Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ούτε και εμένα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. η χρέωση στην πιστωτική έχει γίνει κανονικά πάντως και για τον δίσκο αλλά και για τα travel gadget :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Είναι χαμένοι ρε, κάλεσα πριν απο λίγο, -ναι έχω καθυστέρηση κι εγώ, αρσενικός WD 500άρης- και μου είπε μία τύπισσα ότι το προιόν δεν είναι διαθέσιμο μεν αλλα ούτε και τα χρήματα έχουν δεσμευτεί στην πιστωτική κάρτα και ότι ΘΑ με καλέσουν απο το αρμόδιο τμήμα για να με ενημερώσουν. Φυσικά να απάσα στιγμή μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία!

Επειδή μέχρι τώρα δεν με είχαν καλέσει και δεν ήθελα να χάσω κι άλλη μέρα τους πήρα εγώ πριν λίγο.Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου πρότεινε τον αντικαταστάτη WD Passport Essential 500 GB 2.5” με κωδικό 075269(τελικά ποια η διαφορά με αυτόν; )

Επειδή μέχρι τώρα δεν με είχαν καλέσει και δεν ήθελα να χάσω κι άλλη μέρα τους πήρα εγώ πριν λίγο.Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου πρότεινε τον αντικαταστάτη WD Passport Essential 500 GB 2.5” με κωδικό 075269(τελικά ποια η διαφορά με αυτόν; )

Επειδή και εμένα δεν με έχουν πάρει ακόμα.Έχω δύο απορίες.

Ποιό είναι το τηλέφωνο;

Το προιον που σου προτείνουν ως αντικαταστάτη είναι με επιπλέον χρέωση?

O κωδικός που δίνεις βγάζει στο google cache έναν WD αλλά κι έναν Apacer. Υποθετω ότι αφού σου είπαν WD αυτός θα παίξει, right?

Πάντως εμένα δεν μου δίνουν το αρμόδιο τμήμα στο τηλέφωνο, λένε ότι έχουν ήδη γίνει οι αντικαταστάσεις και θα με πάρουν σύντομα απλά για ενημέρωση ή ακύρωση.

Καλησπέρα παιδιά....

μόλις με πήραν τηλέφωνο και εμένα. Η κοπελίτσα ευγενέστατη μεν, αλλά αμφιβάλλω αν ήξερε καν περί του θέματος... (τηλεφωνώ από το ιντερνετ.... μου είπε). Πρότεινε passport essential 2,5 500gb.... χωρίς επιπλέον χρέωση... φυσικά και δέχτηκα... Δε θα πω μπράβο ακόμα στον κωτσο... τουλάχιστον μέχρι να τον παραλάβω στα χέρια μου... Αλλά αν όντως παίξει αυτό και δεν είναι καμιά μούφα..... είναι άξιοι συγχαρητηρίων.... για όσους δεν τους έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο προτείνω να κανουν λίγο υπομονή.....

O κωδικός που δίνεις βγάζει στο google cache έναν WD αλλά κι έναν Apacer. Υποθετω ότι αφού σου είπαν WD αυτός θα παίξει, right?

Πάντως εμένα δεν μου δίνουν το αρμόδιο τμήμα στο τηλέφωνο, λένε ότι έχουν ήδη γίνει οι αντικαταστάσεις και θα με πάρουν σύντομα απλά για ενημέρωση ή ακύρωση.

Mόλις με πήραν για τους 2 δίσκους που έχω παραγγείλει.

Δεν μου ανέφεραν κωδικό.

Είπαν απλά οτι έγινε αντικατάσταση του elements σε essential.

Σε καλό μας βγήκε τελικά...

Ναι,η τηλεφωνήτρια μου το είπε ξεκάθαρα ότι ο αντικαταστάτης είναι ο WD Passport 500.

Πάντως αυτό με το τηλέφωνο που δεν σε εξυπηρετούν μου φαίνεται περίεργο.Εγώ πήρα στο 2102899600 πάτησα 2 και τα υπόλοιπα τα ξέρετε.:-)

Τελικά με πήραν και εμένα τηλέφωνο, αν και είχα επικοινωνήσει εγώ χθες και είχα δώσει το οκ για αντικατάσταση. Για το φλασάκι μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας.. (?!?)

Ναι,η τηλεφωνήτρια μου το είπε ξεκάθαρα ότι ο αντικαταστάτης είναι ο WD Passport 500.

καλό αυτό

Πάντως αυτό με το τηλέφωνο που δεν σε εξυπηρετούν μου φαίνεται περίεργο.Εγώ πήρα στο 2102899600 πάτησα 2 και τα υπόλοιπα τα ξέρετε.:-)

κακό αυτό.

κι έχω αρχίσει να τα παίρνω στην κράνα. ΟΚ υπάρχει κάποια σειρά προτεραιότητας αλλα δεν θέλω να σκάσει ο δίσκος σε κα'να 2 εβδομάδες!

Μόλις πήρανε τηλέφωνο και εμένα και την μητέρα, που της είχα παραγγείλει άλλον έναν, για τον 500άρι ότι αντικαταστάθηκε με τον passport.. Φαντάζομαι ότι σιγά σιγά θα ενημερωθούν όλοι σήμερα..

Μόλις πήρανε τηλέφωνο και εμένα και την μητέρα, που της είχα παραγγείλει άλλον έναν, για τον 500άρι ότι αντικαταστάθηκε με τον passport.. Φαντάζομαι ότι σιγά σιγά θα ενημερωθούν όλοι σήμερα..

.....πολύ σιγά όμως.....

γέρασα ή ήμουν πάντα γκρινιάρης?

Μπράβο στο Κώτσο! Με πήρανε και μένα σήμερα τηλέφωνο και θα μου στείλουν τον essential...

Υπόψιν ο essential είναι πολύ καλύτερος από τον elements και στα 40 ευρώ μιλάμε για μια από τις καλύτερες προσφορές που υπήρξαν...

Μπράβο στο Κώτσο! Με πήρανε και μένα σήμερα τηλέφωνο και θα μου στείλουν τον essential...

Υπόψιν ο essential είναι πολύ καλύτερος από τον elements και στα 40 ευρώ μιλάμε για μια από τις καλύτερες προσφορές που υπήρξαν...

είσαι σίγουρος ότι εννοούν τον essential;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...