mikeas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 +1 με πήρατε χαμπάρι Άιντε παιδιά. παιδιά βάλτε ένα χεράκι, ούτε να τυπώσουν τη προσφορά σε φυλλάδιο δεν θα προλάβουν..... υγ Σας ευχαριστώ όλους, για τα καλά σας λόγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ag161 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα προσπάθησα να συνδεθώ στο site του Κωτσόβολου για να δω εάν έχει αλλάξει κάτι στην εξέλιξη της παραγγελίας και έκπληκτος διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός έχει διαγραφεί ! (εν τω μεταξύ η παραγγελία του σκληρού έχει προπληρωθεί με την πιστωτική) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα προσπάθησα να συνδεθώ στο site του Κωτσόβολου για να δω εάν έχει αλλάξει κάτι στην εξέλιξη της παραγγελίας και έκπληκτος διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός έχει διαγραφεί !(εν τω μεταξύ η παραγγελία του σκληρού έχει προπληρωθεί με την πιστωτική) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως απλά κόλλησε το site? Εγώ μπήκα κανονικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα προσπάθησα να συνδεθώ στο site του Κωτσόβολου για να δω εάν έχει αλλάξει κάτι στην εξέλιξη της παραγγελίας και έκπληκτος διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός έχει διαγραφεί !(εν τω μεταξύ η παραγγελία του σκληρού έχει προπληρωθεί με την πιστωτική) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Πάρ'τους τηλέφωνο. Εγώ μπήκα κανονικά άλλα : ''Κατάσταση Παραγγελίας: Σε καθυστέρηση''... Ίδωμεν --------------------------------------------- Στο site ο WD είναι ακόμα διαθέσιμος , ενω ο Verbatim τελος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ag161 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως απλά κόλλησε το site? Εγώ μπήκα κανονικά.... Μπα... Δεν αναγνωρίζει ούτε το user name ούτε το email. Ζήτησα ανάκτηση password και βγάζει το παρακάτω: "Δεν βρέθηκε λογαριασμός με το email που δηλωσατε. Εαν νομίζετε οτι πρόκειται για λάθος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μπα... Δεν αναγνωρίζει ούτε το user name ούτε το email. Ζήτησα ανάκτηση password και βγάζει το παρακάτω:"Δεν βρέθηκε λογαριασμός με το email που δηλωσατε. Εαν νομίζετε οτι πρόκειται για λάθος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ." Την πάτησα κι εγώ έτσι την πρώτη φορά... Στο email επιβεβαίωσης που πήρες έχει ένα Link. Είμαστε όλοι συνηθισμένοι να το πατάμε για να κάνουμε ενεργοποίηση λογαριασμού. Αυτό αντίθετα απλά σε ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ως χρήστη. Και δεν βγάζει και κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης. ΠΧ. "Είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας..." Νομίζω ότι πρέπει να ξανακάνεις την διαδικασία αλλά καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ag161 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Την πάτησα κι εγώ έτσι την πρώτη φορά... Στο email επιβεβαίωσης που πήρες έχει ένα Link. Είμαστε όλοι συνηθισμένοι να το πατάμε για να κάνουμε ενεργοποίηση λογαριασμού. Αυτό αντίθετα απλά σε ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ως χρήστη. Και δεν βγάζει και κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης. ΠΧ. "Είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας..." Νομίζω ότι πρέπει να ξανακάνεις την διαδικασία αλλά καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο... Χμμμ... μόλις το διαπίστωσα φίλε. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πάρ'τους τηλέφωνο.Εγώ μπήκα κανονικά άλλα : ''Κατάσταση Παραγγελίας: Σε καθυστέρηση''... Ίδωμεν --------------------------------------------- Στο site ο WD είναι ακόμα διαθέσιμος , ενω ο Verbatim τελος.... μια από τα ίδια. Και θεωρώ ότι παρήγγειλα από τους πρώτους (περίπου 20' μετά την ανακοίνωση της προσφοράς από τον mikeas). Είναι δυνατόννα ξέμειναν από stock και να το βγάζει ακόμη διαθέσιμο? Την παλεύουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ωχ.... και σε μένα τα ίδια.... ενώ πριν κανένα 20λεπτο το έδειχνε "έχει παραληφθεί" τώρα είναι "σε καθυστέρηση"... Φαίνεται τώρα άρχισαν να ενημερώνονται για τις παραγγελίες που έχουν λάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 μια από τα ίδια. Και θεωρώ ότι παρήγγειλα από τους πρώτους (περίπου 20' μετά την ανακοίνωση της προσφοράς από τον mikeas). Είναι δυνατόννα ξέμειναν από stock και να το βγάζει ακόμη διαθέσιμο? Την παλεύουν? Δεν είχαν στοκ..Μουφα προσφορα..καμια 10αρια κομματια διασπαρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Screamer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Παιδες Καλημερα.... Για Να Παραθεσω & Εγω Την Αποψη Μου Για Τους Πουλοπουλους...Εχω Να Πω....Οτι.... Απο Προηγουμενες Παραγγελιες Δεν Εχω Παραπονο (Σημειωτεον Δεν Δινω Πιστωτικη Καρτα Στο Ιντερνετ Παντα Κλεινω Το Προιον & Το Περνω Περνοντας Απο Το Καταστημα) Ετσι Εγινε & Εχτες ! Αν & Ηθελα 500αρι Σκληρο Εν Τουτοις Εκλεισα Εναν 320αρι Απο Electroworld Στην Πειραιως & Το Απογευματακι Τον Ειχα Στα Χερια Μου !!!! (Εδω Να Πω Οτι Απο Οτι Καταλαβα Τις Προσφορες Τις Βγαζουν Απο Τα Κεντρικα & Τα Καταστηματα Δεν Εχουν Ενημερωθει. Ακομα Στο Γραφειο Που Πηγα Για Να Εξυπηρετηθω Υπηρχε Μονο Μια Υπαλληλος & Οταν Της Ανεφερα Για Το Κλεισιμο Της Προσφορας Μεσω Ιντερνετ Τοτε Πηγε Σε Αλλο Η/Υ Να Την Βρει & Την Ακουσα Να Λεει...Εχουν Ερθει Πολλες Προσφορες ! Βεβαια Τις Τυπωσε & Εστειλε Αμεσως Εναν Υπαλληλο Να Δεσμευσει Τα Προιοντα !) Τωρα Οσον Αφορα Τον 500αρι Δισκο Απο Τον Κοτσοβολο Το Βλεπω & Τωρα Οτι Υπαρχει Στο Site Τους Αλλα Οπως & Εχτες Διαθεσιμο Ειναι Μονο Στην Αλεξανδρουπολη. Απο Οτι Καταλαβαινω Αν Κανω Παραγγελια Θα Προστεθω & Εγω Στον Καταλογο Αυτων Που Θα Περιμενουν ! & Νομιζω (Αν Δεν Κανω Λαθος) Οτι Παντα Η Διαθεσιμοτητα Ειναι Μικρη Για Τετοιες Προσφορες Οποτε Μαλλον Μαζευουν Τις Παραγγελιες & Κανουν Μια (Σαν Ομαδικη) Παραγγελια Απο Το Εξωτερικο & Μεσα Σε 7 Ημερες Που Θα Διαλεξουν Να Το Παρουν Οι Περισσοτεροι Ενεκα Δωρεαν Μεταφορικων Το Φερνουν & Καλυπτουν Την Ζητηση ! Προς Θεου Αυτο Δεν Μειωνει Την Αξια Της Προσφορας & Μακαρι Παντα Να Εχουμε Τετοιες Προσφορες Σε Τοσο Χαμηλες Τιμες !!!! ;-) Κλεινω Με Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Στον Χρηστη Mikeas Που Ανακαλυψε Πρωτος Την Προσφορα, Την Ποσταρε Εδω & Επωφεληθηκαμε Οι Υπολοιποι !! (Αυτο Δειχνει Οτι Υπαρχει Κοσμος Που Δεν Ειναι Παρτακιας !!!) Αυταααα............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Παιδες Καλημερα....Για Να Παραθεσω & Εγω Την Αποψη Μου Για Τους Πουλοπουλους...Εχω Να Πω....Οτι.... Απο Προηγουμενες Παραγγελιες Δεν Εχω Παραπονο (Σημειωτεον Δεν Δινω Πιστωτικη Καρτα Στο Ιντερνετ Παντα Κλεινω Το Προιον & Το Περνω Περνοντας Απο Το Καταστημα) Ετσι Εγινε & Εχτες ! Αν & Ηθελα 500αρι Σκληρο Εν Τουτοις Εκλεισα Εναν 320αρι Απο Electroworld Στην Πειραιως & Το Απογευματακι Τον Ειχα Στα Χερια Μου !!!! (Εδω Να Πω Οτι Απο Οτι Καταλαβα Τις Προσφορες Τις Βγαζουν Απο Τα Κεντρικα & Τα Καταστηματα Δεν Εχουν Ενημερωθει. Ακομα Στο Γραφειο Που Πηγα Για Να Εξυπηρετηθω Υπηρχε Μονο Μια Υπαλληλος & Οταν Της Ανεφερα Για Το Κλεισιμο Της Προσφορας Μεσω Ιντερνετ Τοτε Πηγε Σε Αλλο Η/Υ Να Την Βρει & Την Ακουσα Να Λεει...Εχουν Ερθει Πολλες Προσφορες ! Βεβαια Τις Τυπωσε & Εστειλε Αμεσως Εναν Υπαλληλο Να Δεσμευσει Τα Προιοντα !) Τωρα Οσον Αφορα Τον 500αρι Δισκο Απο Τον Κοτσοβολο Το Βλεπω & Τωρα Οτι Υπαρχει Στο Site Τους Αλλα Οπως & Εχτες Διαθεσιμο Ειναι Μονο Στην Αλεξανδρουπολη. Απο Οτι Καταλαβαινω Αν Κανω Παραγγελια Θα Προστεθω & Εγω Στον Καταλογο Αυτων Που Θα Περιμενουν ! & Νομιζω (Αν Δεν Κανω Λαθος) Οτι Παντα Η Διαθεσιμοτητα Ειναι Μικρη Για Τετοιες Προσφορες Οποτε Μαλλον Μαζευουν Τις Παραγγελιες & Κανουν Μια (Σαν Ομαδικη) Παραγγελια Απο Το Εξωτερικο & Μεσα Σε 7 Ημερες Που Θα Διαλεξουν Να Το Παρουν Οι Περισσοτεροι Ενεκα Δωρεαν Μεταφορικων Το Φερνουν & Καλυπτουν Την Ζητηση ! Προς Θεου Αυτο Δεν Μειωνει Την Αξια Της Προσφορας & Μακαρι Παντα Να Εχουμε Τετοιες Προσφορες Σε Τοσο Χαμηλες Τιμες !!!! ;-) Κλεινω Με Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Στον Χρηστη Mikeas Που Ανακαλυψε Πρωτος Την Προσφορα, Την Ποσταρε Εδω & Επωφεληθηκαμε Οι Υπολοιποι !! (Αυτο Δειχνει Οτι Υπαρχει Κοσμος Που Δεν Ειναι Παρτακιας !!!) Αυταααα............... Πώς το κάνεις αυτό με τα κεφαλαία Με στράβωσες για να το διαβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είχαν στοκ..Μουφα προσφορα..καμια 10αρια κομματια διασπαρτα.. τωρα τα βγαζει μη διαθεσιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Screamer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πώς το κάνεις αυτό με τα κεφαλαία Με στράβωσες για να το διαβάσω Δυστυχως Ειναι Παλια Συνηθεια Χρονων Απο Εποχες Προ Ιντερνετ (Εποχες BBs & Ετσι) & Δεν Μπορω Να Την Κοψω !!! Ασε Εχω Γινει Ρεζιλι....Ακομα & Στην Δουλεια Μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σε 2 μαγαζια κωτσοβολος που πηγα ενω υπηρχε σαν δειγμα ο WD απο κατω στο ραφι δεν ειχε τιποτα... Μαλλον ειχαν πολυ λιγα κομματια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.