-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 και σε μένα σε καθυστέρηση είναι... εν τω μεταξύ τα λεφτά τα πήραν κανονικά!
censOred Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 me too,under delay:p πάντως δεσμευμένα είναι τα λεφτά δεν μας τα χουν τραβηξει. μλκια μου που το σαββατο δεν πηρα τηλεφωνο να ριξω κανα καντηλι.αυριο δευτερα πρεπει ολοι μας να επικοινωνησουμε μαζι τους και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας τα στειλουνε.\ μεχρι παρασκευή το βράδυ τα φλασακια ηταν διαθεσιμα για ονλαιν αγορα που σημαινει ότι επρεπε να υπαρχει διαθεσιμο στοκ.η τλχιστον βρε αδερφε θελω καμια δεκαρια αο εδώ μεσα να παρουν τις παραγγελίες τους.\ οποιος,η παραγγελία του δεν εινα υπο καθυστερηση ας ποσταρει πάντως.
tattoo13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως οποτε εχω μπλεξει με online προσφορες μου βγαινει η ψυχη μεχρι να παρω(και αν το παρω) το προιον..πλεον παω σε οποιο καταστημα ειναι διαθεσιμο και το αγοραζω..ας πουμε σε αυτη την προσφορα πηγα στο καταστημα στην νεα ιωνια χτες και πηρα ενα secure2..η ψυχικη μου ηρεμια σιγουρα αξιζει πιο πολυ απο μερικα ευρω
kapodistrias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα να σας πω καλά να πάθετε.... Ρε παιδιά σας είπε και προηγούμενος οτι είχε γίνει θέμα με το κάτι στικάκια από το electroworld και να μην προχωρήσετε στην αγορά.Για όσους δεν το ξέρουν electroworld=kotsovolos.
panbil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 εγω περασα απο electro και ειχε ενα τελευταιο στο καταστημα και το πηρα 9Ε απο 29.90 που ειχε αναγραφομενη
jabar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 εγω περασα απο electro και ειχε ενα τελευταιο στο καταστημα και το πηρα 9Εαπο 29.90 που ειχε αναγραφομενη +2 .........1 δυτικα στα 9 κι 1 ανατολικα (Θεσσαλονικη)στα 7.5 την αλλη μερα(οτι ναναι τιμες)...
Voodooman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Φτηνό, αλλά το firefly 4GB είναι για τον μαύρο καβάλα. Και εγώ έλεγα ότι δεν με νοιάζει η ταχύτητα, αλλά για να αντιγράψει 1GB μου βγάζει την ψυχή, χίλιες φορές να έδινα άλλα 5-6 ευρώ, να έπαιρνα ένα γρήγορο. Τουλάχιστον έχει καλή ποιότητα κατασκευής.
censOred Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Με πηρανε τηλεφωνο μόλις. προτείνουν αντικατασταση με αυτό επειδή εχω χάσει το φλασακι που είχα (ενα γαματο apacer ) ακυρώσα την μια παραγγελία του lexar και για την αλλη δέχθηκα την αντικατάσταση./
ninos30 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Με πηρανε τηλεφωνο μόλις.προτείνουν αντικατασταση με αυτό επειδή εχω χάσει το φλασακι που είχα (ενα γαματο apacer ) ακυρώσα την μια παραγγελία του lexar και για την αλλη δέχθηκα την αντικατάσταση./ +1 σε όλα!!! Μόνο που το δικό μου ήταν trascent. Κλαψ http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?ModNo=210&LangNo=0&Func1No=&Func2No= Μου άρεσε τόσο πολύ που μου φαίνεται θα το ξαναπάρω...
censOred Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Όποιος μιλήσει με την "υπευθυνη" που τηλεφωνεί για την αντικατάσταση του προιόντος ας ποστάρει λίγο το όνομα της.γιατι σκεφτομαι αν εείναι να πάρω κανενα αλλο φλασ στην ιδια τιμή μικρότερη χωρητικότητα αλλα τουλαχιστον καλυτερη ταχυτητα.
SV1EOD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως να πω και εγώ ότι επειδή φοβόμουν ότι θα στράβωνε η δουλειά με παραγγελία online(αν και έκανα μία για ένα flashaki και έναν δίσκο) αλλά για να είμαι σίγουρος ρώτησα και σε ποιά καταστήματα έχει διαθεσιμοτητα κοντά στην περιοχή μου. Μου είπαν 3 κομμάτια Secure2 στο κατάστημα την Νέας Μάκρης και ζητησα να με συνδέσουνε να ρωτήσω αν μπορώ να τα κλείσω για να μην πάω τζάμπα. Μίλησα στο κατάστημα μου είπαν θα το κυττάξουν και θα με πάρουν πίσω. Με πήραν και μου είπαν ότι τα διαθέσιμα είναι 2 γιατί το τρίτο είναι ανοιγμένο, τα έκλεισα και για καλή μου τύχη ήταν εκεί κοντά ο γαμπρός μου και τον έστειλα και τα παρέλαβε. Δεν κέρδισα την έκπτωση του κουπονιού αλλά δεν είναι να σκοτίζεσαι για κάτι τέτοιο. Τα flashakia είναι όμορφα με το LCD, το software είναι συμπαθητικό που έχουν, η ταχύτητα είναι μέτρια(20 read/5 write) αλλά σε αυτήν την τιμή ας μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις οπότε όλα καλά. Να διευκρινίσω ότι όλα αυτά έγιναν την Παρασκευή(αν και μου είπαν ότι δεν είχαν πρόβλημα και αν πήγαινα Σάββατο). Οπότε +1 και από εμένα για τον Κωτσόβολο. ---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ---------- Όποιος μιλήσει με την "υπευθυνη" που τηλεφωνεί για την αντικατάσταση του προιόντος ας ποστάρει λίγο το όνομα της.γιατι σκεφτομαι αν εείναι να πάρω κανενα αλλο φλασ στην ιδια τιμή μικρότερη χωρητικότητα αλλα τουλαχιστον καλυτερη ταχυτητα. Στο στέλνω με PM. Και έχεις σταμπάρει κανένα να μας προτείνεις(ρωτάω γιατί δεν είδα κανένα στο site). Αν και πιστεύω ότι για να παρεις γρήγορα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά(τουλάχιστον σε σχέση με τις τιμές της προσφοράς).
u_n_f Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Και μενα μου προτειναν αντικατσταση με το 8αρι το Kingston και την δεχτηκα! Μια χαρα ειναι για 7€!
geopapa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Και μενα μου προτειναν αντικατσταση με το 8αρι το Kingston και την δεχτηκα!Μια χαρα ειναι για 7€! Και γω το ίδιο
SV1EOD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Σαν τα σαλιγκάρια στην βροχή ξεπηδάνε αυτοί που παραγγείλανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.