katcos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως που έκανα και το registration μου έβγαλε εγγύηση μέχρι 12/03/2013....δηλαδή 3 χρόνια + 1 μήνα... μιλάω για τον παλιό essential.... Το ίδιο και σε μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Εσείς χρησιμοποιείτε το WD Sync για τη μεταφορά δεδομένων; Εγώ δεν έκανα εγκατάσταση το software που έχει.Έβαλα όλα τα αρχεία που είχε μέσα σε έναν φάκελο και τις ταινίες μου τις βάζω στον σκληρό με drag-drop.Μήπως με το software κερδίζεις σε ταχύτητα; ---------- Προσθήκη 13-02-2010 στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 12-02-2010 στις 23:35 ---------- Και μια ερώτηση ακόμα.Πώς μπορώ να τον μετατρέψω σε ntfs για να μεταφέρω αρχεία μεγάλης χωρητικότητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά απόδειξη σας έφεραν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά απόδειξη σας έφεραν; Στο φλασάκι που παρέλαβα είχε μέσα κανονικά. Μήπως από λάθος δεν στην έβαλαν στη συσκευασία; Πρέπει κανονικά να σου δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Και μια ερώτηση ακόμα.Πώς μπορώ να τον μετατρέψω σε ntfs για να μεταφέρω αρχεία μεγάλης χωρητικότητας; Αυτό πρέπει να σε βοηθήσει http://aumha.org/win5/a/ntfscvt.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό πρέπει να σε βοηθήσει http://aumha.org/win5/a/ntfscvt.htm Όταν δίνω την εντολή CONVERT F: /FS:NTFS μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση διότι δεν έχετε επαρκή δικαιώματα.Θα πρέπει να καλέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σε εκτέλεση με αναβαθμισμένα δικαιώματα." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεξι κλικ Run As Administrator τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τρέχω το Firmware και δεν τον βλέπει δεν ξέρω τι να φταίει.Εχω τα 7 64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ενημερώνω ότι παρέλαβα κι εγώ από speedex, με την απόδειξη και γενικώς όλα πήγαν καλά. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έγραφα: Μπράβο στον Κωτσόβολο! Ελπίζω να μην αρχίσουν οι αγγελίες τύπου "πωλείται wd 2,5" 500gb μόνο 70 ευρώ"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vixos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μια από τα ίδια και σε εμένα. ΜΠΡΑΒΟ στον Κωτσοβολο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τρέχω το Firmware και δεν τον βλέπει δεν ξέρω τι να φταίει.Εχω τα 7 64. Δεξί κλικ-> Run as administrator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεξι κλικ Run As Administrator τοτε... Που να κάνω δεξί κλικ;Όταν κάνω στον σκληρό δεν βλέπω αυτή την επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoRo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Στο command line δεξί κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Στο command line δεξί κλικ. Ευχαριστώ φίλε.Η μετατροπή σε ntfs έγινε και μάλιστα δεν έχασα κανένα αρχείο από αυτά που είχα ήδη μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoRo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ φίλε.Η μετατροπή σε ntfs έγινε και μάλιστα δεν έχασα κανένα αρχείο από αυτά που είχα ήδη μέσα. Ευτυχώς!!! Το λέω αυτό για να μη το διαβάσει κανένας μετά από καιρό και κάνει το ίδιο. Κανονικά κάνουμε πάντα backup απλά τα αρχεία που είχες εσύ μέσα (της WD) και να τα έχανες δεν θα πείραζε. Προσοχή λοιπόν την επόμενη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.