Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ρε παιδιά απόδειξη σας έφεραν;

εμένα τουλάχιστον ήταν έξω, στο κουτί, στο αυτοκόλλητο/φάκελο που έχει η speedex με την φορτωτική...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω παιδιά. Ο lacie στην συσκευασία έχει και δεύτερο usb για τροφοδοσία. Χρειάζονται και τα δύο καλώδια για να παίξει ή αρκεί το ένα?(Μην μου πει κανείς να το δοκιμάσω γιατί είμαι μακριά και μου γεννήθηκε απορία)

εμένα τουλάχιστον ήταν έξω, στο κουτί, στο αυτοκόλλητο/φάκελο που έχει η speedex με την φορτωτική...

Σε μένα υπήρχε κανονικά απόδειξη μέσα στο κουτί...

Mόλις παρέλαβα και εγώ τον MyPassport Essential 500gb.. Η απόδειξη ήταν στην εξωτερική πλευρά του κουτιού, διπλωμένη στον πλαστικό φάκελο της speedex..το κουτί ήταν λίγο περίεργο, με 4πλάσιες διαστάσεις από αυτό του σκληρού..

μπράβο στον Κωτσόβολο γιατί φέρθηκε πολύ επαγγελματικά και αντικατέστησε τον σκληρό..

Mόλις παρέλαβα και εγώ τον MyPassport Essential 500gb.. Η απόδειξη ήταν στην εξωτερική πλευρά του κουτιού, διπλωμένη στον πλαστικό φάκελο της speedex..το κουτί ήταν λίγο περίεργο, με 4πλάσιες διαστάσεις από αυτό του σκληρού..

μπράβο στον Κωτσόβολο γιατί φέρθηκε πολύ επαγγελματικά και αντικατέστησε τον σκληρό..

Μια από τα ίδια κι από εδώ... Το κουτί ήταν επίσης τεράστιο.

Μάλιστα είχα ζητήσει παραλαβή εντός 4 ημερών με επιπλέον χρέωση 5 Ευρώ και από μόνοι τους το ακύρωσαν και δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω.

Σωστοί...

Εμένα ήρθε σε κοντέινερ 40άρι... LOL j/k :mrgreen:

Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν τον φέρανε, που τους έβγαλα φωτογραφία...

27072006142.jpg

:-D:-D:-D LOL

Και εγώ τον παρέλαβα όλα οκ.. Ξέρει μήπως κανείς τα αρχεία που έχει ήδη μέσα της western digital σε τι χρησιμεύουν; Για συγχρονισμό των αρχείων και τέτοια άρχηστα πράγματα; Εγώ τα μετέφερα κάπου προσωρινά και τον έκανα format σε NTFS για να τελειώνομε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...