cabdik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αν θελει απλα να ακουγεται σε 2 μερη, δεν ειναι αναγκη να παρει εξτρά καρτα.Με ενα τετοιο κανει μια χαρα δουλεια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752604&u=HAMA-43353-AUDIO-ADAPTER-3.5MM-PLUG-STEREO-2-X-3.5MM-JACK-STEREO Αν και απ οτι μου ειπε, η καρτα που θα βαλει ειναι η Audigy 2 ZS, η οποια δεν νομιζω να ειναι καινουρια. δεν λεμε για ιδιο ηχο σε 2 διαφορετικες εξοδους, αλλα για διαχειριση 2 καρτων ηχου. ---------- Προσθήκη στις 15:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:29 ---------- κοιταξτε παιδια.το θεμα ειναι το εξης.εγω εχω μια καρτα ηχου απο τον παλιο υπολογιστη audigy 2zs που προφανως ειναι καλυτερη απο την onboard (asrock P55M Pro).drivers για 7 εχω κατεβασει.απο την αλλη ομως δεν θελω να χασω τις 2 εξοδους (μικροφωνου και ακουστικων) που βγαζει η onboard στο μπροστινο πανελ του υπολογιστη.οποτε μαλλον μπορω να εχω και τις 2 ταυτοχρονα.το ερωτημα ειναι το εξης.αν ανοιξω πχ το media player θα βγαινει ηχος και απο τις 2? ειπαμε οτι ναι μπορεις να τις εχεις και τις 2 ταυτοχρονα, αλλα η μια θα ειναι η προεπιλεγμενη οπου θα παιζουν τα παντα. απο κει και περα, αν θες καποιο προγραμμα πχ WMP να παιζει με τη μια και ενα αλλο πχ winamp να παιζει με την αλλη, το καθοριζεις εσυ απο τις επιλογες του καθε προγραμματος. δεν νομιζω, οτι μπορει ενα προγραμμα να παιζει ταυτοχρονα και με τις 2 καρτες. εκτος απο τα προγραμματα DJ.
suspiria Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αν θελει απλα να ακουγεται σε 2 μερη, δεν ειναι αναγκη να παρει εξτρά καρτα.Με ενα τετοιο κανει μια χαρα δουλεια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752604&u=HAMA-43353-AUDIO-ADAPTER-3.5MM-PLUG-STEREO-2-X-3.5MM-JACK-STEREO Αν και απ οτι μου ειπε, η καρτα που θα βαλει ειναι η Audigy 2 ZS, η οποια δεν νομιζω να ειναι καινουρια. η audigy εχει 3 εξοδους line out οποτε αυτο δεν χρειαζεται ετσι και αλλιως.μαλλον τελικα θα βαλω την audigy και θα τραβηξω μπροστα ενα line out και ενα line in.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 δεν νομιζω, οτι μπορει ενα προγραμμα να παιζει ταυτοχρονα και με τις 2 καρτες. εκτος απο τα προγραμματα DJ. Εχμ εγω που ειχα βαλει μια Terratec Aureon μονο και μονο για να δοκιμασω την optical out στον ενισχυτη μου (Yamaha RXV-690 και ηχεια Roister 2.0), οταν την ειχα πρωτοεγκαταστησει χωρις να αφαιρεσω την onboard, επαιζε ΜΑΖΙ με την onboard. PS: Ασχετο, αλλα δεν ακουσα καμια διαφορα στον ηχο. Φυσικα σε 320kbps ολα τα mp3 που επαιζα.
suspiria Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως θα την βαλω και αν παιζουν ταυτοχρονα καλως, αλλιως αν δεν παιζουν θα κρατησω την audigy εκτος και αν βρεθει καποιος και την αγορασει για 30 ευρω οποτε την δινω!
sukalas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πιο πολλά από όσο την είχες πάρει καινούργια πριν 2 χρόνια? Ναι σίγουρα θα βρεθεί..
suspiria Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πιο πολλά από όσο την είχες πάρει καινούργια πριν 2 χρόνια? Ναι σίγουρα θα βρεθεί.. σοβαρα?το λεω γιατι βλεπω οτι τοσο την πουλανε.βασικα 90ευρω την ειχα παρει και οχι πριν 2 χρονια.παλαιοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.