SATELLITE Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=95251 στα 7,65€ http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=95221 στα 7,20 € με την χρήση κουπονιού (κωδικός QVL99622 ) βγαίνουν πιο φτηνά και απο την προσφορά τα Χριστούγεννα στο electroworld
TechnoPrisoner Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 απο ταχυτητα πως πανε??? μου εδωσε ενας φιλος ενα στικ του ΟΤΕ με λογοτυπο connex 2gb και σερνοτανε οταν πηγα να του γραψω κατι αρχεια.
j0maK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ βλέπω το πρώτο με 15% έκπτωση από 29.99 στα 25.49 και το δεύτερο με 20% από 29.99 στα 23.99, και τα 2 με τη χρήση του κουπονιού.
louben Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον πηγα να το παραγγειλω.Μεχρι να δωσω την παραγγελια πηγε 29.99/.Πηρα τηλεφωνο στον κωτσοβολο και μου ειπαν οτι απο ιντερνετ τελος>Απλα σε μερικα καταστηματα(πχ νεα μακρη-Ηρακλειο κρητης) υπαρχουν ελαχιστα κομματια(πχ στο ηρακλειο 2) στα 9.99.Οποτε οποιος προλαβει ας τρεξει(εγω δυστυχως δεν μπορω).
censOred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Παρηγγειλα μολις 1 μεσω ιντερνετ στην τιμη των 7.65 μου βγηκε και ηρθε και email. ετσι και δεν το παραλαβω θα γινει της π#$@ας. + τα λεφτα δεσμευθηκαν απο την κάρτα μου.
GeorgT. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 το ξέρετε οτι στον κοτσο-ελεκτρο την εχουν πατήσει πολλα παιδιά παλαιότερα με παραγγελίες + πληρωμές για μη διαθέσιμα προϊόντα! μακαρια να τα πάρετε αλλα να είστε προετοιμασμένοι κ αν παει κατι στραβά να τους πουλήσετε τρελά μηπως κ γίνει τίποτα!
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Είναι αποκλειστικά για αγορές μέσω internet? Στο site δε γράφει τίποτα...
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 εγώ πρόλαβα και παρήγγειλα 2 (ενα για μένα και ένα για φίλο) και μου ήρθε και e-mail... αν δε μου τα στείλουν θα τους βάλω μπόμπα στο μαγαζί... xaxaxaxxa :-P
katcos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το Lexar 8GB Jumbdrive Firefly το δίνει διαθέσιμο για παραλαβή στο MALL
empire21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ παρήγγειλα ένα φλασάκι μαζί με τον wd σκληρό που επίσης έχουν σε προσφορά, αλλά όταν πηγαίνω στην κατάσταση της παραγγελίας μου βγάζει «Έχει παραληφθεί». Σε εσάς που παραγγείλατε τι βγάζει εκεί;
censOred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Σε ολους το ιδιο βγαζει φιλε μου,ντοντ γοουρυ.η μαλλον να γουορυ πρεπει γιατι αυτό σημαινει οτι τωρα τα τσακαλια επεξεργαζονται την παραγγελία μας αλλα προηγουμενως λεει κατσε να δεσμευσουμε τα λεφτα του ανθρωπου καλου κακού..
censOred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν ας αρχινισω και εγώ οπως λεμε και στο χωριό μου. Πρωτα απολα να καταθεσω εμπειρία και απο προηγουμενες συναλλαγές μου με τον κωτσοβολο. συνολικα σε διαστημα ενος χρονου ειχα 3 συναλλαγες με κωτσοβολο. Τον μαιο αν θυμαμαι καλα ειχε βγει μια προσφορά για ενα ποντικι samsung (για laptop,netbook ) τερμα designaτο το οποιο και τελικά μετα από επικοινωνία με το καταστημα τρικάλων πηγα και το παρελαβα ο ιδιος στην τιμή προσφοράς χωρίς κανενα προβλημα (8-9 ευρώ η τιμή του) + 1 μεχρι στιγμής. Δευτερη φορά προσφορά σκληρός δισκος Verbatim 1 terra,ειχα παει ο ιδιος στο κατάστημα τσιμισκή να ρωτήσω γιατί απο το τηλ κεντρο εξυπηρετησης δεν εβγαζα ακρη και εκει με ενημερωσαν οτι υπηρχε διαθεσιμο αποθεμα (2 τεμαχια συγκεκριμενα) στο καταστημα σταυρούπολης.πηγα από εκει και παρελαβα ο ιδιος χωρις κανενα προβλημα στην τιμή προσφορά των 50 ευρώ/ενα ακόμα +1 μετά από ενα μήνα επειδή μου επεσε ο σκληρος κάτω (ποσο μαλακας θεε μου) δεν διαβαζε τα περιεχομενα του δισκου μου ο σκληρός και δεν ασχοληθηκα.τα χριστουγεννα τον πάω σε καταστημα για να παει για service.μετα απο 20 ημερες περιπου (ο χρονος αληθεια δεν ηταν και πολυ ικανοποιητικός) με ειδοποιούν απο το καταστημα που ειχα αφήσει τον δισκο οτι ελεγχθηκε,βρεθηκε προβλημα και επειδη δεν ειχε διαθεσιμο αποθεμα στον verbatim θα μου τον αντικαταστουσαν με τον Lacie Design by Neil Poulton παλι στο 1 terra χωρις extra επιβαρυνση,εμεινα μλ#$!!! Ο συγκεκριμένος σκληρός κοστίζει 75 ευρώ τωρα στον κωτσοβολο δηλαδή +25 ευρώ πανω απο τιν τιμή που αγορασα ο ιδιος τον προηγούμενο. +1 για μια ακόμη φορά Και τώρα έρχομαι στο καυτό σημερινό θέμα.αντιλαμβανομαι την προσφορά ελαχιστα λεπτά μετα το ποστ,(παω να βαλω λεφτά στην κάρτα γιατι ειχα ξεμεινει και δεν μου δεχοταν την καρτα χωρίς λεφτα (απευθειας δεσμευση χρηματων γαρ) και παραγγελνω 2 φορές το ιδιο φλασακι το secure II στην τιμή 2*7.65. Μου ρχεται email και ολα κομπλέ.ομως επειδη διαβαζω τα επομενα ποστ περι μηδενικης διαθεσιμότητας παιρνω ο ιδιος τηλ παλι στο κεντρο εξυπηρετησης απο όπου πάλι δεν βγάζω ακρη,με συνδεουν με κατάστημα σταυρούπολης όπου εκει ειδαν οτι υπηρχαν διαθεσιμα τεμαχια και για μια ακομη φορά εβγαλα ακρη μεσω αθρωπων απο συγκεκριμένο κατάστημα,μια κοπελιά εκει ελεγξε την παραγγελία μου και με βεβαιωσε (ελπιζω φυσικά να ισχυει ) οτι η αποστολή των προιόντων μου θα γίνει κανονικά. Σορρυ για το μακροσκελες ποστ αλλα καμια φορά πρέπει να ακουγονται και καλά λογια για ενα κατάστημα.στις προηγουμενες 2 φορές ο κωτσοβολος ηταν συνεπεστατος απέναντι μου (σε αντιθεση με γερμανό ας πούμε.) Ελπιζω και αυτη την φορά να παραλαβω αυτά που παρηγγειλα (και πληρωσα) και να μην έχουμε τρεχαματα. Π.Σ Να επισημανω ότι παντα εβγαζα ακρη μεσω ανθρώπων που δουλευαν σε καταστημα του κωτσοβολου,καμια φορά απο το τηλεφωνικό κέντρο του,οπου και ελεγαν ασυναρτησιες.ελπιζομεν λοιπόν.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Παρήγγειλα και εγω ένα. Άντε να δούμε τι θα γίνει...
arxaggelos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα μου τα βγάζει και τα δύο διαθέσιμα, με 9 ευρώ επίσης και τα δύο. Το λέω ενημερωτικά γιατί δεν ενδιαφερομαι να αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.