Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως που έκανα και το registration μου έβγαλε εγγύηση μέχρι 12/03/2013....

δηλαδή 3 χρόνια + 1 μήνα... μιλάω για τον παλιό essential....

Το ίδιο και σε μένα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εσείς χρησιμοποιείτε το WD Sync για τη μεταφορά δεδομένων;

Εγώ δεν έκανα εγκατάσταση το software που έχει.Έβαλα όλα τα αρχεία που είχε μέσα σε έναν φάκελο και τις ταινίες μου τις βάζω στον σκληρό με drag-drop.Μήπως με το software κερδίζεις σε ταχύτητα;

---------- Προσθήκη 13-02-2010 στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 12-02-2010 στις 23:35 ----------

Και μια ερώτηση ακόμα.Πώς μπορώ να τον μετατρέψω σε ntfs για να μεταφέρω αρχεία μεγάλης χωρητικότητας;

ρε παιδιά απόδειξη σας έφεραν;

Στο φλασάκι που παρέλαβα είχε μέσα κανονικά. Μήπως από λάθος δεν στην έβαλαν στη συσκευασία; Πρέπει κανονικά να σου δώσουν.

Και μια ερώτηση ακόμα.Πώς μπορώ να τον μετατρέψω σε ntfs για να μεταφέρω αρχεία μεγάλης χωρητικότητας;

Αυτό πρέπει να σε βοηθήσει

http://aumha.org/win5/a/ntfscvt.htm

Αυτό πρέπει να σε βοηθήσει

http://aumha.org/win5/a/ntfscvt.htm

Όταν δίνω την εντολή CONVERT F: /FS:NTFS μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.

"Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση διότι δεν έχετε επαρκή δικαιώματα.Θα πρέπει να καλέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σε εκτέλεση με αναβαθμισμένα δικαιώματα."

Ενημερώνω ότι παρέλαβα κι εγώ από speedex, με την απόδειξη και γενικώς όλα πήγαν καλά.

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έγραφα:

Μπράβο στον Κωτσόβολο! :-)

Ελπίζω να μην αρχίσουν οι αγγελίες τύπου "πωλείται wd 2,5" 500gb μόνο 70 ευρώ"...

Στο command line δεξί κλικ.

Ευχαριστώ φίλε.Η μετατροπή σε ntfs έγινε και μάλιστα δεν έχασα κανένα αρχείο από αυτά που είχα ήδη μέσα.:-)

Ευχαριστώ φίλε.Η μετατροπή σε ntfs έγινε και μάλιστα δεν έχασα κανένα αρχείο από αυτά που είχα ήδη μέσα.:-)

Ευτυχώς!!! Το λέω αυτό για να μη το διαβάσει κανένας μετά από καιρό και κάνει το ίδιο. Κανονικά κάνουμε πάντα backup απλά τα αρχεία που είχες εσύ μέσα (της WD) και να τα έχανες δεν θα πείραζε. Προσοχή λοιπόν την επόμενη φορά :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...