ag161 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 εννοειται γεννητουρια αμα τους μαμησουμε......στις καταγγελιες!!χαχαχα!! Επικοινώνησα σήμερα με το τηλεφωνικό τους κέντρο και με ενημερώσανε ότι το υλικό που παρήγγειλα (WD 500Gb) ΔΕΝ είναι διαθέσιμο και ότι θα επικοινωνήσουν ΣΥΝΤΟΜΑ μαζί μου για να με ενημερώσουν ποιο (ΑΛΛΟ) υλικό θα μπορέσω να παραλάβω στην συγκεκριμένη τιμή... Ετοιμαστείτε...
epsilon753 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Και εμένα σε καθυστέρηση είναι. Για να δούμε πλάκα θα έχει
GeorgT. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 καθυστερηση, καθυστερηση, καθυστερηση, παρτε κανενα: (εγω γιαυτο δεν παράγγειλα, μου έφτασε μια καθυστέρηση κ αποβολή απο το γερμανο για τα games )
bomberb17 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις πήρα και εγώ τηλέφωνο, μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμα (ο σκληρός και το φλασάκι), θα γίνει ακύρωση της παραγγελίας και θα μου επιστραφούν (πιο σωστά αποδεσμευτούν) τα χρήματα.
mikeas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις πήρα και εγώ τηλέφωνο, μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμα (ο σκληρός και το φλασάκι), θα γίνει ακύρωση της παραγγελίας και θα μου επιστραφούν (πιο σωστά αποδεσμευτούν) τα χρήματα. Κι εσύ το δέχεσαι αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;
bomberb17 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τι μπορώ να τους πω από τη στιγμή που μου επιστρέφουν τα χρήματα;
SV1EOD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ είχα παραγγείλει έναν 500άρη και ένα secure2 flash. Με πήραν πριν από λίγο(απόλυτα ευγενέστατοι) να μου πουν ότι δεν είναι διαθέσιμα και αν ήθελα ακύρωση ή αντικατάσταση με αντίστοιχα. Μου πρότειναν το 088445(kingston DT101C) και τον 075269(στην τηλεφωνική περιγραφή passport essential 2.5 500gb) στις ίδιες τιμές. Αρχικά είπα ΟΚ. Ψάχνοντας μετά είδα το flashάκι και δεν μου πολυάρεσε αλλά για 7.65 ευρώ δεν βαριέσαι. Αλλά δεν βρήκα την περιγραφή του δίσκου με αυτόν τον κωδικό(μου είχε πει αρχική τιμή στα 69 ευρώ περίπου) αλλά τον κωδικό 088812 με τιμή 89.99. Πήρα πίσω για διευκρινισεις(πιο πολύ μην μου έρθει άλλος δίσκος με άλλη χωρητικότητα) αλλά η κοπέλα(που κύτταξε και αυτή στο site με τον κωδικό που μου είχε δώσει) δεν μπορούσε να βγάλει άκρη γιατί έλειπαν οι συνάδελφοι της από άλλο τμήμα που θα τους ρώταγε και την διευκόλυνα λέγοντας της να μιλήσουμε αύριο. Μου είπε να την πάρω μετά τις 13:00 που θα είναι στην δουλειά. Οπότε από εμένα εις αύριον τα σπουδαία.
SATELLITE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 καλά τέτοιο ρεζιλίκι δεν έχει γίνει πουθενά. 1) και τα πουλάνε πανάκριβα και μας το λένε κιόλας. πάρτε πάρτε, τσάμπα είναι, απο 289€ μόνο 299€ !! 2) βγάζουν συνεχώς προσφορές που δεν έχουν να δώσουν (δίσκοι, φλασάκια, είδη ταξιδίου)
SV1EOD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Για σιγουριά είχα παραγγείλει και έναν 320άρη από electroworld(αν δεν κάτσει ο ένας μήπως κάτσει ο άλλος). Από εκεί περιμένω νέα.
arxaggelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τι μπορώ να τους πω από τη στιγμή που μου επιστρέφουν τα χρήματα; Έτσι απλά? Δεν σου πάσαραν κάν κάποιο άλλο προϊόν δηλαδή?
bomberb17 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ είχα παραγγείλει έναν 500άρη και ένα secure2 flash. Με πήραν πριν από λίγο(απόλυτα ευγενέστατοι) να μου πουν ότι δεν είναι διαθέσιμα και αν ήθελα ακύρωση ή αντικατάσταση με αντίστοιχα. Μου πρότειναν το 088445(kingston DT101C) και τον 075269(στην τηλεφωνική περιγραφή passport essential 2.5 500gb) στις ίδιες τιμές. Αρχικά είπα ΟΚ. Ψάχνοντας μετά είδα το flashάκι και δεν μου πολυάρεσε αλλά για 7.65 ευρώ δεν βαριέσαι. Αλλά δεν βρήκα την περιγραφή του δίσκου με αυτόν τον κωδικό(μου είχε πει αρχική τιμή στα 69 ευρώ περίπου) αλλά τον κωδικό 088812 με τιμή 89.99. Πήρα πίσω για διευκρινισεις(πιο πολύ μην μου έρθει άλλος δίσκος με άλλη χωρητικότητα) αλλά η κοπέλα(που κύτταξε και αυτή στο site με τον κωδικό που μου είχε δώσει) δεν μπορούσε να βγάλει άκρη γιατί έλειπαν οι συνάδελφοι της από άλλο τμήμα που θα τους ρώταγε και την διευκόλυνα λέγοντας της να μιλήσουμε αύριο. Μου είπε να την πάρω μετά τις 13:00 που θα είναι στην δουλειά. Οπότε από εμένα εις αύριον τα σπουδαία. Πήρα και εγώ ξανά τηλέφωνο, μου είπε και εμένα για τους ίδιους ακριβώς κωδικούς αντικατάστασης, στα ίδια χρήματα πάντα. Της είπα για το σκληρό που δεν εμφανίζεται στο site, μου είπε ότι το ξέρει αλλά με διαβεβαίωσε ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (500gb WD usb2 χωρίς τροφοδοσία). Ρώτησα μήπως είχε κάποιο part number αλλά δεν είχε.. Της είπα για τον κωδικό 088812 με τιμή 89.99 αλλά μου είπε ότι τους έχουν δώσει κωδικό αντικατάστασης τον 075269. Έδωσα παρ'όλα αυτά το ΟΚ, αν και αγοράζω γουρούνι στο σακί. Τι να πω 500ρης σκληρός θα είναι, τι μπορεί να πάει στραβά; Αν του πούνε κάποιου άλλου περισσότερα στοιχεία ας τα ποστάρει.. ΥΓ. Απότι κατάλαβα πάντως έχουμε την επιλογή να μην πούμε ΟΚ και να μας επιστραφούν τα χρήματα.
MacPhisto Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 copy/paste και απο εμενα...τα ιδια προιοντα με τις ιδιες αντικαταστασεις...δε με χαλαει....500αρης 2,5 inches με 40 euro....μια χαρα και το usbακι....
SATELLITE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 η περιγραφή για αυτό τον κωδικό είναι WD Passport Essential 500GB USB 2.5'' http://209.85.229.132/search?q=cache:3QEKvodOniEJ:www.kotsovolos.gr/site/bannerlink.jsp%3Ferpcode%3D075269%26cdt%3DHP156+075269&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&lr=lang_en|lang_de|lang_el&client=firefox-a
arxaggelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα γιατί δεν με έχουν πάρει ακόμη ρε ***στη μου??? Έχει κανένας το τηλέφωνο από το τμήμα που σας πα΄θρνει να μου το στείλει με pm έτσι για να το ΄χω? edit: μόλις μου ήρθε κι ένα (ασχετο με την περίπτωση) email από τον Κότσο με τίτλο "Welcome to the Carnival Side of Life"......Δεδομένων των συνθηκών θα το εκλάβω ως σαρκασμό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.