Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχως Ειναι Παλια Συνηθεια Χρονων Απο Εποχες Προ Ιντερνετ (Εποχες BBs & Ετσι) & Δεν Μπορω Να Την Κοψω !!!

Ασε Εχω Γινει Ρεζιλι....Ακομα & Στην Δουλεια Μου :-)

Kόψτο γιατί μας κάνει Κακό:shock::shock::shock::-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εχω αγοράσει αρκετές φορές μέσω Internet από Κώτσο και Electro όπως και σήμερα και μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Καμία σχέση με Γερμανό και άλλους τυχάρπαστους....

Να ρωτησω εγώ λίγο κάτι..\

Τις προηγούμενες φορές που παρηγγειλες και σου ρθε κανονικά,η παραγγελία σου ειχε περασει ποτέ από το στάδιο "σε καθυστερηση" γιατι εμένα αυτό μου βγάζει (σην προσφορά από τα φλασάκια) όπως και αλλους βλέπω.

Να ξερω αν είναι να εχω ακομη ελπίδες ή όχι.

Η ερωτηση απευθύνεται και στον arxaggelos που είχε επισης θετική εμπειρία απο ονλαιν αγορές.

Να ρωτησω εγώ λίγο κάτι..\

Τις προηγούμενες φορές που παρηγγειλες και σου ρθε κανονικά,η παραγγελία σου ειχε περασει ποτέ από το στάδιο "σε καθυστερηση" γιατι εμένα αυτό μου βγάζει (σην προσφορά από τα φλασάκια) όπως και αλλους βλέπω.

Να ξερω αν είναι να εχω ακομη ελπίδες ή όχι.

Η ερωτηση απευθύνεται και στον arxaggelos που είχε επισης θετική εμπειρία απο ονλαιν αγορές.[/quote

Είχα και εγώ ένα θέμα με τα στικάκια αλλά τους πήρα 2-3 φορές τηλ και βρήκα μιά κοπέλα πολύ εξυπηρετική και έκλεισε το θέμα ή στείλτους mail.

Δεν θυμάμαι εάν μου είχε βγάλει το στάδιο "σε καθυστερηση" οπότε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω σ΄αυτό

Είχα και εγώ ένα θέμα με τα στικάκια αλλά τους πήρα 2-3 φορές τηλ και βρήκα μιά κοπέλα πολύ εξυπηρετική και έκλεισε το θέμα ή στείλτους mail.

Δεν θυμάμαι εάν μου είχε βγάλει το στάδιο "σε καθυστερηση" οπότε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω σ΄αυτό

Κι εγώ το ίδιο, με μια διαφορά, τα στικάκια είχαν έρθει κανονικά στην ώρα τους και δεν χρειάστηκε να το ψάξω παραπάνω. Δεν θυμάμαι καν αν μπήκα στον λογαριασμό μου να δω σε τι κατάσταη ήταν η παραγγελία. Sorry.

Η κλασσική ΜΟΥΦΑ προσφορά χωρίς ΣΤΟΚ ήταν, όπως και να έχει μετα κόπων και βασάνων και αντί για Γλυφάδα και Electroworld βρέθηκα τελικά Αμπελόκηπους και Κωτσόβολο και μπόρεσα και πήρα 1 Verbatim 320gb στα 30 ευρώ. ( ενώ είχα παραγγείλει 2 )

Εν τω μεταξύ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ το σύστημα και σου λέει "ΝΑ ΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΑΔΕ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ" ενώ στο κατάστημα δεν υπάρχει στοκ :lol:

Ευτυχώς την ήξερα τη δουλειά και πήρα τηλ πριν πάω Γλυφάδα.

Όπως και να έχει όμως, ευχαριστώ το παιδί που άνοιξε το θέμα ^^

Καλά εκτός από το ότι δεν υπήρχε στοκ στα καταστήματα, δεν δουλεύουν και οι εγγραφές νέων μελών στο site.. Καθώς μάλλον λόγω προβλημάτων στο javascript δεν γίνεται η ενεργοποίηση..

Ευτυχώς είχε λογαριασμό ένας φίλος μου και πρόλαβα και παρήγγειλα δύο 500αριδες.. :-D

Να δω πότε θα μου έρθουν..

παντως και οι 2 παραγγελιες που εδωσα (Lexar 8GB Jumpdrive Secure II και WD Elements WDBAAR5000ABK-EESN 500GB USB2.0 2.5 ) βρισκονται "Σε καθυστέρηση"....ποτε να παρω να βρισω λετε;;;

γιατι τα εχω πληρωσει κανονικα μεσω καρτας....

Kαι εμένα και οι 2 παραγγελιες που εδωσα (Lexar 8GB Jumpdrive Secure II και WD Elements WDBAAR5000ABK-EESN 500GB USB2.0 2.5 ) βρισκονται "Σε καθυστέρηση", λέτε να έχουμε γενητούρια;;;;;;; (όπως με τον Γερμανό και τα παιχνίδια)

παντως και οι 2 παραγγελιες που εδωσα (Lexar 8GB Jumpdrive Secure II και WD Elements WDBAAR5000ABK-EESN 500GB USB2.0 2.5 ) βρισκονται "Σε καθυστέρηση"....ποτε να παρω να βρισω λετε;;;

Μπορείς να βρίσεις όποτε θέλεις (για την δέσμευση στην κάρτα) ή σε 7 εργάσιμες (αν δεν σου/μας το στείλουν).

Προς το παρόν υπομονή :-)

@lambra1... γεννητούρια :lol::lol::lol:

+1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάντως αν και Σάββατο ,το πήραν επιτέλους χαμπάρι και το έβγαλαν από το site....B)

Υπάρχει μόνο ο LACIE διαθέσιμος στο σύστημα σε 2 Electroworld (Πυλαία και Συγγρού )

Και εγώ ακριβώς το ίδιο. Έδωσα την παραγγελία μου το πρωί στις 9.30. Πριν είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα κομμάτια είχαν εξαντληθεί, και οτι δεν είχε ενημερωθεί το site για να το βγάζει μη διαθέσιμο. Παρ'όλα αυτά δε κρατήθηκα και έδωσα την παραγγελία μπας και γίνει τίποτα. Τώρα μου βγάζει "σε καθυστέρηση" και έχω βάλει μαζί και το φλασάκι.. Ελπίζω τουλάχιστο να μου δώσουν πίσω τα 39€ και να μου στείλουν το φλασάκι!

δε νομιζω bomberb17 οτι ειμαστε υποχρεωμενοι πριν δωσουμε παραγγελια σε online καταστημα γνωστης αλυσιδας να παιρνουμε τηλ για να τσεκαρουμε τη διαθεσιμοτητα....οι ιδιοι πρεπει να ενημερωνουν το site τους...θα περιμενω 2-3 εργασιμες ημερες και μετα τηλ και καντηλια....

Kαι εμένα και οι 2 παραγγελιες που εδωσα (Lexar 8GB Jumpdrive Secure II και WD Elements WDBAAR5000ABK-EESN 500GB USB2.0 2.5 ) βρισκονται "Σε καθυστέρηση", λέτε να έχουμε γενητούρια;;;;;;; (όπως με τον Γερμανό και τα παιχνίδια)

εννοειται γεννητουρια αμα τους μαμησουμε......στις καταγγελιες!!χαχαχα!!:devil:

Εγώ σήμερα το πρωί έστειλα ένα φίλο στο κατάστημα της αλεξανδρούπολης και πήρα τον WD 500 και το φιλαράκι μου τον Verbatim 320. Ήταν τα τελευταία που τους είχαν απομείνει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...