Προς το περιεχόμενο

Lexar 8GB Jumpdrive (Firefly και Secure II)

SATELLITE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και απο εδω αντικατάσταση, αρχισε να μου λεει μα μου και του λεω τοτε γιατι κανατε αποδοχη παραγγελιας αλλα ειπε για την αντικατασταση.

η πληροφορια ειναι οτι το σιτε του κοτσο δεν ειναι ρεαλτιμε δλδ ανανεωνετε κα8ε 24 ωρες η διαθεσιμοτητα. και σε παρομοιες προσφορες μπορει κοσμος και κοσμακης να μπαινει να παραγγελνει και μετα θα εχουν προβλημα να καλύψουν την ζητηση..

Δημοσ.

Σε όλους στέλνουν τα kingston ή μερικοί θα παραλάβετε την αρχική παραγγελία;Ρωτάω γιατί όταν τους κάλεσα για να μου αντικαταστήσουν τον WD σκληρό(που επίσης είχα παραγγείλει) μου είπαν πως το φλασάκι υπάρχει και θα μου το στείλουν κανονικά.

Δημοσ.

Μάλλον η παραγγελία μας έγινε πριν εξαντληθεί το απόθεμα γιατί δεν νομίζω να παρέλαβαν νέα προϊόντα.

Δημοσ.

ΠΑιδια εμενα δυστυχως τωρα η συζυγος μου ειπε οτι με πηραν χθες το μεσημερι να μου πουν οτι το προιον δεν υπαρχει(γυναικες.......).Καλα εκανα την παραγγελια παρασκευη βραδυ ηδη ειχε εξαντληθει?να υποθεσω οτι θα μου προτεινουν αυτο?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10036831

Apo τα λιγα που καταλαβαινω το συγκεκριμενο προιον παιζει γυρω στα 14ε(- 20% κουπονι παει γυρω στα 11).Να το παρουμε 7 δεν ειναι και καμια σπουδαια προσφορα....

οποτε λεω να το ακυρωσω.Εσεις τι λετε?

ΥΓ Αυτοι που τελικα θα παραλαβετε το στικακι ποτε το παραγγειλατε?

Δημοσ.

Εγώ Παρασκευή γύρω στις 16:00 έκανα την παραγγελία και σήμερα μου είπαν ότι θα το παραλάβω κανονικά.Μέσα σε 7 μέρες θα το μάθουμε οριστικά.

Δημοσ.

εγω παλι ειχα μπει την παρασκευη γυρω στις 4, 4 παρα και ενω αρχικα μου εδινε τιμη 9 ευρω στο καλαθι μου το εβγαζε 29.Τηλεφωνησα αλλα τιποτα.Μετα το παρατησα και εδωσα την παραγγελια το βραδυ.Μαλλον αργησα.

Δημοσ.
ΠΑιδια εμενα δυστυχως τωρα η συζυγος μου ειπε οτι με πηραν χθες το μεσημερι να μου πουν οτι το προιον δεν υπαρχει(γυναικες.......).Καλα εκανα την παραγγελια παρασκευη βραδυ ηδη ειχε εξαντληθει?να υποθεσω οτι θα μου προτεινουν αυτο?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10036831

Apo τα λιγα που καταλαβαινω το συγκεκριμενο προιον παιζει γυρω στα 14ε(- 20% κουπονι παει γυρω στα 11).Να το παρουμε 7 δεν ειναι και καμια σπουδαια προσφορα....

οποτε λεω να το ακυρωσω.Εσεις τι λετε?

ΥΓ Αυτοι που τελικα θα παραλαβετε το στικακι ποτε το παραγγειλατε?

Εγώ που δεν το παρέλλαβα τελικά το είχα παραγγείλει γυρω στις 7μμ την Παρασκευή. Έχω θυμώσει πολύ διότι αυτά που προσφέρουν σε αντικατάσταση είναι πολύ φτηνότερα απο αυτά που είχαν προσφορά. Σαν παγίδα είναι που φυλάκισε πολλούς και τώρα για να μην χάσεις τις τιμές παίρνει κανείς ότι σου δίνουν. Δεν θα παρήγγελνα ποτέ αυτό το στικάκι με 7.5 ευρώ, δεν είναι απάντηση πάρτω ή άστο. Είναι ευθύνη δική τους να βρουν λύση. Αυτό είπα και στην κοπέλα που με πήρε. Προτείνω να τους μπλοκάρουμε και να αφήνουμε σε αναμονή την παραγγελία μέχρι να βρουν λύση!:mad:

Δημοσ.

Βασικα εχω την ιδια ακριβως γνωμη και λεω να μην τους παρω καθολου τηλεφωνο.Τα λεφτα βεβαια εχουν δεσμευτει(και για τα travel gadgets) αλλα λεω να το τραβηξω λιγο γιατι οντως το προς αντικατασταση ειναι κατα πολυ ευτελεστερο του προσφερθεντος.Παντως και εγω εχω θυμωσει(και αν εχω κανει παραγγελιες) και για να ειμαι ειλικρινης ειχα ενα φοβο μετα το αντιστοιχο γεγονος του electroworld.Στο εξης θα το σκεφτομαι 2 φορες πριν κανω αγορες με πιστωτικη.

Δημοσ.

Νομίζω ότι όσοι δεν θέλετε το φλασάκι αντικατάστασης μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία και να αποδεσμευτούν τα χρήματά σας.

Δημοσ.
Μόλις παρέλαβα το φλασάκι (το Kingston με το οποίο έγινε αντικατάσταση). Όλα καλά :-).

Και σε μένα ήρθαν μιά χαρά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...