empire21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Εννοείτε ότι είχα backup όλων των αρχείων.Απλά ανέφερα πως δεν χάθηκε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FoXfOxFoX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά απόδειξη σας έφεραν; εμένα τουλάχιστον ήταν έξω, στο κουτί, στο αυτοκόλλητο/φάκελο που έχει η speedex με την φορτωτική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω παιδιά. Ο lacie στην συσκευασία έχει και δεύτερο usb για τροφοδοσία. Χρειάζονται και τα δύο καλώδια για να παίξει ή αρκεί το ένα?(Μην μου πει κανείς να το δοκιμάσω γιατί είμαι μακριά και μου γεννήθηκε απορία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 εμένα τουλάχιστον ήταν έξω, στο κουτί, στο αυτοκόλλητο/φάκελο που έχει η speedex με την φορτωτική... Σε μένα υπήρχε κανονικά απόδειξη μέσα στο κουτί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SMIRNOFF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Mόλις παρέλαβα και εγώ τον MyPassport Essential 500gb.. Η απόδειξη ήταν στην εξωτερική πλευρά του κουτιού, διπλωμένη στον πλαστικό φάκελο της speedex..το κουτί ήταν λίγο περίεργο, με 4πλάσιες διαστάσεις από αυτό του σκληρού.. μπράβο στον Κωτσόβολο γιατί φέρθηκε πολύ επαγγελματικά και αντικατέστησε τον σκληρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Mόλις παρέλαβα και εγώ τον MyPassport Essential 500gb.. Η απόδειξη ήταν στην εξωτερική πλευρά του κουτιού, διπλωμένη στον πλαστικό φάκελο της speedex..το κουτί ήταν λίγο περίεργο, με 4πλάσιες διαστάσεις από αυτό του σκληρού..μπράβο στον Κωτσόβολο γιατί φέρθηκε πολύ επαγγελματικά και αντικατέστησε τον σκληρό.. Μια από τα ίδια κι από εδώ... Το κουτί ήταν επίσης τεράστιο. Μάλιστα είχα ζητήσει παραλαβή εντός 4 ημερών με επιπλέον χρέωση 5 Ευρώ και από μόνοι τους το ακύρωσαν και δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω. Σωστοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 εγώ παρέλαβα 2 usb σε 20πλασιας χωρητικότητας κουτιά το καθένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα ήρθε σε κοντέινερ 40άρι... LOL j/k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 εμένα επειδή είναι πολύ μεγάλο το κουτί,ακόμα περιμένω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα ήρθε σε κοντέινερ 40άρι... LOL j/k Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν τον φέρανε, που τους έβγαλα φωτογραφία... :-D:-D LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν τον φέρανε, που τους έβγαλα φωτογραφία... :-D:-D LOL Καλόοοο!! Κάπως έτσι έγινε κι εμένα η παράδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberbob Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Θεός ο κώτσος.. μου φέρανε τον καινούργιο essential να μην εχω παρει 2-3 γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bomberb17 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ τον παρέλαβα όλα οκ.. Ξέρει μήπως κανείς τα αρχεία που έχει ήδη μέσα της western digital σε τι χρησιμεύουν; Για συγχρονισμό των αρχείων και τέτοια άρχηστα πράγματα; Εγώ τα μετέφερα κάπου προσωρινά και τον έκανα format σε NTFS για να τελειώνομε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambra1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ ακόμη περιμένω. Το Clark μάλλον δεν θα είχε καύσιμα λόγω απεργίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarisS2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ναι ρε παιδια, σε τι χρησιμευουν αυτα τα αρχεια; μηπως κανουν autobackup? ας βοηθησει καποιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.