα εχω την ιδια ακριβως γνωμη και λεω να μην τους παρω καθολου τηλεφωνο.Τα λεφτα βεβαια εχουν δεσμευτει(και για τα travel gadgets) αλλα λεω να το τραβηξω λιγο γιατι οντως το προς αντικατασταση ειναι κατα πολυ ευτελεστερο του προσφερθεντος.Παντως και εγω εχω θυμωσει(και αν εχω κανει παραγγελιες) και για να ειμαι ειλικρινης ειχα ενα φοβο μετα το αντιστοιχο γεγονος του electroworld.Στο εξης θα το σκεφτομαι 2 φορες πριν κανω αγορες με πιστωτικη. 'Εκανα καταγγελία. Εγώ δεν συμφωνώ να παραγγέλνεις κάτι και να σου στέλνουν άλλ αντί άλλων: Σε παράπονά μου στην εταιρία, τηλεφωνικά, σχετικά με την αδυναμία τους να ικανοποιήσουν το αίτημά μου σχετικά με μια ηλεκτρονική παραγγελία την 12 Φεβ 10, μου απάντησαν ότι στους κανόνες χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος αναγράφεται ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να ικανοποιήσουν το αίτημά μου. Θέλω λοιπόν να προσβάλλω τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος ως καταχρηστικούς. Συγκεκριμένα δεν είναι δυνατό σε μια πολιτισμένη χώρα, και πιθανότατα παράνομο, να μου λεν ότι θα δηλώνω στοιχεία προσωπικά και πιστωτικής κάρτας και ενώ με ενημερώνουν για πλήρη διαθεσιμότητα στη σελίδα του προϊόντος, και θα με καλούν στο τηλέφωνο για να μου αντιπροτείνουν άλλα προϊόντα ή να με συλλυπούνται για την μη διαθεσιμότητα των παραγγελιών μου. Συγκεκριμένα αναγράφει: ¨Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.¨ Με την ανωτέρω λογική είναι δυνατό να παρουσιάζει το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφορές ΄φαντάσματα΄ για να διαφημίζεται εμμέσως και μετά να καλεί τους πελάτες δημιουργώντας τους περαιτέρω βλάβη που θα πρέπει να αφιερώνουν πολύ προσωπικό χρόνο στην ΄επίλυση΄ του προβλήματος. Συγκεκριμένα από το σύνολο των 4 διαφορετικών προϊόντων σε προσφορά που παρήγγειλα μόνο ένα ήταν σε διαθεσιμότητα και αυτό ευτελούς αξίας! Άσχετα αν με κάλεσαν για επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, σε ένα είδος αποδέχτηκα την αντιπροσφορά και σε άλλο ζήτησα κάποιο άλλο παρόμοιας αξίας με το αντιπροσφερόμενο. Η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται και δεν είναι υποχρεωμένοι να με εξυπηρετήσουν και αν δεν θέλω αυτό που μου δίνουν πρέπει να μου ακυρώσουν την παραγγελία. Η ψυχολογική πίεση που μου άσκησαν είναι μη αποδεκτή και αρνήθηκα να συμβιβαστώ αφήνοντας την παραγγελία σε εκκρεμότητα. Λόγω της κατάχρησης του ανωτέρω όρου επιθυμώ να ελεγχτεί η εταιρία για την ανάρμοστη συμπεριφορά και τους καταχρηστικούς όρους που ενώ με ενημερώνουν για την διαθεσιμότητα των προϊόντων στην σελίδα κάθε προϊόντος ξεχωριστά, διατείνονται ότι δε φέρουν καμία ευθύνη για αυτό.
censOred Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν τελικά παρέλαβα και εγώ το φλασάκι μου σημερα το πρωι,το βρηκα στο γραμματοκιβωτιο τώρα/ Να πω κατι και εγώ για την όλη κατάσταση.παρασκευή 4.40 εκανα την παραγγελία.4 η ώρα εγινε ποστ η προσφορά οποτε τους δίνω το πολυ να χαν 5 φλασακια αποθεμα.νομιζα ειδα οτι κανα 2 πηραν το φλασακι που παρηγγειλαν. σαββατο εστειλα 2 email στον κωτσοβολο (δεν μπορουσα να παρω τηλ αλλιως) και δεν πηρα καμια απαντηση.δευτερα πρωι πηγα σε ενα κωτσοβολο ικαι ρωτησα που ειχε αποθεμα σε κοντινο κωτσοβολο.το secure II δεν το βρηκε πουθενα ο πωλητης αλλα βρηκα το firefly στο μεγκα κωτσο στο λιμανι και πηγα και πηρα ενα απο κει (μακραν καλυτερο το secure ΙΙ με την lcd οθονούλα φανταζομαι.) το απογευμα με παιρνουν τηλ για την αντικατασταση προτεινοντας μου το Kingston και δέχθηκα ο βλακας. την επομενη μερα μιλησα ξανα με την ιδια εκπροσωπο και της ειπα αν ηταν δυνατον να παρω το apacer 4 gb που ειχε σαφως καλυτερες ταχυτητες αν και βεβαια μικροτερη τιμή απο το Kingston που μου προτειναν και σαφως χειροτερη προσφορά απο το lexar.δέχθηκε και ετσι τώρα έχω το apacer to 4 αντι να το παρω 11 το πηρα 7.5. το μόνο που μετανοιωσα ηταν που δεν της ειπα να παρω το apacer το 8αρι αλλα είδα οτι ειχε μεγαλυτερη τιμή απο προσφερομενο kingston.και δεν το τολμησα.τεσπα συμβιβαστηκα με την χωρητικότητα αλλα κερδισα σε κατασκευή θέλω να πιστευω.. Αρα προτείνω οσοι δεν δέχθηκαν το kingston να τους προτεινουν να στειλουν το αντιστοιχο apacer to 8αρι η φύσικα να ακυρώσουν την παραγγελία. Εντωμεταξυ μια αλλη παραγγελία που εκανα και τους είπα να την ακυρώσουν ακομη τα χρηματα είναι δεσμευμενα.τι στον διαολο>.?
louben Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ΠΑιδια πραγματα απλα.Να γινοταν μια φορα παει στην ευχη 2 φορες ομως σε διαστημα 2 μηνων απο τον ιδιο ομιλο(electroworld/κωστσοβολος) στην ιδια κατηγορια(στικακια) ε παει πολυ!!!!! Και οχι μονο αυτο αλλα το ιδιο συνεβη ΚΑΙ sta travel gadgets.Οποτε εκει τι Λες? Σημερα που μιλησα με την υπαλληλο προσπαθησε να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα( στα στικακια απο οτι μου ειπε ακυρωσαν 300 παραγγελιες)>.Ειχε χαλασει το συστημα λεει και ενω εδειχνε να εχει αποθεμα τελικα δεν ειχε. Σχολιο??????
u_n_f Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 εμενα μου ηρθε σημερα το kingston με courier
ninos30 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 εμενα μου ηρθε σημερα το kingston με courier +1........
lambra1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 εμενα μου ηρθε σημερα το kingston με courier +1.............
Captain Nemo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Παρέλαβα και εγω σήμερα σε κουτί που θα χωρούσε ψυγείο
vdanasto Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Παρέλαβα και εγω σήμερα σε κουτί που θα χωρούσε ψυγείο Κι εμένα ήρθε μέσα σε τεράστιο κουτί . Ήταν κουτί από 500άρηδες δίσκους WD.
xetasa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κι εμένα ήρθε μέσα σε τεράστιο κουτί .Ήταν κουτί από 500άρηδες δίσκους WD. Εμένα πάντως μου ήρθε χθες κανονικά σε μια μικρή τσαντούλα κωτσόβολος που χωρούσε μόνο τη συσκευασία. Τώρα απο ταχύτητα: αργά αλλά υποφερτά. Τι περίμενες με 7,65?
ninos30 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να ασχολείται για κάτι που κάνει 7,65 και είναι 8GB, για όποιον ενδιαφέρεται εδώ υπάρχει ένα review... http://www.legitreviews.com/article/994/1/ Όπως ειπώθηκε και παραπάνω μια καλή αγορά για αυτά τα χρήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.