Προς το περιεχόμενο

Lexar 8GB Jumpdrive (Firefly και Secure II)

SATELLITE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον αγορασα και εγω 3 στικακια μολις τωρα για να μπω στη λιστα αυτων που θα φωνάζουν αν δεν παραλάβουν. ειδα οτι με αφηνε να παραγγειλω μονο ενα σεκουρ και 2 απο το αλλο αλλιως δεν ηταν δυνατη η παράδοση. (ηθελα να παρω 3 σεκυρε).

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Captain Nemo, αμα θα δείς το ποστ μου με την τσάντα για laptop την κυριακή που έκανα το ποστ και την παραγελεία πήρα κανονικά την έκπτωση, την επομένη είχαν βγάλει την έκπτωση του 20%.

Δημοσ.

αυριο καντε γυρα στους κοτσους...υπηρχαν οι τιμες του ιντερνετ στη δ.Θεσσαλονοκη και στα (αδεια) ραφια,παιρνω με μιση καρδια 250 usb2

wd κοκκινο (τελευταιο)με 39 απο 50,παω στο ταμειο+ με 1 τελευταιο λεξαρ 8 φλας στα 9 ευρω(εμεινε μαλλον γιατι δεν ειχε τιμη επανω του),και μου λεει η ταμιας 34 ευρω ολα...κοιταω την αποδειξη και ο 250αρης ειχε χρεωθει 25 ευρω!!!

και μιλαμε για 8+30 το βραδυ...

επεξεργασια: στο αλλο θεμα ηταν να ποσταρω αλλα δεν πειραζει(τα ειχα ανοιγμενα πλαι-πλα)ι...

Δημοσ.

εκανα και την παραγγελια μου (ενα κομματι Lexar 8GB Jumpdrive Secure II)

μουρθε κανονικα mail επιβεβαιωσης και περιμενω..

ευχαριστω για την πληροφορια

Δημοσ.

Και εγώ παράγγειλα 1 Secure II στις 23:56 πρέπει να είμαι απο τους τελευταίους.Για να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

κι εγώ παρήγγειλα σήμερα κατά τις 12 το lexar με τη χρήση του κουπονιού και μου ήρθε mail επιβεβαίωσης. Για να δούμε τι θα ¨ζωγραφίσουν¨ οι ...κώτσοι! Αναμένουμε...

Δημοσ.
εκανα και την παραγγελια μου (ενα κομματι Lexar 8GB Jumpdrive Secure II)

μουρθε κανονικα mail επιβεβαιωσης και περιμενω..

ευχαριστω για την πληροφορια

πηγα σημερα με την παραγγελια και το πηρα

ολα οκ.μπραβο στο κωτσο

Δημοσ.
Και εγώ παράγγειλα 1 Secure II στις 23:56 πρέπει να είμαι απο τους τελευταίους.Για να δούμε τι θα γίνει.

Δεν ξέρω αλλά σήμερα μου τα βγάζει σε καθυστέρηση ενώ χτες το απόγευμα που έστειλα την παραγγελία φάνηκαν όλα κανονικά. Έχει κανένας καμιά εικόνα του τι μπορεί να σημβαίνει? Οι υπόλοιποι τι βλέπουν τώρα στις παραγγελίες τους;

Δημοσ.

Και εμενα μου την βγαζει....σε καθυστερηση!

Υποθετω πως υπονοει πως ειναι σε παραγγελια απο τον προμηθευτη, back order, κτλ!

Θα τα κλαψουμε τα στικακια μου φενεται!

Απο την αλλη ειναι Σ/Κ πως ενημερωθηκε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...