Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΥΓ. Απότι κατάλαβα πάντως έχουμε την επιλογή να μην πούμε ΟΚ και να μας επιστραφούν τα χρήματα.

Τώρα μιλάς σωστά!

Να πω επίσης ότι η ίδια κυρία εκπροσωπεί και τα electro και το κωτσο, οπότε μπορούμε να τελειώσουμε και με τα δύο μαγαζιά με ένα τηλεφώνημα.

για τον 500άρη προτείνουν τον wd passport

για τον 320άρη προτείνουν τον Lacie

---------- Προσθήκη στις 20:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ----------

Εμένα γιατί δεν με έχουν πάρει ακόμη ρε ***στη μου??? Έχει κανένας το τηλέφωνο από το τμήμα που σας πα΄θρνει να μου το στείλει με pm έτσι για να το ΄χω?:-)

πως σου στέλνω pm? (μη φωνάζετε, είναι το πρώτο μου...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
πως σου στέλνω pm? (μη φωνάζετε, είναι το πρώτο μου...)

πατάς πάνω στο όνομά μου και επιλέγεις "αποστολή προσωπικού μυνήματος" από τη λίστα που ανοίγει. Thanx!

Εμένα γιατί δεν με έχουν πάρει ακόμη ρε ***στη μου??? Έχει κανένας το τηλέφωνο από το τμήμα που σας πα΄θρνει να μου το στείλει με pm έτσι για να το ΄χω?:-)

edit: μόλις μου ήρθε κι ένα (ασχετο με την περίπτωση) email από τον Κότσο με τίτλο "Welcome to the Carnival Side of Life‏"......Δεδομένων των συνθηκών θα το εκλάβω ως σαρκασμό....

2102899600 αν και νομίζω ότι σε βγάζει όπου βγάζουν και τα τηλέφωνα που έχουν στο site τους. Το θέμα είναι να έχεις το όνομα του ανθρώπου που έχει αναλάβει την παραγγελία σου.

Νομίζω ότι δεν έχεις λόγο να ανησυχείς πάντως. Μπορεί να μην πρόλαβε να σε πάρει σήμερα επειδή σχόλασε. Και αφού έκανε πρόταση αντικατάστασης με παρόμοιο προϊόν σε εμάς γιατί όχι και σε εσένα.

Τι μπορώ να τους πω από τη στιγμή που μου επιστρέφουν τα χρήματα;

Περίεργο σε άλλους να προτείνουν εναλλακτικούς κωδικούς και σε εσένα επιστροφή χρημάτων. Μίλησε μαζί τους και ζήτησε κάποια εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό. Λογικά θα σου δώσουν και εσένα τις ίδιες επιλογές.

---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:10 ----------

Ωραίο κόλπο αυτό με την cache του γούγλη? Πως γίνεται?

Και ποιά η διαφορά(αν υπάρχει) ανάμεσα σε αυτόν που μας προτείνουνε (075269) και του 088812?

Και ποιά η διαφορά(αν υπάρχει) ανάμεσα σε αυτόν που μας προτείνουνε (075269) και του 088812?

Νομίζω ότι ο δεύτερος είναι πιό καινούριο μοντέλο (σε σχέδιο, γιατί μέσα δεν νομίζω να έχει άλλη διαφορά). Χωρίς να είμαι σίγουρος.

Και σε εμένα σήμερα το απόγευμα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι όντως έχει βγει προϊόν αντικατάστασης αλλά η τηλεφωνήτρια δεν ήξερε να μου πει λεπτομέρειες λέγοντάς μου να τηλεφωνήσω αύριο πάλι.

Για να καταλάβω,ο κωδικός που σας πρότειναν δεν αντιστοιχεί στο site σε κάποιον σκληρό;Το ότι είναι αυτός από που προκείπτει;

Η κοπέλα που μιλήσαμε μου είπε ότι δεν ξέρει λεπτομέρειες και να καλέσω αύριο.Μάλιστα και η ίδια αναρωτήθηκε πώς και δεν έχω ήδη ειδοποιηθεί σχετικά.

Τι να πω,ίσως μερικούς μας ξέχασαν ή δεν πρόλαβαν και θα μας έπαιρναν αύριο.

Εχω αγοράσει αρκετές φορές μέσω Internet από Κώτσο και Electro όπως και σήμερα και μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Καμία σχέση με Γερμανό και άλλους τυχάρπαστους....

Μην ανησυχείτε παιδιά,όπως είπα και στo προηγούμενο πόστ μου ο Κώτσο είναι αξιοπρεπές μαγαζί (σύμφωνα με τις δικές μου συναλλαγές).

Με πήρε και μένα η κοπέλα γιά το Electro και αντικαταστήσαμε την παραγγελία λόγω έλειψεως των συγκεκριμένων προιόντων.

Η εξυπηρέτηση άριστη και το όνομα αυτής Μαρίνα....πολύ εξυπηρετική και από τους υπαλλήλους που τιμούν την θέση τους με την συμπεριφορά της απέναντι στο πελάτη.

Μόνο από το You είχα ανάλογη εξυπηρέτηση στο παρελθόν.

Γιατί και τα καλά πρέπει να λέγονται.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...