john_who Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αυτόν ακριβώς παρέλαβα. Σε αντίθεση με τον Γερμανό που διαφημίζει προσφορές που δεν ισχύουν, ο Κωτσόβολος είναι συνεπής. Τώρα ψάχνω για πλυντήριο και πιθανόν στεγνωτήριο, μάλλον θα τον τιμήσω ξανά. Μην πας σε τίποτε μίζενς ή μπος πήγαινε κατευθείαν στους κορεάτες LG και λοιπά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
mikeas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ήρθε ο 500άρης επιτέλους . ...και να φανταστείτε ότι πριν από μερικά χρόνια στην ίδια τιμή είχα αγοράσει το πρώτο usb stick 1GB! ερώτηση: πως καταλαβαίνετε αν είναι ο καινούργιος ή ο παλιός -πρακτικά;
StavrosD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν στο κουτί λέει Essential είναι ο νέος, αν λέει Elements είναι ο παλιός. Βέβαια το παλιός είναι υποκειμενικό, καθώς απλά είναι άλλη σειρά. Δεν νομίζω να έχει καταργηθεί.
vladimirosp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα λεει essential 3year limited warranty model wd5000me-01 Ειναι ο καινουργιος ?
bikey77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Με 39,90 πήραμε επώνυμο 500άρη δίσκο και ψειρίζουμε τη μαϊμού εδώ και 5 σελίδες... Γι αυτό δεν πάμε μπροστά. Με τόσο ελεύθερο χρόνο για να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα κανείς δε δουλεύει, δεν παράγει, δεν αξιοποιεί το χρόνο ωφέλιμα. Τα 40 ευρώ σε ποτά μπόμπες και για ενοικίαση μιας χιλιοφορεμένης στολής θα τα δώσετε στα καρναβάλια μεθαύριο και θα το ευχαριστηθείτε κιόλας.. btw, σήμερα παρέλαβα και γω τον δίσκο μου. Καλορίζικος!
ag161 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Παρελήφθη σήμερα ο WD5000ME (My Passport Essential: http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=203&lang=en) σφραγισμένος στο κουτάκι του. Απ' ότι άκουσα, η συνέπεια εξηγείται από το γεγονός ότι πίσω από τον Κοτσώ βρίσκεται η Dixons. Άλλωστε και εγώ παρέλαβα κουτί με ένδειξη αποστολέα DSGI South-East Europe eshop
arxaggelos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν στο κουτί λέει Essential είναι ο νέος, αν λέει Elements είναι ο παλιός. Βέβαια το παλιός είναι υποκειμενικό, καθώς απλά είναι άλλη σειρά. Δεν νομίζω να έχει καταργηθεί. και στους essential υπάρχει παλιός και νέοτερος. Δες το προηγούμενο post μου με τις φωτό.
mikeas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Με 39,90 πήραμε επώνυμο 500άρη δίσκο και ψειρίζουμε τη μαϊμού εδώ και 5 σελίδες... Γι αυτό δεν πάμε μπροστά. Με τόσο ελεύθερο χρόνο για να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα κανείς δε δουλεύει, δεν παράγει, δεν αξιοποιεί το χρόνο ωφέλιμα. Τα 40 ευρώ σε ποτά μπόμπες και για ενοικίαση μιας χιλιοφορεμένης στολής θα τα δώσετε στα καρναβάλια μεθαύριο και θα το ευχαριστηθείτε κιόλας.. btw, σήμερα παρέλαβα και γω τον δίσκο μου. Καλορίζικος! Με τόσο ελεύθερο χρόνο, αφού δε δουλεύουμε, δεν παράγουμε, δεν αξιοποιούμε το χρόνο μας ελεύθερα, ας ψειρίσουμε τη μαϊμού από τη χαρά μας που πήραμε αυτό το gadgetάκι με τη καλή έννοια πάντα arxaggelos το ίδιο με το δικό σου πήρα, αλλά στο κωδικό προϊόντος γράφει 075269
SV1EOD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ahem....μόλις παρέλαβα τον δικό και, guess what, είναι o 088812, δηλαδή αυτός και όχι αυτός Δεν μπορώ να διακρίνω διαφορά μεταξύ τους εκτός από το συμβολάκι του USB που έχει ο ένας δίπλα στο βύσμα. Τι διαφορές έχουν μεταξύ τους? εσείς αυτόν πήρατε? Εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος Καλό να γίνεσαι ευτυχισμένος με τόσο μικρά πράγματα.
arxaggelos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορώ να διακρίνω διαφορά μεταξύ τους εκτός από το συμβολάκι του USB που έχει ο ένας δίπλα στο βύσμα. Τι διαφορές έχουν μεταξύ τους? ο πρώτος είναι ελαφρά πιό στρογγυλεμένος κι έχει αλλού το φωτάκι. Ψιλά γράμματα, όντως. Καλό να γίνεσαι ευτυχισμένος με τόσο μικρά πράγματα. πράγματι. ευτυχώς για 'μένα
soulkeeper4 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 κ εγω παρελαβα τον essential k ton lacie 320..εντυπωση μου εκανε το μικρο μεγεθος του essential σε σχεση με lacia.. ΥΓ εμενα παντως γραφει 2χρονια εγγυηση..μοντελο ειναι αυτο..WDBAAA5000ABK.. http://support.wdc.com/warranty/policy.asp#policy?lang=en
SV1EOD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ΥΓ εμενα παντως γραφει 2χρονια εγγυηση..μοντελο ειναι αυτο..WDBAAA5000ABK.. http://support.wdc.com/warranty/policy.asp#policy?lang=en Τι εγγύηση έχει το καθένα μοντέλο της Wd και τι ο lacie?
nikos1071 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως που έκανα και το registration μου έβγαλε εγγύηση μέχρι 12/03/2013.... δηλαδή 3 χρόνια + 1 μήνα... μιλάω για τον παλιό essential....
soulkeeper4 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Τι εγγύηση έχει το καθένα μοντέλο της Wd και τι ο lacie? o lacie γραφει ενα χρονο.. αν δεις το p/n του wd ,μπορεις μετα στο λινκ που εβαλα να δεις την εγγυηση... ΥΓ εκτος αν δεν καταλαβα τι ρωτας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.