Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mε τη διακιολογια οτι δεν εχει ανανεωθει το site..καλα μιλαμε για το ψεμα..ετσι..

Παπαριές. Όλα τα γνωστά sites τα κοιτάω κάθε μέρα γιατί αυτίν τον καιρό ψάχνω για δίσξκο. Αυτή η προσφορά δεν υπήρχε εχθές.

Btw μόλις παρήγγειλα έναν 500 με κάρτα. Η παραγγελία που είχα κάνει από το Electroworld (τότε με τα φλασάκια) πάντως είχε έρθει κανονικότατα (όπως επίσης είχαν αφαιρεθεί κανονικότατα και τα χρήματα από την κάρτα τη στιγμή της παραγγελίας)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Παρήγγειλα τον 500αρι WD

Ευχαριστώ πολύ mikeas έκλεισα και εγώ ενα στα 500 με προπληρωμένη κάρτα κύπρου και την δέχτηκε.Οσοι φοβούνται οπως εγώ :lol: τις πιστωτικές και διαμαρτύρονται για την προσφορά αυτή υπάρχει και αυτή η λύση χωρίς να χρειάζεται να πάμε βόλτα στην Αλεξανδρουπολη. :-)

Παιδες με χρεωστικη ξερει κανεις αν γινεται? Αν οχι, αν υπαρχει καποιος χριστιανος (ή και αλλων θρησκευτικων πεπιθησεων) απο πατρα, που εχει σκοπο να παραγγειλει με πιστωτικη, αν μπορει, ας στειλει κανα pm.

Κάνε δοκιμή συμπλήρωσε την φόρμα και αν βγάλει πράσινο τίκ μάλλον είσαι σε καλό δρόμο.

Εγώ πριν λίγο έκανα την παραγγελία με χρεωστική της alphabank.Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.

Έχω όμως μια ερώτηση.Στο email που μου ήρθε στο πεδίο κατάσταση παραγγελία γράφει«έχει παραληφθεί».Τι είναι αυτό;

Και που μπορώ στο σαιτ τους να δω την κατάσταση παραγγελίας;

mikeas, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Παρήγγειλα κι εγώ τον WD. Ελπίζω να έρθει.

Φοβερή η προσφορά πάντως. Τέτοια κάνουν οι... Πουλόπουλοι και τους συμπαθούμε τελικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...