Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδια γυρισα απο το καταστημα της Πατρας...Ο υπαλληλος δν γνωριζε για την προσφορα αλλα ηταν πολυ εξυπηρετικος...Κοιταξαμε τους κωδικους στο pc κ δν υπηρχε τπτ ουτε για δειγμα...Ειχε εναν verbatim τελευταιο σε ασημι χρωμα με διαφορετικο κωδικο απο το μαυρο...Τον δοκιμασαμε κ εβγαινε 30 ευρω...Τον πηρα κ εγινα λουης...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή χρειαζόμουν άμεσα ένα εξωτερικό σκληρό (φτηνό...) παρήγγειλα και εγώ τον WD 2,5'' με παράδοση στο σπίτι (χρέωση στην πιστωτική). Thanks mikeas !

Παράλληλα έκανα και μια παραγγελία με παραλαβή από κατάστημα (με μετρητά) για αυτόν τον σκληρό : http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=17601 και θα πάω να τον παραλάβω σε μία ώρα.

Οπότε στην περίπτωση που δεν μου στείλουν τον WD θα κρατήσω τον Lacie και κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής από την πιστωτική.

Εγώ παρήγγειλα με παράδοση στο σπίτι με προπληρωμένη gift card της attica bank. Το λιδιο ακριβώς είχα κάνει και με τα φλασάκια του electroworld και όλα πήγαν ρολόι (το πρωί της 7ης μέρας ήταν σπίτι μου). Για τον σκληρό ακόμη δεν ήρθε ακυρωτικό email από τον κότσο οπότε ελπίζουμε ;-)

Εγώ παρήγγειλα με παράδοση στο σπίτι με προπληρωμένη gift card της attica bank. Το λιδιο ακριβώς είχα κάνει και με τα φλασάκια του electroworld και όλα πήγαν ρολόι (το πρωί της 7ης μέρας ήταν σπίτι μου). Για τον σκληρό ακόμη δεν ήρθε ακυρωτικό email από τον κότσο οπότε ελπίζουμε ;-)

Υπάρχει ακόμα στο site σαν διαθέσιμο οπότε μάλλον ισχύει η τιμή.(αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ...)

Βλέπω να μου μένει ο Lacie αμανάτι :-)

Από Αλεξανδρούπολη δεν είναι κανείς, που το δίνει διαθέσιμο στο κατάστημα , να επιβεβαιώσει ;

Επίσης ο WD Passport Essential 500GB με παζάρεμα πάει στα 79Ε, η καλύτερη τιμή της αγοράς. Στο παζάρεμα το ζητάτε 79Ε (η χαμηλότερη προσφορά που κάνει)

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10034691

επελεξα να το παραλαβω απο καταστημα αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα

Μπορείτε να προσέλθετε στο Συγγρού το νωρίτερο στις 05/2/10 - 21:26 και μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων. Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας η παραγγελία σας ακυρώνεται.

δηλαδη αυριο το πρωι θα εχει ακυρωθει η παραγγελια???

Για την πληρωμή με παραπέμπει στο secure5.arcot.com. Είμαστε σοβαροί; Το ξέρει κανείς αυτό το site;

Δεν σου βγάζει τη σελίδα όπου περνάς στοιχεία της κάρτα σου μέσα στο site του Κότσου?

Πέρασα τα στοιχεία μου στην σελίδα του Κοτσόβολου και μετά με πήγε στο secure5.arcot.com να ξαναβάλω τα στοιχεία μου. Προφανώς και δεν τα έβαλα.

Για την πληρωμή με παραπέμπει στο secure5.arcot.com. Είμαστε σοβαροί; Το ξέρει κανείς αυτό το site;

Είναι το site που επιβεβαιώνει η τράπεζα ότι είσαι ο πραγματικός κάτοχος της κάρτας και εκτός απο το ότι είναι secure (https) δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσεις τα στοιχεία του κατόχου. Μπορείς απλά να πατήσεις ακύρωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...