Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτόν ακριβώς παρέλαβα.

Σε αντίθεση με τον Γερμανό που διαφημίζει προσφορές που δεν ισχύουν, ο Κωτσόβολος είναι συνεπής.

Τώρα ψάχνω για πλυντήριο και πιθανόν στεγνωτήριο, μάλλον θα τον τιμήσω ξανά.

Μην πας σε τίποτε μίζενς ή μπος πήγαινε κατευθείαν στους κορεάτες LG και λοιπά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ήρθε ο 500άρης επιτέλους :-).

...και να φανταστείτε ότι πριν από μερικά χρόνια στην ίδια τιμή είχα αγοράσει το πρώτο usb stick 1GB!

ερώτηση: πως καταλαβαίνετε αν είναι ο καινούργιος ή ο παλιός -πρακτικά;

Δημοσ.

Αν στο κουτί λέει Essential είναι ο νέος, αν λέει Elements είναι ο παλιός. Βέβαια το παλιός είναι υποκειμενικό, καθώς απλά είναι άλλη σειρά. Δεν νομίζω να έχει καταργηθεί.

Δημοσ.

Με 39,90 πήραμε επώνυμο 500άρη δίσκο και ψειρίζουμε τη μαϊμού εδώ και 5 σελίδες... Γι αυτό δεν πάμε μπροστά. Με τόσο ελεύθερο χρόνο για να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα κανείς δε δουλεύει, δεν παράγει, δεν αξιοποιεί το χρόνο ωφέλιμα. Τα 40 ευρώ σε ποτά μπόμπες και για ενοικίαση μιας χιλιοφορεμένης στολής θα τα δώσετε στα καρναβάλια μεθαύριο και θα το ευχαριστηθείτε κιόλας..

btw, σήμερα παρέλαβα και γω τον δίσκο μου. Καλορίζικος!

Δημοσ.

Παρελήφθη σήμερα ο WD5000ME (My Passport Essential: http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=203&lang=en) σφραγισμένος στο κουτάκι του.

Απ' ότι άκουσα, η συνέπεια εξηγείται από το γεγονός ότι πίσω από τον Κοτσώ βρίσκεται η Dixons. Άλλωστε και εγώ παρέλαβα κουτί με ένδειξη αποστολέα DSGI South-East Europe eshop

Δημοσ.
Αν στο κουτί λέει Essential είναι ο νέος, αν λέει Elements είναι ο παλιός. Βέβαια το παλιός είναι υποκειμενικό, καθώς απλά είναι άλλη σειρά. Δεν νομίζω να έχει καταργηθεί.

και στους essential υπάρχει παλιός και νέοτερος. Δες το προηγούμενο post μου με τις φωτό.

Δημοσ.
Με 39,90 πήραμε επώνυμο 500άρη δίσκο και ψειρίζουμε τη μαϊμού εδώ και 5 σελίδες... Γι αυτό δεν πάμε μπροστά. Με τόσο ελεύθερο χρόνο για να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα κανείς δε δουλεύει, δεν παράγει, δεν αξιοποιεί το χρόνο ωφέλιμα. Τα 40 ευρώ σε ποτά μπόμπες και για ενοικίαση μιας χιλιοφορεμένης στολής θα τα δώσετε στα καρναβάλια μεθαύριο και θα το ευχαριστηθείτε κιόλας..

btw, σήμερα παρέλαβα και γω τον δίσκο μου. Καλορίζικος!

Με τόσο ελεύθερο χρόνο, αφού δε δουλεύουμε, δεν παράγουμε, δεν αξιοποιούμε το χρόνο μας ελεύθερα, ας ψειρίσουμε τη μαϊμού από τη χαρά μας που πήραμε αυτό το gadgetάκι

:-)

με τη καλή έννοια πάντα

arxaggelos το ίδιο με το δικό σου πήρα, αλλά στο κωδικό προϊόντος γράφει 075269

Δημοσ.
ahem....μόλις παρέλαβα τον δικό και, guess what, είναι o 088812,

δηλαδή αυτός

c10034691-1m.jpg

και όχι αυτός

wdfmypassport_essential.jpg

Δεν μπορώ να διακρίνω διαφορά μεταξύ τους εκτός από το συμβολάκι του USB που έχει ο ένας δίπλα στο βύσμα. Τι διαφορές έχουν μεταξύ τους?

εσείς αυτόν πήρατε? Εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος :lol:

Καλό να γίνεσαι ευτυχισμένος με τόσο μικρά πράγματα.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να διακρίνω διαφορά μεταξύ τους εκτός από το συμβολάκι του USB που έχει ο ένας δίπλα στο βύσμα. Τι διαφορές έχουν μεταξύ τους?

ο πρώτος είναι ελαφρά πιό στρογγυλεμένος κι έχει αλλού το φωτάκι. Ψιλά γράμματα, όντως.

Καλό να γίνεσαι ευτυχισμένος με τόσο μικρά πράγματα.

πράγματι. ευτυχώς για 'μένα;):-)

Δημοσ.
Τι εγγύηση έχει το καθένα μοντέλο της Wd και τι ο lacie?

o lacie γραφει ενα χρονο..

αν δεις το p/n του wd ,μπορεις μετα στο λινκ που εβαλα να δεις την εγγυηση...

ΥΓ εκτος αν δεν καταλαβα τι ρωτας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...